Družinska pustolovščina, ki ji ni para

Dočakali smo trenutek, ko se naša življenja vračajo na ustaljene tire. Otroci bodo z začetkom prihodnjega tedna ponovno sedli v šolske klopi. Izkoristite zadnji vikend pred ponovnim pričetkom odprtja šol in vrtcev za nepozaben izlet in pravo družinsko doživetje.

Da bo uresničitev tega lažja, vam SelectBox ponuja nekaj predlogov, ki jih lahko uresničite kar z unovčenjem družiske katrice SuperCard Family. Darilna kartica vam omogoča koriščenje ponudbe pri številnik ponudnikih, ki so svoja vrata za cenjene obiskovalce odprli že pred nekaj časa. V Arboretumu Volčji Potok se cvetovi že razkošno odpirajo ter razveseljujejo lepote željne obiskovalce. Prepustite se neverjetnemu svetu iluzij v Hiši iluzij, kjer naenkrat ne boste več vedeli, kaj je res in kaj ne. Če mislite, da v Sloveniji ni mogoče videti kenguruja, nosatega medvedka ali mini himalajske koze, se motite, saj jih boste na Ranču Aladin lahko videli zelo od blizu ter o njih izvedeli marsikaj zanimivega. V kolikor ima vaša družina rada pustolovščine v naravi, pa bo za to poskrbel Škrateljc. Vsi omenjeni ponudniki so tudi del ponudbe SuperCard Family, ki jo lahko naročite še ta trenutek kar preko spletne trgovine, tako da bo za vikend že zagotovo pri vas doma.

MED ROŽICAMI IN GRMIČKI

Arboretum Volčji Potok je kraj, ki bi ga zaradi vse svoje lepote ter hkrati pomembne vrtne arhitekturne dediščine Slovenije moral videti prav vsak. Še posebej otroci, ki lahko odkrijejo nešteto do sedaj njim nepoznanih rastlinskih in živalskih vrst znotraj kompleksa Arboretuma. V parku lahko občudujete kar 3500 različnih rastlin, zaradi česar je vrtni park Arboretum uvrščen v enega izmed najbogatejših v Srednji Evropi. Z družino si boste lahko tukaj privoščili neskončne sprehode ter se nadihali svežega zraka v tej oazi miru in zelenja. Arboretum je kraj, kamor se obiskovalci vedno znova vračajo po nove zaloge energije. Posebno doživetje bo ogled parka s cestnega vlakca, katerega vozni red dobite na recepciji Arboretuma. Dišeči vrt, Papeške vrtnice, Zgornji rozarij, Barbrin vodomet, Francoski vrt – to je samo peščica tega, česar boste deležni ob vstopu v krajinski park. Privoščite svojim očem in duši obisk aktualne razstave Cvetlične iluzije, ki jo je ustvarila Hiša iluzij iz Ljubljane. Če imate pomisleke, kako dolgo bodo vaši otroci zdržali v parku, preden jim bo postalo dolgočasno, vas prijazno svarimo, da bo situacija ravno obratna. Sredi parka stoji namreč ogromno otroško igrišče, ki vsebuje raznovrstna igrala za različne starosti. Lahko se bodo spuščali po drči, lovili po labirintu, tekali, plezali in plazili. Zabava je torej zagotovljena. Medtem ko bodo vaši otroci vriskali od navdušenja, pa lahko vi mirno posedate in se sproščate na klopcah okoli igrišča. Otrokom se bo pogled slej ko prej ustavil na orjaških dinozavrih, ki se v vsej svoji mogočnosti in v naravni velikosti bohotijo v Parku dinozavrov. Skrbniki parka zagotavljajo, da so čisto prijazni – zakaj se ne bi prepričali na lastne oči? Ko vam bodo moči že pojenjale, pa se bo zagotovo prilegel dober sladoled ali tortica v njihovi letni kavarni, ki v lepem vremenu obratuje od pomladi do jeseni. Arboretum Volčji Potok ponuja doživetje v pravem pomenu besede – sploh za družine, kjer ima vsak družinski član svoje interese. Pri njih bodo svoj užitek in veselje našli prav vsi. Svojo vstopnico si s SuperCard Family lahko zagotovite že danes in svoji družini privoščite pravo zabavo.

KJER SE SVET OBRNE NA GLAVO

Ste morda Arboretum že obiskali in vas je navdušila razstava Cvetlične iluzije? Potem morate pokukati tudi v Hišo iluzij. Če ste človek, ki ima rad uganke, miselne izzive ter na svari rad pogleda izven okvirjev – potem bo Hiša iluzij kraj, ki vam še nekaj časa po obisku ne bo šel iz glave. Ste že kdaj doživeli, da so vas lastni čuti zavedli? Ste bili do danes prepričani, da kar vidite zagotovo drži? V Hiši iluzij vam bodo to razmišljanje obrnili na glavo, saj bodo vaši čuti resnično na veliki preizkušnji. Pa vendarle je razlog za strah ali skrb odveč – skozi nepozabno dogodivščino se boste veliko naučili ter se neskončno zabavali. Čaka vas več kot 40 eksponatov, ki vas bodo poskušali zmesti in zavesti. Še posebno otroci bodo tisti, ki bodo neizmerno uživali medtem ko bodo viseli s stropa, kot da bi bilo to nekaj popolnoma normalnega. V sobi z ogledali boste vsi skupaj naenkrat pozabili, katera smer izhoda je prava in kam se morate obrniti, najbolj pogumni pa boste lahko vstopili ter se sprehodili skozi Vortex tunel, ki ravnotežje zamaje še tako velikemu dvomljivcu v miselne ukane. Iluzije, ki jih boste deležni bodo vaše možgane in čutila zmedli do te mere, da ne boste več razlikovali med pravo in namišljeno resničnostjo. Hišo iluzij  boste vsi člani družine doživeli popolnoma drugače, saj se naši možgani zelo razlikujejo in določenih iluzij ne doživljamo popolnoma enako. Ujemite trenutke v Hiši iluzij  tudi na svoje fotoaparate ali mobilne telefone. Povabite celo družino in s SuperCard Family zagotovite noro dogodivščino tako otrokom, staršem in starim staršem – iluzije bodo očarale vse! 

