6 skritih bohinjskih biserov

V iskanju lepot, ki nam jih nudi naša lepa dežela, nikakor ne moremo mimo Bohinjskega jezera. S svojo magično lepoto ne pusti ravnodušnega prav nobenega obiskovalca. Ste se naveličali enoličnega izleta in iščete nove ideje, kaj vse vam lahko ponudi Bohinj z okolico? Potem ste na pravem mestu.

Ste vedeli, da obstaja v Bohinju, v zelo neposredni bližini Bohinjskega jezera pravi Vodni park, kjer boste uživali obiskovalci vseh generacij. Za nepopravljive romantike bo obisk Wellnessa Tubej pravo doživetje, saj se boste v idilični pokrajini sproščali v zunanji vroči leseni kadi, ob tem pa srkali šampanjec. Ste pomislili, da bi si Bohinj ogledali z drugačne perspektive? Npr. iz konjskega sedla? Obiščite Ranč Mrcina, kjer boste v jahalnih uricah uživali tako začetniki, kot tudi že izkušeni jahači. Če daste velik pomen dobri, lokalni hrani s pridihom sodobnih kulinaričnih tehnik in jedi, potem vsekakor morate obiskati Restavracijo 2864, ki vas bo očarala s pestrostjo in raznolikostjo ponudbe na njihovem meniju. Zakaj bi se po prijetnem dnevu tako odpravili domov? Privoščite si kvaliteten počitek in sprostitev v enem izmed hotelov v bližini, npr. Heritage Boutique Hotel Sunrose 7 ali Bohinj ECO Hotel, kjer boste nabrali novih moči in brez težav Bohinj z okolico raziskovali še kakšen dan več.

NEPOZABNA VODNA DOGODIVŠČINA

Za Vodni park Bohinj pravijo, da je lepo, kot bi se kopali v Triglavskih jezerih, vendar precej topleje. Ponujajo vam preko 500 m2 skupnih bazenskih površin, ki so primerne za vse generacije. V parku boste našli velik rekreacijski bazen, kjer se lahko dodobra naplavate, sproščate v zvočni votlini ali pa se s partnerjem pocrkljate v votlini za zaljubljence. Razvajanje lahko nadaljujete v jacuzzijih, vaši otroci pa se lahko v tem času nemoteno igrajo v otroškem bazenu, ki je poln atrakcij. Niso pozabili niti na vse, ki ste veliki ljubitelji bolj adrenalinske zabave. Za vas imajo na voljo plezalno steno in užitke zabave na toboganih. Na voljo sta vam dve različici – družinski tobogan, ki je daljši in atraktivno zavit ter adrenalinski turbo tobogan, ki je krajši in tudi precej bolj strm in s svojo neverjetno hitrostjo poskrbi, da si ga obiskovalci zapomnijo za vedno. Po Vodnem parku najdete tudi masažne kadi, vodne šobe, divjo reko, tropski slap, ki vam bodo urice v Vodnem parku še polepšale. Temperatura vode v rekreacijskem bazenu je 31°C, drugod so temperature še toplejše. V poletnem času se lahko nastavite sončnim žarkom na njihovi zunanji terasi ter ohladite v zunanjem bazenu. Privoščite sebi in svoji družini nepozaben oddih v Vodnem parku in še danes preglejte ponudbo darilnih paketov SelectBox, ki ponujajo različne možnosti doživetij v Vodnem parku Bohinj.

