Najlepše darilo, ki bo ogrelo njeno srce

Valentinovo je tik pred vrati – praznik na katerega se obdarujejo sveži zaljubljenci in tudi tisti, pri katerih je začetne metuljčke v trebuhu po več letih razmerja že zamenjalo spoštovanje, naklonjenost in medsebojno razumevanje!

Obdariti damo je zahtevno opravilo – pogosto zato, ker ima večina tako prefinjen in specifičen okus, da je težko predvideti nad katerim oblačilom, kosom nakita ali vonjem parfuma bo zares navdušena. Gotovo bo vesela kakšnega izdelka iz kolekcije njene najljubše znamke ličil ali naravne kozmetike, elegantnega oblačila ali kosa nakita. Morda pa bo najbolj cenila nekaj umirjenih trenutkov v wellness in spa centru. Vse to lahko podarite z darilno kartico SuperCard, ki je najbolj prodajana darilna kartica pri nas. Vaša draga jo lahko unovči v več kot 800 trgovinah po celi Sloveniji, mi pa v nadaljevanju predstavljamo nekaj idej, nad katerimi bo zagotovo navdušena!

Razveselite jo z nakitom

Le katera ženska se ne bi razveselila ogrlice, uhanov, morda prstana? Ljubezensko fantazijo bo vaša draga uresničila z živahnostjo in navihanostjo zlate kolekcije Phantasy Heart ali številnimi drugimi v pestri ponudbi čudovitega nakita iz Zlatarne Celje. So največji in najbolj znani proizvajalec zlatega in srebrnega nakita v svoji panogi, odlično poznani tudi izven meja Slovenije.

Podarite ji najnovejše modne kose oblačil

Saj veste kaj pravijo – ženska nima nikoli dovolj različnih oblačil, da bi jih bilo zares dovolj, kajne? Za vse ženske, navdušene nad modo, čevlji in modnimi dodatki bo obisk trgovine S’Oliver popolno mesto, kjer bodo našle vse pomladne kose, ki jih še nimajo v omari. Za piko na i pa bo poskrbljeno s kompletom spodnjega perila. V ponudbi Lisce je na voljo kvalitetno in očarljivo perilo, ki bo zadovoljilo prav vse okuse. Ne glede na to, ali je drzno, zapeljivo ali nežno bo poskrbelo za dodatno samozavest in boljše počutje.

Kakovostni kozmetični izdelki so vedno dobrodošli

V trgovini vrhunske francoske kozmetike L’Occitane si bo lahko izbrala dišavo, kremo za telo, peno za prhanje ali povsem naravno šminko po svojem okusu. Vsi njihovi izdelki so narejeni iz visokokakovostnih naravnih sestavin, kar se občuti s popolno teksturo, prijetnim vonjem in predvsem božanskim občutkom na koži. Vse tiste, ki prisegajo na naravne izdelke bo razveselila tudi ponudba iz trgovine Nelipot. Njihov naravni, certificirano organski in veganski dezodorant v stiku je eden od njihovih najbolj priljubljenih izdelkov.

Razvajajte jo z lepotnimi tretmaji

Za vse ljubiteljice sprostitve in razvajanja bo popolno darilo obisk Sense Wellnessa, ki je zasebni wellness v devetem nadstropju prestižnega Union hotela. Vaša draga bo lahko uživala v tajski ali filipinski masaži, anticelulitni terapiji za telo ali prestižni negi obraza s kozmetiko Sothys! Za nekoliko daljši oddih od vsakdanjega sveta pa si bo vaša boljša polovica lahko privoščila razvajanje v Thermani Laško, ki ponuja wellness tretmaje, nego telesa, savnanje in celo ayurvedska programe za celostno zdravje telesa in duha!

Obdarite jo z vrhunskimi dišavami

Za nakup darila kar iz udobja svojega doma pa je na voljo tudi več kot 80 spletnih trgovin, med katerimi so tudi Drogerija.si in Spleticna.si. Vse ljubiteljice ličil, parfumov ter ostalih lepotnih izdelkov bodo lahko izbirale med več kot 400 blagovnih znamk kakovostnih izdelkov s področja zdravje in lepote. Da bo vaš dom zasijal v svoji pravi luči še pred pomladjo, bo vaša draga lahko poskrbela z izdelki iz e-trgovine Mömax. Za prijetno vzdušje udobja in miru bo izbirala med številnimi dekorativnimi izdelki, od blazin, vaz, okvirjev pa vse do dišečih svečk in zanimivih skodelic s pisanimi motivi.

Letošnje valentinovo jo presenetite s svobodo izbire razvajanja po njenem okusu – podarite ji darilno kartico SuperCard in jo presenetite s popolnim darilom!

Besedilo: Rebeka Šinkovec

SuperCard darilna kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 250 ponudnikih. Privoščite svojim najdražjim popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.