6 dogodivščin, ki bodo razveselile vsako družbo

Ni boljšega časa kot je poletje, da se ponovno podružite in sprostite s prijatelji.

Druženje ob raznolikih SelectBox doživetjih bo razveselilo prav vsako družbo! Ljubitelji živali se lahko družijo s priljubljenimi alapakami, tisti, ki si želijo pobega v naravo se lahko z električnim kolesom podajo v Bohinj ali pa na supanje po Bohinjskem jezeru. Drznost, pogum in tekmovalnost so tri lastnosti, ki so pomembne za skupno druženje v sobi pobega, na paintball-u ali v adrenalinskem parku.

Pred vami je idej za nepozabno preživljanje časa s prijatelji. Izberite tisto dogodivščino, ki bo to poletje razveselila vas in vaše prijatelje!

1. Soba pobega Bovec

Pred vami je unikatno, izvirno in nadvse zabavno doživetje! Največ šest prijateljev se lahko pomeri v razburljivi sobi pobega Soča Splash. V ječo vas je zaprl načelnik narodne milice, da preveri, ali ste prav vi skupaj s prijatelji pred leti okradli vaško banko. Od preostalih zapornikov ste slišali, da obstaja pot na prostost, vendar ni lahka. Da najdete izhod imate na voljo le eno uro časa, pred vami pa je razburljiva dogodivščina s kar tremi sobami in številnimi ugankami, ključavnicami in skritimi predmeti. Vam bo uspelo?

2. Adrenalinski park Soča Fun Park

Ste pripravljeni na nepozabno adrenalinsko zabavo v pustolovskem parku, ki ga objemajo Solkanske krošnje in smagradna Soča? V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« lahko trije prijatelji obiščete številne poligone pustolovskega parka in se spustite po njihovem zip line-u. V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« pa se lahko šest prijateljev pomeri v laser tag bitki, ki je podobna paintballu, samo da namesto s kroglicami barve, nasprotnika zadaneš kar z laserjem. Za vašo varnost in za varnost vaših prijateljev bodo poskrbeli njihovi posebej usposobljeni inštruktorji, da se boste lahko zabavali in počutili varne obenem!

3. Paintball v Ljubljani

Za drzne, pogumne in tekmovalne prijatelje bo igra paintballa ali laser taga gotovo eno od najbolj nepozabnih doživetji tega poletja! Ne glede na to ali zunaj sije sonce ali pada dež, boste z lahko igrali! Ponujajo namreč notranji poligon in kar tri zunanje poligone, polne ovir, jarkov in rastja za razgibano in taktično igro. Paintball Ljubljana se nahaja na Ljubljanskem barju, le dobrih 5 minut stran od obvoznice in nakupovalnega središča Rudnik – lokacija je torej dovolj dostopna za vse. Da bo dogodivščina ne le zabavna in polna adrenalina, ampak tudi varna, bo poskrbljeno s kombinezoni, celoten obraz bo zaščiten z masko, roke pa z rokavicami. Ste pripravljeni na najbolj pustolovsko doživetje v Ljubljani?

4. Dnevna izposoja e-kolesa v Bohinju

Za vse tiste prijatelje, ki bi radi svoje vsakodnevno mestno življenje popestrili z oddihom v Bohinju, ki ga krasi prelepa gorenjska narava in se ob tem še pošteno rekreirali, bo dnevna izposoja električnega kolesa v Bohinju prava izbira! Športna agencija PAC ponuja široko izbiro elektronskih koles, zato se bo tam gotovo našlo primerno kolo za vsakogar izmed vaše pisane družbe! Brez skrbi pa bodo tudi tisti, ki nimajo tako veliko kondicije – pri premagovanju strmin vam bo pomagal elektromotor kolesa! Ustavite svoje mestno življenje in obveznosti ter se z električnim kolesom in prijatelji podajte v objem gorenjske narave!

5. Druženje z Alpakami na kmetiji Mali raj

Kar osem prijateljev se lahko skupaj odpravi na nepozabno druženje z ljubkimi Alpakami! To so čredne živali, sorodnice lam in kamel, poznane po svoji volni, inteligentnosti in mirnem značaju. Dobro se počutijo v bližini ljudi zato mnogi pravijo, da jih druženje z njimi sprošča. Alpake so v Sloveniji prava redkost, Mali raj, ki se nahaja na obrobju Goričkega pa je ena izmed redkih metij pri nas, ki jih vzreja. Preživite dan na čudovitem Goričkem, se podružite drug z drugim in z Alpakami, naredite prikupno fotografijo in skupaj z Alpakami in prijatelji ustvarite nepozabne spomine!

6. Izposoja supa na Bohinjskem jezeru

Oddih na Bohinjskem jezeru v družbi ljudi, ki vam največ pomenijo bo gotovo popestrilo supanje! To je stoječe veslanje na deski, v katerem uživa prav vsak ljubitelj narave in družbe. Supanje je mirna rekreacija, ob kateri je mogoče klepetati s prijatelji in hkrati opazovati dih jemajočo naravo prelepe Bohinjske pokrajine. Odpravite se na prelepo Bohinjsko jezero, vzemite s seboj prijatelje in si za en dan izposodite vsak svoj sup! Čaka vas popolna sprostitev, nepozabno druženje in veslanje v neznano!

Izberite eno od zgornjih Selectbox doživetji za druženje s prijatelji in skupaj doživite nepozabno dogodivščino poletja 2021!

Pestra ponudba vsakomur ponuja obilo možnosti, da uresniči svoje skrite želje.
URESNIČI SVOJE SANJE Z NOVIMI IZBRANIMI DOŽIVETJI SXP1!
SelectBox ponuja le najboljša gurmanska in vinska raziskovanjaizbrane turistične namestitve, vrhunska razvajanja v wellness in SPA centrih ter nepozabno zabavo in adrenalin.