Namestitve za zahtevnejše goste

hotel1

Z razvojem modernih prevoznih sredstev in interneta je svet postal majhna vas. Potovanja nikoli niso bila tako enostavna in cenovno ugodna, informacije pa tako lahko dostopne. Za tiste z omejenim potovalnim budžetom so na voljo poceni letalski prevozniki in ugodna prenočišča kjer koli po svetu. Po drugi strani je tudi za tiste, ki si želijo nekaj več, ponudba zmeraj bolj pestra. Hoteli iščejo nove in inovativne rešitve glede ponudbe svojih storitev. Naj gre za sobe ali za ekskluziven razgled, za vrhunsko kulinariko ali lokacijo. Vsekakor gostje danes pričakujejo več za nižjo ceno.

hotel2

Tudi v Sloveniji zmeraj bolj sledimo tem trendom. Ena izmed inovativnih, presežnih nastanitev so apartmaji Gozdna villa Mari pod vznožjem Mariborskega Pohorja. Apartmaji predstavljajo odlično izhodišče za izlete v naravo, pozimi za smučanje ali pa za ogled kulturno zanimivega mesta Maribor. Tudi za poslovne goste, je zaradi bližine mesta Maribor, odlična lokacija.

Na obali bi lahko izbrali Kempinski Palace Portorož, kjer organizirajo kongrese in druge poslovne dogodke na najvišji ravni, vsekakor pa je s svojim čudovitim vrtom, bazenom in spa centrom, tudi odlična dopustniška destinacija.

hotel3

V naši prestolnici Ljubljani se v starem mestnem jedru skriva luksuzni Lesar hotel Angel. Hotel je nadgradnja stare srednjeveške hiše s sodobnimi elementi, njegova posebnost pa je več kot 500 m² velik grajski vrt, ki se vzpenja po pobočju Grajske planote proti srednjeveškemu Ljubljanskemu gradu. Hotel je zaradi svoje lokacije odlično izhodišče za poslovne goste, pa tudi za dopustnike, saj si lahko ogledajo mestne znamenitosti, se rekreirajo v parku Tivoli ali nakupujejo v izbranih trgovinah.