Hiša kulinarike Manna – gurmansko razvajanje na najvišjem nivoju

HIŠA KULINARIKE MANNA – GURMANSKO RAZVAJANJE NA NAJVIŠJEM NIVOJU

Urša Eva Pucelj

Hiša kulinarike Manna poskrbi za gurmansko razvajanje na najvišjem nivoju. Pri tem je vredno omeniti, da jim visoko oceno restavracije, kjer so jedi pripravljene z neverjetno domišljijo in ljubeznijo, vsako leto potrdi tudi priznani francoski vodnik Gault Millau!+

Hiša kulinarike Manna

Hiša kulinarike Manna

Po oceni gostov je priljubljena restavracija prejela tudi naziv zmagovalke v Trip Advisorju 2013 in postala zmagovalka po izboru glasovalcev vodnika InYourPocket, v kategoriji Best Gourmet 2013!

Slovenska kuhinja s poudarkom na morskih jedeh

Lega ob levem bregu Ljubljanice, v prijetni četrtni skupnosti Trnovo,Hiši kulinarike Manna pridaja pridih pomirjujoče atmosfere. Nedaleč stran od Mestne plaže in drevoreda starih kostanjev z ene strani in Trnovske cerkve z druge, leži vrhunska restavracija, kamor vas lahko zanese tako na zajtrk ali dnevno kosilo, kot tudi na romantični večerni gurmanski oddih ob svečkah … Okušali boste lahko odlične slovenske jedi, poudarek pa bo dan na morske sestavine!

Prijeten ambient se skriva za zlato-bakrenimi zidovi …

Zlato-bakreni zidovi restavracije vabijo v prijeten ambient, ki omogoča sprostitev vaših čutov na vseh ravneh. Ob vstopu v hišo se najprej lahko sprehodite v lounge, ki je namenjen zajtrkovanju ali dnevnemu kosilu, v zgornjem nadstropju stavbe pa se nahaja restavracija v obliki dveh ločenih salonov, kjer lahko uživa skupaj kar do 70 oseb. Ko sonce že otopli samo ozračje, pa vam v Manni postrežejo tudi na enem izmed štirih letnih vrtov …

Z Vodnikom doživetij SelectBoxa do nakupov dveh darilnih paketov:

  • Degustacija dveh vin + prigrizek – velja za dve osebi
  • 4-hodni degustacijski meni – velja za dve osebi

Pri obeh paketih je potrebna rezervacija 1 dan pred samo realizacijo.

hisa-kulinarike-manna-2

Vabljeni k sodelovanju v nagradni igri!

Vabljeni tudi k sodelovanju v nagradni igri, kjer lahko zadenete eno izmed nagrad, ki jih ponuja Manna! Žrebanje bo potekalo še 8. marca in 19. aprila, nagrada, katere vrednost bo dosegala okoli 100 evrov, pa bo vključevala 5-hodno prvovrstno večerjo ob buteljki odličnega vina.

Gurmanski užitek zagotovljen!

VIZITKA:

Hiša kulinarike Manna
Eipprova ulica 1
1000 Ljubljana