WELLNESS UŽITKOV NI NIKOLI PREVEČ

Kdaj ste si nazadnje privoščili urice čiste sprostitve in neizmernega užitka sami ali s partnerjem? Najsi bo odgovor »pred kratkim« ali »že dolgo tega«, imate v Bohinju velik razlog, da si jih privoščite ponovno. Wellness Tubej je del apartmajske ponudbe Tubej, kjer boste uživali v prijetnem apartmaju, ki je opremljen z zunanjo vročo kopeljo, parno savno, masažno tuš kabino, kamin, vse skupaj pa je povzdignjeno z neokrnjeno naravo, ki se razprostira vse naokoli vas. V dodatni ponudbi najdete tudi klasično masažo celega telesa, osebje pa bo za vas poskrbelo tudi s kulinaričnega vidika ter vam pripravilo domačo bohinjsko hrano. Če ste vi ali vaš partner ljubitelji priprave jedi na žaru, boste imeli tukaj proste roke za ustvarjanje najboljših žar specialitet na njihovem zunanjem žaru. Wellness Tubej se nahaja na čudovitem kraju, obdanem s travniki in gozdovi, kar lahko izkoristite za prijetne sprehode. Zvečer se lahko ob kozarčku penine ali dobrega vina sproščate ob pogledu na triglavski narodni park. Presenetite svojega partnerja z darilnim paketom SelectBox in vama pričarajte nepozaben konec tedna.

BOHINJ S KONJSKEGA SEDLA

Vasica Studor v Bohinju skriva še en bohinjski biser in nepozabne trenutke čistega užitka – to je Ranč Mrcina. Pa le ne prehitro sklepati o značaju njihovih konj le glede na ime ranča, saj veljajo islandski konji, ki jih najdete pri njih, za nadvse prijazno konjsko pasmo, ki je obenem tudi precej živahnega temperamenta. Islandski konji spadajo med male konje, zato jih ljudje pogosto zamenjujejo za ponije ter sklepajo, da so primerni le za ježo otrok. Pa je v resnici popolnoma drugače – zlahka prenesejo težo odraslega človeka, saj običajno zdržijo kar eno tretjino lastne telesne teže. In ravno zaradi svoje moči so danes priljubljeni v športno-rekreativnih ter potovalnih namenih. Očaral vas bo že sam izgled islandskih konj, saj goste Ranča Mrcina, zapeljujejo s svojimi globokimi očmi, obdanimi z nenavadno dolgimi trepalnicami ter prikupnimi smrčki. Na teh lepotcih se lahko tudi v okviru darilnega paketa SelectBox podate na terensko jahanje po čudoviti naravi Triglavskega narodnega parka, ki lahko glede na vaše želje traja od 1 ure naprej ter je prilagodljivo za začetnike kot tudi za izkušene jahače, na voljo pa je preko celega leta. Če želite izboljšati svojo tehniko jahanja ali pa se v konjsko sedlo podajate prvič, vam priporočajo, da se udeležite šole jahanja, ki vključuje tudi spoznavanje konja, pripravo konja za jahanje, hranjenje konj, hkrati pa tudi čiščenje hleva, tako da lahko resnično dobro spoznate svet, v katerem živijo konji na Ranču Mrcina. Ker so islandski konji izredno miroljubni, bodo v njihovem sedlu uživali tudi vaši najmlajši. Podajte se na razburljivo dogodivščino ter spoznajte lepote Triglavskega narodnega parka na popolnoma edinstveni način.

BOHINJSKI KULINARIČNI UŽITKI

Ko nam ob koncu dneva zmanjka moči, si vsi močno zaželimo obiska dobre restavracije, ki bo znala ugoditi našim željam in zahtevam. Ena takih restavracij je Restavracija 2864, ki je del kompleksa Eco Hotela Bohinj, ki se ponaša s 4 zvezdicami. Na tem nivoju pa kuharski mojstri za vas pripravljajo pristne domače jedi, ki jih spretno kombinirajo in dopolnjujejo z mednarodnimi. Njihova ponudba ni namenjena samo hotelskim gostom, temveč jih lahko obiščete tudi mimoidoči obiskovalci Bohinja in okolice. Ambient Restavracije 2864 je sodoben, udoben in atraktiven, zaradi česar se mu je resnično težko upreti. Njihov meni že čaka, da ga odprete in preučite ter si privoščite le najboljše. S SelectBox darilnim paketom si boste lahko privoščili 3-, 4- ali pa kar 5-hodni meni, poleg pa vas bojo postregli s kozarcem dobrega hišnega vina. Se vam že kaj cedijo sline? V tem primeru imate za to resnično dober razlog in izgovor, da Restavracijo 2864 v Bohinju obiščete čimprej.

