5 nasvetov za aktiven zimski oddih na Krvavcu

Vam sedenje doma že pošteno preseda? Izkoristite zimsko sezono in se naužijte snežnih aktivnosti v snežni idili! Predstavljajte si – oddih posvečen le smučanju, bordanju, kepanju, nočnemu sankanju in drugim zimskim užitkom v dobri družbi. Kamniško-Savinjske Alpe, ki se postavljajo ob bok gorovjem vseh okoliških držav, bodo očarale vsakogar – od ljubiteljev narave do športnih navdušencev. Njihov potencial prepoznavajo tudi tujci, saj je Krvavec v elitni druščini 26-ih najboljših smučišč na svetu že peto leto zapored osvojil naslov Najboljšega smučišča v Sloveniji, ki ga podeljuje World Ski Awards. Na Krvavec se lahko odpravite tudi s SuperCard darilno kartico, ki združuje več kot 250 najboljših ponudnikov in jo je mogoče unovčiti tudi pri priznanem smučarskem centru Krvavec.

SuperCard je lahko odlično darilo za vse, ki si to leto še toliko bolj zaslužijo zimski oddih, zato smo tokrat za vas zbrali 5 najbolj popularnih zimskih aktivnosti za celo družino, ki jih RTC Krvavec ponuja.

Nočni spust s sankami

Nočna dogodivščina bo navdušila vse, od najmlajših do najstarejših. Izposodite si sanke pri in se spustite po delno osvetljeni dolgi progi z razgledom na svetlikajočo se mestno dolino. Noč pričara razburljivo vzdušje in doda sankanju poseben čar. Zakaj ne bi ta zimski dopust preizkusili nekaj novega?

 

Akrobacije v snežnem parku

Vsi, ki vam vijuganje po urejenih progah ni dovolj, morate zagotovo obiskati Snežni park Krvavec. Deskarji in smučarji se bodo lahko preizkusili na različnih objektih in skakalnicah, ki omogočajo izvajanje najrazličnejših trikov. Park je primeren tako za popolne začetnike kot za tiste, ki so jim snežne akrobacije že bolj domače. Najmlajšim pa je namenjen poseben otroški park, kjer se lahko otroci skozi zabavo učijo ravnotežja na smučeh.

Turno smučanje v soju čelnih svetilk

Krvavec ponuja tudi turno smučanje, ki v zadnjih letih postaja vse bolj popularna zimska športna aktivnost. To pa ni navadno turno smučanje, temveč gre za nočno srečanje, na katerem lahko preživite aktiven večer v družbi podobno mislečih. Vsi, ki bi se v turnem smučanju radi preizkusili, lahko najamete tudi gorskega vodnika, ki vas bo naučil osnov. Če ste po celodnevnem smučanju še vedno polni energije, je nočno turno srečanje pravi odgovor za vas!

Z ekipo na snowbiking

Snowbiking je snežna avantura, ki vam bo pognala adrenalin po žilah, a je poleg tega tudi popolnoma varna. Snežno kolesarjenje je odlična aktivnost ne glede na stopnjo predznanja, starost ali fizično pripravljenost. Ne le, da je snežno kolesarjenje varno in zabavno, temveč je primerno tudi za vse, ki so morda v preteklosti utrpeli poškodbe, zaradi katerih ne morejo več smučati. Zberite druščino in rezervirajte nepozabno snežno kolesarsko izkušnjo na Krvavcu!

Kilometre dolgo vijuganje na smučeh

Preden se začnemo veseliti prihajajočih poletnih užitkov, je treba v celoti izkoristiti vse radosti in aktivnosti, ki nam jih ponuja zima. Več kot 20 smučarskih prog različnih težavnosti bo zadovoljilo tako neizkušene smučarje kot smučarske mojstre. Za vse začetnike so na voljo tudi učitelji Šole snežnih športov Krvavec. S široko izbiro različnih aktivnosti in cenovnih paketov si lahko prilagodite smučarske radosti po svojem okusu.

Kljub epidemiološkim razmeram smučišče deluje skoraj neokrnjeno. Poleg tega je Krvavec tudi eden redkih ponudnikov, ki v sezoni 2020/21 ponujajo snežno in COVID-19 garancijo. Ne dovolite, da se vam letos zimske radosti izmuznejo in rezervirajte aktiven oddih za vso družino s SuperCard darilno kartico še danes. Izkoristite zimske počitnice za aktiven oddih na enem najbolj priljubljenih smučišč v Sloveniji!

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 250 ponudnikih. Z darilno kartico SuperCard osebi podarimo popolno darilo – svobodo izbire! Privoščite svojim najdražjim darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.