Naj vaju za valentinovo objame val sreče, iskrivosti in razposajenosti

Kaj je sreča? Kaj je tisto, kar nas osrečuje? Kljub kompleksnosti, ki se zdi, da stoji za srečo, je sreča v resnici veliko bolj preprosta in predvsem dosegljiva vsakomur. Sreča je druženje s prijatelji, sreča je ljubezen v partnerstvu, sreča je zdravje, sreča so nova doživetja, sreča je, ko sonce boža naša lica. In sreča je nalezljiva! Raziskava, opravljena na univerzi v Kaliforniji, ki se je začela leta 1948, je ponudila zanimiv sklep – sreča je nalezljiva in kadar osrečite svojega bližnjega, ste bolj srečni tudi sami!

valentinovo

Kateri so tisti faktorji, ki vplivajo na resnično občutenje sreče ob prejetem darilu? Zagotovo si svoje najdražje želite ob valentinovem prazniku zaljubljencev obdarovati in jih s tem osrečiti. Kako si torej zagotoviti, da bodo resnično občutili val sreče, ko jim boste predali svoje darilo? V sodelovanju z darilnimi paketi SelectBox smo vam pripravili nekaj predlogov in trikov, ki bodo vašemu darilu dodali dodatno vrednost.

Bodite unikatni in pokažite, da vam je mar

Vsakdo obožuje unikatna darila, ki obdarovancu dajejo vedeti, da vam je zanj mar, da ga dobro poznate in da poslušate njegove želje. Kakšno darilo boste torej podarili, kako ga boste izročili in s kakšnim sporočilom ga boste pospremili? Ne glede na vrsto darila, ki ga boste kupili ali izdelali, bodite pri izbiri kar se da unikatni. Darilce lepo zavijte, dodajte mu kakšno lepo misel in ga podarite z nasmehom, objemom in iskricami v očeh. Tako bo obdarovanec zagotovo vedel, da vam je res mar zanj. Namig: darilni paketi SelectBox ponujajo več kot 1500 nepozabnih doživetij, kar pomeni 1500 unikatnih načinov obdarovanja.

darilo

Podarite skupno preživljanje časa

Moderni način življenja terja visok davek, ki se mu reče pomanjkanje časa za druženje. Če izhajamo iz predpostavke, da si s svojimi najdražjimi želimo preživeti več skupnega časa in da nič ni vredno več kot skupni trenutki, je podarjen skupni čas zagotovo najlepše darilo. Kako podariti skupno preživljanje časa? Tako, da podarite darilo, ki obljublja skupna raziskovanja, doživetja in razvajanja. Podarite izlet, skupno večerjo, filmski večer, romantično kopel ali kaj podobnega. Če radi izdelujete darilne bone, lahko izdelate svojega unikatnega, na katerega napišete, kaj točno obdarjencu podarjate. Vendar pa imamo za vas še boljšo idejo – skupni čas, ki ga najdete v lično zaviti škatlici, reče pa se mu darilni paketi SelectBox.

Vecerja

Romantični večer ob slastni hrani

Vsakdo si lahko vzame prost večer, ki ga preživi v družbi svoje najdražje osebe. Morda vajino večerjo vedno prestavljate na jutri, pojutrišnjem, prihodnji teden … in potem se ta večerja nikoli ne zgodi. Svoji boljši polovici podarite romantično večerjo v soju sveč ter si s tem zagotovite skupno preživljanje časa. Za vas smo pripravili nekaj romantičnih valentinovih namigov, ki jih najdete med darilnimi paketi SelectBox. Pobrskajte med gurmanskimi paketi (Raziskovanje okusov, Miza za dva, Ekstravagantna večerja) in med njimi najdite popolno darilo. Da pa si boste lažje predstavljali, kakšni kulinarični biseri se skrivajo v darilnih paketih, vam predstavljamo nekaj najboljših restavracij, zajetih v paketih.

 • Restavracija JB -> preveri TUKAJ
 • Kempinski Palace, restavracija Sophia -> preveri TUKAJ
 • Restavracija in bar Atelje -> preveri TUKAJ
 • Restavracija Lambergh -> preveri TUKAJ
 • Restavracija Grad Otočec -> preveri TUKAJ
 • Restavracija v vili Herberstein -> preveri TUKAJ
 • Grajska restavracija Kromberk -> preveri TUKAJ
 • Restavracija Navigare -> preveri TUKAJ
 • Restavracija Vila Podvin -> preveri TUKAJ
 • Restavracija 1906 -> preveri TUKAJ

lambergh-smuc-in-jurcki-679x472

Podarite znanje, ideje, zamisli in izkušnje

Pogosto ne znamo pravilno ovrednotiti vsega znanja, ki ga imamo. Ali veste, da ljudje resnično cenijo vaše nasvete, ideje in znanje, ki ga delite z njimi? Morda pa ravno vaša izkušnja nekomu omogoči, da se pravilno odloči ali naredi korak naprej v življenju. Ne podcenjujte svojih talentov, ki jih nesebično delite z drugimi. Tokrat je lahko del vašega valentinovega darila povezan z novimi idejami in zamislimi. Razmislite, v kakšni situaciji se trenutno nahaja vaš dragi/vaša draga. Nato pomislite, kaj lahko prispevate vi, kaj lahko storite vi, da se bo vaša ljubljena oseba počutila bolje in dobila nov zagon. Najdite prave besede, spodbudo, knjigo, film ali citat in svoje znanje predajte. Lahko naredite tudi kratek seznam, ki bo vseboval vse ključne informacije in korake za napredek v življenju.