PODALJŠAJTE SVOJE BIVANJE V BOHINJU

Zakaj bi zaključili potepanje po Bohinju v enem dnevu, ko pa ima kraj ponuditi toliko zanimivosti, ki jih je vredno obiskati in preizkusiti. Vmes pa se je potrebno dobro odpočiti. Privoščite si resnično pravo, kraljevsko namestitev v Heritage Boutique Hotelu Sunrose 7. Hotel ima že več kot 130 letno tradicijo, ki jo izredno cenijo in jo lahko začutite na več možnih načinov, medtem ko bivate pri njih. Pri njih boste doživeli avtentično in edinstveno izkušnjo, saj je njihov hotel prenovljen na prefinjen način, ki združuje vse tisto, kar je bilo in dodaja pridih sodobnega. V dolgoletni dobi obratovanja so bili počaščeni z obiskom članov kraljevskih družin, pomembnih poslovnežev ter drugih uglednih in znanih imen. Oddih pri njih bo popestren z vrhunsko lokalno kulinariko, kavo pa vam postrežejo v senci več kot 120 let starih kostanjevih dreves. Izbirali boste lahko med 18 individualno zasnovanimi sobami, ki so prav vse opremljene z unikatnim pohištvom iz lokalnega, masivnega lesa. Tako boste lahko bivali v sobi, zasnovani po popolnoma tradicionalnih trendih 19. stoletja ali pa se raje odločili za sobe, urejene na popolnoma sodoben, alpski minimalističen način. Zanimivost njihovega hotela Sunrose 7 je to, da sobe nimajo televizije, telefona, radia ali druge elektoronske multimedijske opreme, saj vam želijo v času bivanja v Sunrose 7 omogočiti pravi digitalni detox, kar je v današnjem času prava redkost. Obiščite Heritage Boutique Hotel Sunrose 7 v sklopu ponudbe darilnih paketov SelectBox, kjer boste bivanje lahko kombinirali še z drugimi bohinjskimi atrakcijami.

Če ste se na bohinjski oddih in krajše počitnice odpravili z družino, boste prijetno izkušnjo bivanja doživeli v Bohinj Eco Hotelu, ki se nahaja v osrčju Julijskih Alp in ima idealen dostop do vseh znamenitosti okoli Bohinjskega jezera. Bohinj Eco Hotel ni navaden hotel, saj s svojo široko ponudbo tvori kompleks, v katerem najdete Vodni Park, ki je s hotelom povezan s podzemnih hodnikom, Wellness Bohinj, kjer boste uživali v savnanju, masažah ter drugi wellness ponudbi. V sklopu Bohinj Eco Hotela najdete celo kinodvorano ter bowling s kar petimi stezami. Njihova Restavracija 2864 je priznana po svojih lokalnih jedeh s sodobnimi kulinaričnimi prvinami in radi jo obiščejo tudi zunanji obiskovalci. Osebje si želi, da bi bil čas bivanja v Bohinju za vas kar se da zanimiv in da vam ne bi zmanjkalo možnosti, ki jih lahko izkoristite in preizkusite. Nudijo vam visok standard namestitve, ki pa hkrati nudi domač in prijeten občutek. V vseh sobah nudijo storitev sobne strežbe, tako da se lahko v času bivanja v Bohinju resnično počutite kot kralj. SelectBox darilni paketi, ki vsebujejo tudi nočitev v Bohinj Eco Hotelu so izredno bogati in primerni za vse družinske člane. Naj bo vaš izlet v Bohinj letos drugačen.

Vso opisano ponudbo najdete tudi v darilnih paketih SelectBox, ki so primerni tako za posameznike, pare ali celotne družine. Z darilnimi paketi SelectBox podarite sebi ali vašim najbližjim nepozabna doživetja, s katerimi se bo to poletje vtisnilo v spomin za večno.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!