Akcija PAKET + KNJIGA

Na kaj najprej pomislite ob besedni zvezi »jesenski večer«? Se tudi vam pred oči prikrade prijetna in topla soba, puhasta dekica, ki prijetno greje telo ter lonček s slastnim vročim kakavom v roki? Še kaj manjka? Seveda! Dobra knjiga, ki krajša dolge in temne jesenske večere.

Uzivac_jesen_570x310px

Za vas smo pripravili prav posebno akcijo KNJIGA + PAKET, s katero želimo obdariti tudi vas obdarovalce! Ob nakupu SelectBox darilnega paketa iz katerekoli izmed šestih kategorij (Turizem, Wellness, Šport in adrenalin, Lepota in Wellness, Agro turizem in Black edition) prejmete knjigo po vašem izboru GRATIS! Izbirate lahko med šestimi različnimi žepnicami Mladinske knjige. Več o vsebini žepnic si lahko preberete TUKAJ.

So vaši najdražji željni romantičnega počitka v dvoje v luksuznih hotelih in prisrčnih apartmajih ali pa so morda ljubitelji sproščujočega wellnessa in kraljevskih masaž s pravim zlatom? So adrenalinski in športni navdušenci ali pa strastni gurmani po duši, ki najbolj uživajo, ko razvajajo svoje brbončice? V darilnih paketi SelectBox boste zadovoljili prav vsak okus in zagotavljamo vam, da z darilom nikoli ne boste zgrešili! Obdarite vaše najdražje z izjemnimi doživetji iz SelectBox darilnih paketov, ki jim bodo ostala v spominu za vedno, mi pa vam bomo podarili knjigo in vam tako pričarali prav posebno doživetje čarobnih jesenskih večerov v odlični družbi knjižnjih junakov. Zakaj bi se razvajali smo vaši obdarovanci, tudi vi si zaslužite svojo dozo sprostitve!

Ne pozabite; najlepša doživetja so tista, za katera ne najdemo besed.

SelectBox darilni paketi
Paketi_264x202px
Izbirate lahko med 30 različnimi darilnimi paketi iz kategorij Turizem, Šport in Adrenalin, Lepota in Wellness, Gourme, Agro Gourme in Agro Turizem ter Black edition. Podarite svobodo izbire! Za informacij o ponudbi klikite TUKAJ.
Knjige
Knjige_264x202px
Izbirate lahko med enajstimi knjižnjimi uspešnicami, ki vas bodo popeljale v zgodbe o uspehu, ljubezenski svet, zgodovino, vas nasmejale in morda kaj novega naučile. Spodbudite domišljijo in si skrajšajte jesenske večere! Za več informacij kliknite TUKAJ.

 


 

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!