IškaAdventure – skrivnostni svet podzemlja vabi!

IškaAdventure – skrivnostni svet podzemlja vabi!

Urša Eva Pucelj

Vas mika odkrivanje podzemnega sveta in skrivnostni svet kapnikov v vsej njihovi veličini?Podarite sebi in svojim najbližjim fantastičen nedeljski izlet v sfere še neodkritega …

IškaAdventure vam ponuja možnost, da se za en dan prelevite v jamarja in raziščete lepote podzemlja, kjer boste vsaj za kratek čas nedosegljivi tempu sodobnega življenja. Včasih je potrebno ozavestiti, da narava premore zaklade tudi pod svojim površjem. Na ogled slednjih se lahko z izkušenim jamarskim vodnikom odpravite v okolici Iškega vintgarja, kjer odkrivate Malo in Veliko Pasico, Skednenco in Kevdrc.

IškaAdventure

IškaAdventure

Na polet s helikopterjem, s čolničem po Ljubljanici in na treking po neokrnjeni naravi …

Poleg skrivnostnega sveta kapnikov, pa vas IškaAdventure popelje tudi na polet s helikopterjem nad prelepo pokrajino Iškega vintgarja, Krima, Mokrca in Ljubljanskega barja z Ljubljano v ozadju, vas s čolnom zaziba po Ljubljanici, Iščici in Bistri ter vas ob tem nauči tudi osnov veslanja ali pa vas odpelje na treking po divjih in prečudovitih predelih, ki jih ponuja neokrnjena narava na območju Iškega vintgarja.

Na poti boste spoznali delo reke Iške in Zale skozi milijon let, svoj pečat pa bodo dodali tudi ostanki nekoč delujočih mlinov, pritoki s številnimi slapovi, prepadnimi stenami in bistrimi tolmuni!

IškaAdventure

IškaAdventure

IškaAdventure  je vključena v različne darilne pakete SelectBox: 

Paket velja za 1 osebo, potrebna pa je rezervacija po telefonu 3 dni pred samo realizacijo.

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

VIZITKA:
Jamarstvo IškaAdventure
Zabrv 79
1292 Ig

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!