Michelinove zvezdice tudi v ponudbi SelectBox

Slovenija je že od nekdaj gastronomsko vrhunsko razvita država, z vpisom v enega najbolj znanih gastronomskih vodnikov pa se je povzpela na sam vrh kulinaričnih lokacij. Zapeljujoče kulinarične umetnine izbranih kuharskih mojstrov razdražijo še tako zahtevne brbončice in ustvarijo nepozabno doživetje.

Nepozabno izkušnjo lahko v nagrajenih restavracijah doživite tudi z Gourmet darilnimi paketi SelectBox, kjer lahko izbirate med več kot 200 lokacijami za vrhunsko kulinarično razvajanje. Med njimi lahko izberete Vilo Podvin, ki je prejela Michelinovo zvezdico za visoko kakovostno kulinariko.

Slika, ki vsebuje besede hrana, plošča, miza, bela

Opis je samodejno ustvarjen

Vila Podvin se nahaja na posestvu gradu Podvin, 2 kilometra oddaljena od starega mestnega jedra Radovljice. V Vili Podvin raziskujejo tradicijo skozi lokalne sestavine. Chef Uroš Štefelin obuja pozabljene tradicionalne slovenske jedi in napitke, pri tem pa uporablja sezonske sestavine z domačega vrta in z okoliških kmetij. S sodobnimi tehnikami in lastno ustvarjalnostjo dediščinske jedi nadgradi v jedi nove slovenske kuhinje s potezami francoske in mediteranske filozofije.

V naši ponudbi lahko izbirate med 3- ali 4-hodno večerjo oz. kosilom za dve osebi. Za kuhinjo priznanega chefa je značilno prepletanje več okusov na enem krožniku, različne barvne kombinacije, uporaba svežih, lokalnih in sezonskih sestavin, zelenjave s hotelskega vrta. Velik poudarek pripisuje izgledu krožnikov, saj okušamo tudi z očmi.

Slika, ki vsebuje besede zunanje, trava, stavba, hiša

Opis je samodejno ustvarjen

V bogati ponudbi lahko izberete tudi Gostilno Krištof, ki je dobitnik posebnega priznanja za trajnost v kulinariki ali Gostilno Repovž s priznanjem za posebno kakovost hrane.   

Miza za dva, Dobra miza in Ekstravagantna večerja vključujejo razvajanje brbončic tudi na številnih drugih prestižno nagrajenih lokacijah. Restavracija Janez Bratovž, Dvor Jezeršek, Grad Otočec, Restavracija Vander in Restavracija Maxim so samo nekatera imenitna imena, ki jih združujejo naši darilni paketi.

Skorajda ni osebe, ki ne bi uživala v odlični hrani in postrežbi vrhunskih restavracij. Izkusite harmonijo okusov izpod prstov najboljših slovenskih chefov z darilnimi paketi SelectBox. Postregli vam bodo z gurmansko večerjo s tremi ali več hodi, poleg pa vam bodo postregli tudi z vrhunskim vinom.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!