5 idej za aktivno preživljanje prostih dni

SXP1 portal doživetji ponuja široko ponudbo adrenalinskih, wellness, gurmanskih in ostalih doživetji, ki sprostijo telo in duha in poskrbijo za nepozabno zabavo, sproščujoče razvajanje ali gurmanske užitke.
Izberite tistega, ki je pisan na kožo vam ali tistim, ki jih boste obdarili in poskrbite za nepozabna doživetja!

Jahanje na terenu na kmetiji Vrbnjak

Na srednje veliki ekološki turistični kmetiji Vrbnjak v bližini Male Nedelje se lahko obiskovalci naužijejo svežega zraka, miru in tišine s sproščujočim jahanjem konj na terenu v spremstvu usposobljene osebe. Kmetija je obdana s polji, travniki in gozdom, ki je kot nalašč za sprehode in nabiranje gob. Najmlajši se lahko celo spoznajo in igrajo z domačimi živalmi, kot so kužki, mucki in konji. Po jahanju se boste lahko okrepčali z domačim narezkom, ki vam ga bodo pripravili gostoljubni gostitelji! Vsi tisti, ki ste ljubitelji konj, narave in si želite preizkusiti jahanja v varnem spremstvu, lepo vabljeni na kmetijo Vrbnjak!

Potep po prelepi gorenjski naravi z e-kolesom

Za vse ljubitelje dih jemajoče gorenjske narave, gora, gozdov, milega neba in rekreacije z malo pomoči, bo enodnevna izposoja električnega kolesa v priljubljenem Bohinju doživetje, ki ga potrebujete to zimo! Športna agencija PAC ponuja široko izbiro vrhunskih gorskih e-kolos – njihova največja prednost je, da vam pomagajo, da boste turo opravili brez pritiska. Elektromotor vam bo pomagal pri premagovanju strmin in vam omogočil lepe spuste, vi pa boste lahko več pozornosti posvetili lepim razgledom! Čas je, da pobegnete od napornega vsakdana in se z električnim kolesom podate v objem gorenjske narave!

Mesečna karta za fitnes z dih jemajočim pogledom na prestolnico

Za vse tiste, ki čas radi preživljajo v fitnesu, hkrati pa obožujejo dobre razglede je sodoben fitnes v osemnajstem nadstropju hotela InterContinental v samem središču Ljubljane tisto, kar potrebujejo to zimo! Gre za popolnoma novo in moderno opremljen fitnes center, v katerem je mogoče trenirati samostojno ali pa v družbi izkušenega osebnega trenerja, ki vas bo vodil skozi program vadbe. Na voljo so vam sodobne naprave, ki pripomorejo k učinkovitem oblikovanju telesa in dih jemajoči razgled na Ljubljano, kar bo vadbo naredilo še bolj polno užitka. Čas je za dobro vadbo v luksuznem fitnesu!

Ogled podzemlja Pece s kajakom v dvoje

Če je vaša boljša polovica že naveličana klasičnih zmenkov in si želita preizkusiti kaj novega, potem bo raziskovanje podzemlja Pece s kajakom odlična ideja za popestritev zadnjih zimskih dni! Podzemlje Pece namreč ponuja vpogled v čudovit podzemeljski svet kapnikov in drugih zanimivosti podzemlja, ki si jih bosta lahko ogledala ob vožnji s kajaki po kristalno čisti podzemski vodi! Odkrijta skrivnostne rove podzemlja Pece in se odpravita na nepozaben adrenalinski in avanturistični zmenek v podzemlje! Ne pozabita na udobna oblačila in športno obutev, za vse ostalo bo poskrbelo osebje turističnega rudnika in muzeja podzemlja Pece.

Nepozabno druženje z alpakami za celo družino

Na kmetiji Mali raj poleg ovc, koz, osla, pujsov, kokoši, ponijev in muck, bivajo alpake. To s mirne in ljubke čredne živali, poznane so po svoji volni, inteligentnosti in mirnem značaju. Dobro se počutijo v bližini ljudi, zato mnogi pravijo, da jih druženje z njimi sprošča. V tem malem raju v prelepi Sloveniji se bodo otroci lahko preizkusili v kmečkih opravilih – pomolzejo lahko koze in nahranijo živali, pobližje pa se bodo spoznali še s prikupnimi in prijaznimi alpakami, ki obožujejo družbo obiskovalcev. Zadnje tedne letošnje zime izkoristite za družinski izlet v Mali raj!

Plavanje za mladostnike v Tivoliju ali na Kodeljevem

Redno plavanje je posebej za mladostnike, ki rastejo »kot gobe po dežju« izredno pomembno, saj pripomore k izboljšanju telesne drže, je eden izmed odličnih načinov preprečevanja debelosti in krepi zmogljivost srca zaradi znižane srčne frekvence med plavanjem. Hkrati pa vadba v bazenu krepi tudi mentalno zdravje in je učinkovit način sproščanja stresa, ki ga mladostniki občutijo v odraščanju. V naši ponudbi bo vaš mladostnik prejel mesečno plavanje na bazenih Tivoli in Kodeljevo – v bazenih bo lahko plaval dvakrat tedensko po eno uro! Čas je, da mlade vzpodbudimo h gibanju, zabavi in sprostitvi telesa in duha – plavanje je odličen način za to!

SelectBox paketi in SXP1 portal doživetji ponuja široko ponudbo adrenalinskih pa tudi wellness, gurmanskih in drugih doživetji, ki sprostijo telo in duha in poskrbijo za nepozabno zabavo, sproščujoče razvajanje ali gurmanske užitke. Izberite tistega, ki je pisan na kožo vam ali tistim, ki jih boste obdarili in poskrbite za nepozabne dni letošnje zime!