znanje

Srečanje, srečevanje, druženje, poglabljanje odnosa

Manca Košir pravi, da je sreča srečevanje, srečevanje s samim seboj in z drugimi. Le kako lahko svoje drage bolj osrečite, kot z druženjem, pobegom v naravo, raziskovanjem novih krajev, s srečevanjem iz oči v oči in s tkanjem novih srčnih povezav? Res je, čas je, da se odpravite na krajši oddih, na počitnice, nekam, kjer se bo čas ustavil in bosta pomembna zgolj vidva. Včasih se zdi, da naši odnosi zaidejo v slepo ulico, ker si vzamemo premalo časa, da bi skrbeli za njim. In počitnice so vedno najboljši odgovor na vprašanje – kako naprej? Vzemita si vikend zgolj za sebe in se odpravita v sosednji kraj ali sosednjo državo. Med darilnimi paketi SelectBox najdete tudi turistične pakete, ki so polni zelo zanimivih možnosti. Pobrskajte med njimi in izberite svojega! Na voljo so vam Romantični pobeg, Čarobni oddih in Sanjski trenutki. V ponudbi najdete vse od priljudnih turističnih kmetij, term, apartmajev pa do luksuznih hotelov. Spodaj prilagamo nekaj člankov, kjer so že dobro opisani najbolj zanimivi izleti, kraji, skriti kotički in možnosti oddiha. V kateri kraj vas vleče? V Maribor, Beograd, na potep po Dalmaciji ali na raziskovanje dediščine slovenskih gradov? Za vsakogar se najde nekaj edinstvenega! Naj se srečevanje začne.

potovanje

 • Vikend potep po slovenski obali -> preveri TUKAJ
 • Razvajanje za grajskimi zidovi -> preveri TUKAJ
 • Hrvaška vabi na raziskovanje po Dalmaciji -> preveri TUKAJ
 • Doživetja, ki jih ponuja Pomurje -> preveri TUKAJ
 • Gremo v Beograd! -> preveri TUKAJ
 • Romantični potep po Mariboru in okolici -> preveri TUKAJ
 • Raziskujemo Istro -> preveri TUKAJ
 • 5 odličnih počitniških pobegov -> preveri TUKAJ
 • Doživite vikend v objemu narave -> preveri TUKAJ
 • Igra narave v zgornji Savinjski dolini -> preveri TUKAJ

DVOR_TACEN_naslovna-1024x682-e1475785017582

Namesto materialnih dobrin podarite doživetja

Raziskave so pokazale, da ljudi nakupi materialnih dobrin manj zadovoljijo kot nakupi doživetij. Sicer materialna dobrina ostane z vami, a prijeten občutek ob novih stvareh kaj hitro zbledi. Pri doživetjih je drugače. Odpravite se na koncert, v zabaviščni park, na izlet ali masažo. Tudi, ko je doživetje že za vami, izkušnja ostaja. Ljudje smo narejeni tako, da nas znanja in nova doživetja hranijo dolgo časa in ostajajo živa v našem spominu. Izkušnje nas bogatijo in sami veste, da ko pomislite na prijeten vikend v termah, vaše razpoloženje naglo poskoči. Ob razmišljanju o novem paru čevljev niste nikoli tako navdušeni kot med razmišljanjem o gurmanskem kosilu in izletu v neznane kraje z vašimi najdražjimi.

dozivetje

Prijaznost, negovanje, skrbna ljubezen

Po napornih dneh se prileže ljubeča oseba, ki nas objame in nam nameni nekaj razvajanja. Seveda ste tudi vi pogosto utrujeni, zato ne morete vsak večer razvajati svoje najdražje. Vendar, če nas kaj spravi nazaj k življenju, je to zagotovo pravšnja mera prijaznosti in skrbnega razvajanja. Še misliti si ne morete, kako srečna bo vaša najdražja, če ji boste podarili nekaj ur v savnah, spa centrih in lepotnih salonih. Že imate idejo za wellness darilce za svojo najdražjo? Kadar si ženska vzame čas zase in za razvajanje, kar zacveti, vzbrsti in domov pride polna energije. Pripravite ji lahko domačo penečo kopel in ji zmasirate lasišče, ali pa ji podarite darilni paket SelectBox, kjer bo našla ogromno izbiro vseh vrst razvajanja. Hvaležna in prerojena vam bo s svojim žarom trikrat povrnila vso srečo, ki jo občuti ob takšnem darilu. Med lepotnimi darilnimi paketi najdete naslednje: Nega v spa centru, Masaža in wellness, Lepotna nega in sprostitev ter Harmonija lepotnih tretmajev. Da pa boste vedeli, kako izvrstni so darilni paketi in kako enkratna ponudba se blešči v njih, vam prilagamo seznam desetih najlepših spa centrov v Sloveniji po izboru SelectBox-a.

 Vivat-SLika1-1024x621

 • Rosa Spa Kempinski Palace -> preveri TUKAJ
 • Sense Wellness Club -> preveri TUKAJ
 • Rimske terme -> preveri TUKAJ
 • Wellness Spa center Lambergh -> preveri TUKAJ
 • Alpski Wellness resort Špik -> preveri TUKAJ
 • Terme Vivat -> preveri TUKAJ
 • Wellness center Galactica -> preveri TUKAJ
 • Lepotni salon Moments -> preveri TUKAJ
 • Terme Dobrna -> preveri TUKAJ
 • Viktorija Spa -> preveri TUKAJ

Naj bo vaše valentinovo razigrano, praznično, ljubeče, pozorno in sproščeno. Naj vaša darila izražajo vašo skrb in spoštovanje do človeka, ki ga obdarujete. Želimo vam čudovito valentinovo! <3


 

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

Valentinovo_Email__843x403px