Najlepše darilo za seboj pusti nepozabne spomine

Bistvo Valentinovega je izkazovanje naklonjenosti in najboljši način, da jo izkažemo je, da osrečimo ljubljeno osebo. Zagotovo si svoje najdražje želite ob valentinovem prazniku zaljubljencev obdarovati s pravim darilom in jih s tem neizmerno osrečiti. Kako si torej zagotoviti, da bodo resnično občutili val sreče, ko jim boste predali svoje darilo?

People, Man, Woman, Couple, Happy, Love, Date, Cold

Verjemite, nihče ne bo cenil materialističnih stvari bolj od vašega časa, ki si ga boste vzeli in preživeli z ljubljeno osebo. Naj bo to oddih v bazenu z zdravilno vodo, čokoladna masaža v wellness centru, gurmanska 5-hodna pojedina, divja vožnja s Ferrarijem ali razvajanje v hotelu s petimi zvezdicami. Letos podarite nekaj  drugačnega, posebnega, podarite doživetje iz široke ponudbe darilnih paketov SelectBox, saj  so le-ti bogati in edinstveni. Zavedamo se, da želite svoji boljši polovici podariti le najboljše, zato vam spodaj predstavljamo nekaj odličnih idej. Če boste ljubljeno osebo obdarili z enim izmed darilnih paketov SelectBox, se bo zavedala, da ste pravzaprav želeli kupiti priložnost za skupno preživljanje časa in letošnje valentinovo bo zaradi tega popolno, romantično in zagotovo nepozabno.

Situacija, v kateri smo se znašli, povzroča veliko stresa in pomanjkanje bližine ter časa za druženje. Če izhajamo iz predpostavke, da si s svojimi najdražjimi želimo preživeti več skupnega časa in da nič ni vredno več kot skupni trenutki, je popoln odklop in podarjen skupni čas zagotovo najlepše darilo. Podarite darilo, ki obljublja skupna raziskovanja, doživetja in razvajanja. Podarite izlet, večerjo za dva, romantično kopel ali kaj podobnega. Skupni čas najdete v lično zavitih škatlicah – v darilnih paketih SelectBox.

 

Podarite romantični večer ob slastni hrani

Vsakdo si lahko vzame prost večer, ki ga preživi v družbi svoje najdražje osebe. Morda vajino večerjo vedno prestavljate na jutri, pojutrišnjem, prihodnji teden … in potem se ta večerja nikoli ne zgodi. Svoji boljši polovici podarite romantično večerjo v soju sveč ter si s tem zagotovite skupno preživljanje časa. Za vas smo pripravili nekaj romantičnih valentinovih namigov, kamor se boste ob ponovnem odprtju restavracij lahko odpravili z darilnimi paketi SelectBox.  Pobrskajte med gurmanskimi paketi (Raziskovanje okusovMiza za dva, Dobra miza in Ekstravagantna večerja) in med njimi najdite popolno darilo. Da si boste lažje predstavljali, kakšni kulinarični biseri se skrivajo v darilnih paketih, vam predstavljamo nekaj najboljših restavracij.

 • Restavracija JB -> preveri TUKAJ
 • Dvor Jezeršek -> preveri TUKAJ
 • Restavracija Lambergh -> preveri TUKAJ
 • Restavracija Grad Otočec -> preveri TUKAJ
 • Restavracija v vili Herberstein -> preveri TUKAJ
 • Gostilna Krištof -> preveri TUKAJ
 • Gostilna Repovž -> preveri TUKAJ
 • Restavracija Vila Podvin -> preveri TUKAJ
 • Restavracija 1906 -> preveri TUKAJ

Podarite nepozaben oddih v neznanem

Včasih se zdi, da naši odnosi zaidejo v slepo ulico, ker si vzamemo premalo časa, da bi skrbeli za njim. In počitnice so vedno najboljši odgovor na vprašanje – kako naprej? Vzemita si vikend zgolj zase in se odpravita na krajši oddih, na počitnice, nekam, kjer se bo čas ustavil in bosta pomembna zgolj vidva. Med darilnimi paketi SelectBox najdete tudi turistične, ki so polni zelo zanimivih možnosti. Pobrskajte med njimi in izberite svojega! Izbirate lahko med darilnimi paketi Na lepše, Romantični pobeg, Čarobni oddih, Nebeški pobeg, in Sanjski trenutki. V ponudbi najdete vse od priljudnih turističnih kmetij, term, apartmajev pa do luksuznih hotelov. Za vsakogar se najde nekaj edinstvenega!

Podarite razvajanje v SPA in wellness centru

Po napornih dneh se prileže nekaj ur v savnah, spa centrih in lepotnih salonih. Že imate idejo za wellness darilce? Kadar si oseba vzame čas zase in za razvajanje, kar zacveti, vzbrsti in domov pride polna energije. Svoji boljši polovici lahko pripravite domačo penečo kopel, ji zmasirate lasišče, ali pa ji podarite darilni paket SelectBox, kjer bo našla ogromno izbiro vseh vrst razvajanja. Hvaležna in prerojena vam bo s svojim žarom trikrat povrnila vso srečo. V lepotni liniji najdete darilne pakete Nega v spa centruMasaža in wellness, Masaža in wellenss LUX, Lepotna nega in sprostitev ter Harmonija lepotnih tretmajev. Da pa boste vedeli, kako izvrstni so darilni paketi in kako enkratna ponudba se blešči v njih, vam prilagamo seznam nekaterih najlepših spa centrov v Sloveniji.

 • Sense Wellness Club -> preveri TUKAJ
 • Rimske terme -> preveri TUKAJ
 • Wellness Spa center Lambergh -> preveri TUKAJ
 • Alpski Wellness resort Špik -> preveri TUKAJ
 • Wellness term Vivat -> preveri TUKAJ
 • Aquapark in Wellness -> Bohinj preveri TUKAJ
 • Lepotni salon Moments -> preveri TUKAJ
 • Wellness center Živa -> preveri TUKAJ
 • Viktorija Spa -> preveri TUKAJ

Namesto materialnih dobrin podarite doživetja

Raziskave so pokazale, da ljudi nakupi materialnih dobrin manj zadovoljijo kot nakupi doživetij. Sicer materialna dobrina ostane z vami, a prijeten občutek ob novih stvareh kaj hitro zbledi. Pri doživetjih je drugače. Tudi, ko je doživetje že za vami, izkušnja ostaja. Ljudje smo narejeni tako, da nas znanja in nova doživetja hranijo dolgo časa in ostajajo živa v našem spominu. Izkušnje nas bogatijo in sami veste, da ko pomislite na prijeten vikend v termah, vaše razpoloženje naglo poskoči. Naj bo vaše valentinovo razigrano, praznično, ljubeče, pozorno in sproščeno. Naj vaša darila izražajo vašo skrb in spoštovanje do človeka, ki ga obdarujete. Želimo vam čudovito valentinovo!

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!