Doživite adrenalin v zraku!

Poletje je idealen čas za naravo in adrenalin! Za vse ljubitelje adrenalina v zraku in narave iz ptičje perspektive smo skrbno izbrali pet unikatnih doživetji, ki vas  bodo navdušila! Obiščite pustolovski park, se spustite po jeklenici in preizkusite slavni zipline ali pa doživite čisto pravo izkušnjo letenja v Vetrovniku Logatec. Tisti najpogumnejši in najbolj željni adrenalina pa se to poletje lahko podate na dih jemajoči tandemski polet nad Blejskim jezerom ali pa se z jadralnim letalom v tandemu spustite s Krvavca. Spodaj vam predstavljamo štiri doživetja, ki vam bodo to poletje vzela dih na najboljši možen način!

Obisk pustolovskega parka Geoss s spustom po jeklenici

Pustolovski park Geoss se nahaja v gozdu blizu geometričnega središča Slovenije v Vačah v vasi Slivna, kjer se lahko zabavajo tako odrasli kot tudi otroci od četrtega leta starosti dalje. V pustolovskem parku je namreč kar sedem tras različnih težavnostnih stopenj, ki so različno zahtevne in torej primerne tako za tiste, ki so bolj željni adrenalina kot tudi za tiste, ki si ga želijo izkusiti v nekoliko manjših količinah. Za popoln zaključek izkušnje v adrenalinskem parku sledi še adrenalinski vrhunec – to je spust po jeklenici! Zipline s skupno dolžino 915 metrov boste lahko s prijateljem, partnerjem ali komurkoli drugim, s katerim boste uživali v pustolovskem parku Geoss preizkusili kar dvakrat. Naj se zabava v pustolovskem parku prične!

Tandemski polet nad Blejskim jezerom

Za ljubitelje gorenjske in željne adrenalina v zraku bo polet v tandemu nad slovenskim biserom, Blejskim jezerom, gotovo nepozabna izkušnja brez primere! Za uro in pol trajajočo izkušnjo adrenalinskega poleta ni potrebno nikakršno predznanje, potrebujete zgolj ustrezno športno obutev – za vso ostalo opremo bodo poskrbeli organizatorji. Poleteli boste z vrhunskim padalom in pripadajočo opremo, ki vključuje moderne letalske sedeže. Na travnatem vzletišču boste naredili le nekaj korakov in že boste v zraku, kjer se boste udobno namestili v letalni sedež in deset do trideset minut uživali v nepozabnem poletu in prekrasnih razgledih na prelepo slovensko pokrajino – trajanje leta je odvisno od vremenskih razmer. Za največjo varnost ob pristanku ne boste pristajali na noge, ampak na letalni sedež, ki omogoča pristanke brez dotikanja terena z nogami. Pa lep polet!

»Nauči se leteti« v Vetrovniku Logatec

Si želite resnično leteti kot ptica? Brez ovir, brez privezov, brez strahu, da se lahko zgodi kaj nevarnega? Potem bo Aerodium Logatec pravo doživetje za vas ali za vašega najbližjega! V vetrovniku je zračni upor tako močan, da vas ves čas drži nad tlemi, s premikanjem rok, nog in celotnega telesa pa se lahko premikate sem ter tja – vsak gib telesa namreč spremeni vaš položaj v vetrovniku. Najprej boste poleteli v višini 2 metra, potem pa kar na 9 do 10 metrov nad tlemi! Predhodne izkušnje za letenje v vetrovniku niso potrebne, pomembno je le, da ste fizično zdravi, da niste noseči, da nimate trajnih poškodb hrbtenice in da nimate epilepsije. Priporočajo udobna oblačila in športno obutev, za kombinezon, čelado, zaščitna očaka in čepke za ušesa pa bodo poskrbeli v vetrovniku. Naj se letenje prične!

Nepozaben polet v tandemu z jadralnim padalom s Krvavca

Ljubitelji narave, adrenalina in ptičje perspektive bodo ob edinstveni dogodivščini letenja z jadralnim padalom s Krvavca gotovo ostali brez besed! Izkušnja poleta s Krvavca v tandemu z Maticem Erbežnikom, enim izmed najbolj izkušenih jadralnih padalcev in tandem pilotov v Sloveniji traja dve uri in ne zahteva nobenih predhodnih izkušenj z letenjem. Vse kar potrebujete so pohodni čevlji ali dobri športni copati, sončna očala in toplejša oblačila – vzletišče je namreč na 1300 metrih nadmorske višine. Prav zato, ker predhodno znanje ni potrebno je polet z jadralnim letalom v tandemu lahko ena od najbolj nepozabnih izkušenj do sedaj! Poletite sami ali pa polet podarite nekomu zares posebnemu, ki bi si želel videti spektakularne gore v bližini Ljubljane bližje kot kdajkoli prej!

Podarite SelectBox adrenalinsko doživetje svojemu partnerju, družinskemu članu ali zares dobremu prijatelju, ki obožuje naravo in adrenalin in ga presenetite z nepozabno izkušnjo ali pa se adrenalinskemu doživetju naproti odpravita kar oba in skupaj ustvarita nepozabne spomine!