V DRUŽBI ŽIVALI

Druženje z živalmi je vedno dobra ideja. Živali prebudijo v človeku prijetne občutke ter ogromno radovednosti. Če želite da vaši otroci v živo vidijo živali, ki naravno bivajo tudi precej daleč od nas, jim popestrite vikend z obiskom živalskega parka Ranč Aladin. Ranč je poimenovan po največji živali, ki prebiva pri njih, to je dvogrba kamela. Pri njih si lahko ogledate več kot 60 živali s skoraj vseh kontinentov, seveda pa ne manjka tudi tistih domačih, ki očarajo vedno znova in znova. V parku vas bodo med drugimi pričakali nandu, rakun, patagonske mare, črnonose valižanske ovce, mini prašički, kamela, lame, kamerunske ovce, kenguru, nosati medvedki, mini himalajske koze, ris in to še zdaleč ni konec seznama. Prejeli boste kopico novih informacij o živalih, ki si jih boste ogledovali – od tega, od kod izvirajo, njihove lastnosti in navade, prehranjevanje, zanimivosti itn. Da bi na Ranču Aladin stopnjo zabave še povečali, so ga obogatili s popolnoma novimi igrali in tematskimi igrami kot so lokostrelstvo, letno sankališče, met žogic, topovi na mehke žogice, gugalnice, plezala, igre za ravnotežje, krtkov rov, lov na ribice in še več. S seboj lahko brez problema pripeljete svojega hišnega ljubljenčka – če so na povodcu, so prijazno dobrodošli. Med živalmi je vedno lepo in prijetno, sploh pa med temi, ki so navajene ljudi in vas bodo z velikim zanimanjem opazovale nazaj. Obisk Ranča Aladin lahko najdete tudi med bogato ponudbo SuperCard Family.

DOGODIVŠČINA MED ŠKRATI

Če je vaša družina ena izmed tistih, ki rada pohajkuje, odkriva, se poda na novo avanturo v naravo, ki vedno znova očara s svojimi neverjetnimi lepotami, potem morate obiskati Škrateljca. Pri Škrateljcu ponujajo in ustvarjajo prava družinska doživetja, ki temeljijo na zgodbah. Na izviren način vas popeljejo po Poti močvirskih škratov na Mali plac. Pot je nezahtevna, zanjo boste porabili približno 2 uri. Ker pa potujete proti domu močvirskih škratov, ki radi kakšno ušpičijo, se lahko pot tudi nekoliko podaljša. Škratje so Mali plac uročili, zato je danes tam kar nekaj nadlog, ki pa jih lahko s skupnimi močmi odpravite vi ter za vedno prekličete urok, ki so ga škratje poslali nad ta del prelepega Ljubljanskega barja. Otroci bodo z Močvirsko beležko zbirali močvirske žige in škraturonske simbole, torej prav posebne znake škratje pisave. Tako bodo prišli do čarobnega izreka, s katerim bodo pregnali urok močvirskih škratov. Vseskozi boste obdani s čudovito naravo ter tako doživeli napeto, zanimivo, a vseeno resnično poučno pustolovščino. Pri Škrateljcu pa se lahko podate tudi v Polhograjski doživljajski park Polhov doživljaj park je zasnovan na način, da skozi preplet pravljičnega sveta in resničnih lastnosti živali ustvarja doživetja, ki otroke animirajo k hoji in gibanju v naravi ter jih na nevsiljiv način učijo o naravi in kulturi Polhovega Gradca. Otroci bodo razvijali odnos do narave, hkrati pa bogatili svojo domišljijo ter ustvarjalnost. Deležni bodo aktivnega spoznavanja narave in kulturne dediščine. Če želite svojim otrokom ponuditi nekaj poučnega, a hkrati razburljivega, potem je Škrateljc  prava izbira. Zagotovo bodo konec dneva nasmejanih ličk in utrujenih nog veseli postelje, kot že dolgo ne. Več o ponudbi, ki jo nudi Škrateljc, pa si lahko preberete tudi na povezavi SuperCard Family.

Že samo eden od predlogov je lahko dovolj, da bo cela družina nestrpno odštevala dneve do prihajajočega vikenda ter se končno podala na pravi izlet. Še veliko več idej boste našli med bogato ponudbo SuperCard Family, kjer so predstavljeni tudi ponudniki, ki bodo obiskovalce začeli ponovno sprejemati v najkrajšem možnem času. Letos si lahko družinski načrt novih dogodivščin ustvarite že vnaprej. Želimo vam neskonče in nepozabne urice čudovitih doživetjih, ki bodo vašo družino še bolj povezala ter med vami ustvarila prijetno in veselo vzdušje. S klikom na povezavo SuperCard Family imate vsa ta in še več ostalih doživetij že zdaj na dosegu roke.

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 120 ponudnikih. Privoščite svojim najdražjim popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.