Top 5 idej za popolno poslovno darilo

Letošnja poslovna sezona prav gotovo ni bila najlažja, saj je epidemija postavila pred izziv marsikatero podjetje. Stres ob prilagajanju posla novim razmeram je vsem povzročal sive lase, zato si vaši poslovni partnerji, sodelavci in zaposleni še toliko bolj zaslužijo zahvalo za uspešno poslovno sodelovanje.

Presenetite jih z ekskluzivno Black Edition linijo darilnih paketov, ki združujejo le najboljša doživetja iz vsake kategorije. Izbirate lahko med štirimi paketi različnih cenovnih kategorij – Najboljše dobrote in užitki, Neprecenljiva doživetja, Najlepši trenutki v dvoje ali Bogastvo gora, sonca in morja. Za vas smo pripravili 5 predlogov za poslovna darila, ki bodo zagotovo navdušila.

1. Vinsko-kulinarično popotovanje

Popeljite jih na vinsko in kulinarično doživetje v restavracijo Brič v Dekanih. Najprej jim bodo razkazali vinsko klet Brič, nato pa sledi pravo gastronomsko razvajanje. Njihova kulinarika bo navdušila predvsem ljubitelje morske hrane, saj njihov jedilnik večinoma temelji na ribjih jedeh, ki jih v danem trenutku ponuja naše morje. Od mesnih jedi pa jim lahko priporočite njihovo dobro uležano govedino slovenskega porekla, ki navduši še tako zahtevnega mesojedca. Na jedilnem listu imajo tudi veliko izbiro surovih jedi. Te pripravljajo in marinirajo neposredno pred gosti ali pa mariniranje gostom celo prepustijo. Tako izlet v restavracijo Brič za vaše sodelavce ne bo le dolgočasna večerja, temveč pravo interaktivno kulinarično in vinsko doživetje.

2. Razvajanje v vrhunskih wellness centrih

Privoščite jim sprostitev v Wellness centru Živa, ki stoji na idiličnem Bledu in se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. V notranjosti se nahaja več termalnih bazenov in masažnih kadi z razgledom na blejsko jezero in grad. Poleg bazenov Wellness Živa obiskovalcem ponuja tudi širok nabor sprostitvenih masaž, kopeli, različnih vrst nege telesa in obraza ter savne. Vaši partnerji ali šefi pa se bodo lahko prepustili profesionalnemu razvajanju, s katerim bodo izginile vse napetosti, in tako vstopili v novo sezono očiščeni stresa in pripravljeni na nove izzive.

3. Prestižna adrenalinska avantura

Vse ljubitelje hitrosti in dragih avtomobilov presenetite z nepozabno divjo vožnjo s Ferrarijem ali Lamborghinijem po pistah v Milanu, Benetkah ali Udinah. Profesionalni vozniki jim bodo razkrili vse skrivnostmi divje vožnje,  vaši poslovni sodelavci pa bodo lahko v dragih jeklenih konjičkih pritisnili na plin, kolikor jim srce poželi. Naj bo tudi adrenalinska avantura elegantna in ekstravagantna. Pokažite svojim poslovnim kolegom, da jim privoščite le najprestižnejše.

4. Oddih v tujini

Stik s tujimi mesti in novimi ljudmi nam lahko pomaga, da stvari pogledamo z drugega zornega kota. Morda se bo ravno na vikend oddihu v Hotelu Dubrovnik v Zagrebu vašemu sodelavcu ali šefu utrnila nova poslovna ideja. Hotel se nahaja v centru, Trg Bana J. Jelačića, Dolac, arheološki muzej, moderna galerija in zagrebška katedrala pa so le nekaj korakov stran. Glede na njihove želje, se lahko odločijo za kulturo in zgodovinsko raziskovanje mesta, za nove kulinarične izkušnje, se podajo na športne pustolovščine ali pa se sproščajo v centrih lepote. Privoščite svojim poslovnim partnerjem razvajanje v luksuznem hotelu, kjer bodo profesionalno osebje ugodilo prav vsem njihovim željam.

5. Gurmansko doživetje

Če so vaši poslovni sodelavci gurmani, lahko znotraj linije Black Edition izbirajo med edinstvenimi restavracijami, kakršna je na primer Lambergh Château & Hotel. Gre restavracijo v prenovljenem renesančnem dvorcu iz 11. stoletja, ki se nahaja se v pravljični gorenjski vasici Dvorska vas v bližini Radovljice. Meniji so sezonsko obarvani in sestavljeni iz prvovrstnih sestavin, ki večinoma izvirajo iz lokalnega okolja. Vrhunske sodobne jedi se spogledujejo s tradicijo in ohranjajo pristno preprostost okusov, ki se sklada z edinstvenim ambientom renesančnega dvorca. Harmonijo okusov pa v restavraciji dopolnijo še z žlahtno kapljico iz njihovega bogatega asortimenta slovenskih in tujih vin.

Zahvalite se s prestižnim doživetjem vsem, ki so z vami delili vzpone in padce preteklega leta. Četudi vaših sodelavcev in partnerjem ne poznate dobro zunaj pisarne, z darilnimi paketi linije Black Edition ne boste zgrešili. Izmed 2200 doživetij lahko sami izberejo tisto po svojem okusu. Poslovno darilo, ki jim bo pisano na kožo, pa bo vašim partnerjem pokazalo, da resnično cenite njihovo sodelovanje in začrtalo skupni poslovni uspeh.