Na obisku: Kozmetični studio Biona – ČAS ZA LEPOTO IN SPROŠČUJOČE RAZVAJANJE!

Tokrat sem se s Selectbox darilnim paketom Masaža in wellness na obisk odpravila v lično urejeni profesionalni kozmetični studio Biona v Trzinu, ki nedaleč od centra Ljubljane svoje stranke razvaja s široko paleto kakovostnih storitev, strokovnostjo osebja, individualiziranim pristopom in sproščujočim ambientom, ki me je takoj ponesel v svet sprostitve in razbremenitve!

Po tem ko sem parkirala na posebej urejenih parkirnih mestih za stranke studia Biona, me je Urška toplo sprejela in me popeljala po kozmetičnem studiu. Ta je opremljen s profesionalnimi pripomočki za nego obraza, telesa in nohtov, predvsem pa je v njem poskrbljeno za najvišje udobje strank. Masažne mize, veliki udobni modri stoli za pedikuro in mavrične barve številnih lakov za nohte kar kličejo po sprostitvi in času za lepoto in nego telesa.

Namestila sem se na velik in dobro oblazinjen moder stol in se prepustila pedikuri. Med tem ko je Urška urejala moja stopala in nohte na nogah sem uživala ob ogledu zanimivega predstavitvenega filmčka kozmetičnega studia, ki so ga posneli pred kratkim, z Urško pa sva vmes še prijetno poklepetali o vseh storitvah, ki jih ponujajo v salonu. Zares lepo je slišati zgodbe o tem kako je Urška pri svojih strankah ob premajhni občutljivosti na bolečino pri pedikuri že večkrat pravilno sklepala na sladkorno bolezen ali pa opozorila na nekoliko nenavadno znamenje, za katerega se je kasneje izkazalo, da je rakavo. Predvsem pa je lepo videti in začutiti, da Urška svoje delo opravlja z veliko predanostjo, zavzetostjo, natančnostjo in strokovnostjo.

Urška je z rezilom s stopal najprej postrgala odvečno odmrlo kožo, odstranila nastale otiščance in kurja očesa. Nato je postrigla in oblikovala nohte in lično uredila obnohtno kožico, pri čemer je uporabila brusni aparat. Izbirala sem lahko med klasičnim in permanentnim lakiranjem nohtov in se tokrat odločila za klasično lakiranje. Izbirala sem med pestro ponudbo raznobarvnih lakov in se odločila za nežno rožnatega, ki se zares lepo posveti na poletnem soncu in se dobro ujema z mojim odtenkom kože. Po končani pedikuri mi je Urška noge namazala z izredno lahko negovalno kremo v obliki pene in moje noge so bile takoj lažje, stopala pa mehka, brez odvečne trde kože in otiščancev. Pa še nohti so se lepo rožnato svetili!

Nato je sledila manikura. Urška mi je pristrigla in oblikovala nohte na rokah, uredila obnohtno kožico z brusilnim aparatom in jih nalakirala z izbranim lakom.

Tako kot na nohte nogah je tudi na nohte na rokah na koncu nanesla še nadlak, ki zaščiti spodnji lak in prispeva k večji obstojnosti laka, nanešenega pod plastjo nadlaka.

Urška mi je že med pedikuro povedala, da nohte lahko tudi poslikajo z vzorčki po želji in seveda se nisem mogla upreti temu, da bi tudi sama imela igriv vzorček ali dva. Odločili sva se za minimalistično, nevsiljivo in elegantno poslikavo na prstancih obeh rok. To je bila še tista pika na i na čudovit poletni rožnati odtenek laka, ki sem ga izbrala!

Na koncu je Urška s pršilom, ki posuši lak na nohtih poskrbela, da sem se lahko po manikuri mirno in brez strahu, da bi si razmazala natančno nalakirane nohte in čudovito poslikavo, odpravila domov.

Obisk studia Biona v Trzinu je bila zame izredno prijetna in sproščujoča izkušnja. V drug svet te ponese že sama urejenost salona, ki je zares vrhunsko opremljen s številnimi pripomočki za nego in razvajanje njihovih strank, krasijo pa ga tudi majhne, a zato nič manj pomembne podrobnosti kot so romantične rožnate svečke, ljubki kaktusi v lončkih in velik šopek marelično rožnatih vrtnic! Četudi sem tokrat prišla le na manikuro in pedikuro, se že spogledujem s katero od njihovih drugih storitev. Ponujajo namreč vse od klasičnih masaž, masaž z vročimi vulkanskimi kamni, maderoterapije, depilacije in pa nego obraza, večerno ličenje ter vihanje trepalnic. Posebej me mika nežna masaža z vročimi vulkanskimi kamni, ki stimulira krvni obtok in s tem ogreje telo, polaganje vročih kamnov na čakre, ki so energetska središča v našem telesu pa pomaga telesu, da lažje izloči škodljive snovi in se s tem regenerira.

S Selectbox darilnim paketom sem na prvo mesto ponovno postavila sebe in poskrbela za nego svojih stopal, dlani in nohtov! Privoščite si profesionalno nego in individualiziran pristop v kozmetičnem studiu Biona ali pa razvajanje podarite vašim najdražjim –Klasično masažo partnerju, vihanje trepalnic sestri, nego obraza bratu, medicinsko pedikuro babici. V široki ponudbi darilnih paketov lepote in sprostitve se bo čisto za vsakega našlo nekaj!