Raziščite lepote Slovenije skozi nepozabna doživetja

V letošnjem poletju vas bomo pri SelectBoxu popeljali po vseh slovenskih pokrajinah ter vam namignili, kje boste zagotovo preživeli čudovite trenutke in ustvarili nepozabne spomine. Vsak teden vam bomo predstavili eno slovensko pokrajino, pri kateri bomo izpostavili TOP 5 ponudnikov tako lepotnih, gostinskih, športnih ter nastanitvenih dejavnostih. Želimo si, da bo to poletje za vas nepozabno, edinstveno ter da si ga boste, kljub situaciji, v kateri se trenutno nahajamo, zapomnili kot enega najlepših.

Poletje je kot nalašč za raziskovanja, nove dogodivščine, doživetja in ustvarjanje nepozabnih spominov. Sploh, če se to dogaja nekje, kjer še nikoli niste bili. Se sprašujete, kje boste letos ustvarjali nepozabne spomine, ko je glede na situacijo odsvetovano potovati izven meja? V Sloveniji vendar! Kljub temu da je površina naše države majhna, boste presenečeni, česa vse še niste videli, izkusili ali okusili.

Vsi, ki iščete nov navdih in si želite, da bi bilo letošnje poletje drugačno, boste navdušeni nad ponudbo darilnih paketov SelectBox, ki so poleg bogate vsebine ter najrazličnejših področij užitkov, dostopni prav vsakemu. Če ste pristaš gurmanskih užitkov in želijo vaše brbončice vedno več in vedno bolje, potem pobrskajte med našimi darilnimi paketi Gourmet, ki ne bodo pustila ravnodušnega nobenega pravega gurmanskega uživača. Za vse, ki mislite, da adrenalina ne more biti nikoli preveč, bodo nepozabna doživetja čakala v darilnih paketih Šport, ki so primerna tudi za najmlajše člane družine. Ne samo pozimi, tudi v poletnih mesecih se še kako prileže wellness oddih in če mislite, da ste v Sloveniji obiskali že vse, preverite in pobrskajte med ponudbo darilnih paketov Wellness in še danes rezervirajte nepozabno sproščenje v vrhunskih wellnessih. Potrebujete vikend oddih in pobeg od vsakdanje rutine? V darilnih paketih Turizem boste našli neskončno možnosti za nočitve, preživljanje svojega prostega časa v najboljših hotelih ter drugih nastanitvah, ki jih ne boste nikoli pozabili.

Kdo pravi, da je poletje nujno preživeti na morju, ko pa imajo v Prekmurju Mali Raj med živalmi v  dobesednem pomenu besede? Njihove kulinarične presežke lahko okusite in doživite v številnih vrhunskih restavracijah, med drugimi tudi Sklejci, domačiji Marof ter domačiji Lovenjakov dvor, kjer boste lahko uživali v prijetnem ambientu terase, ki je prejemnica nagrade za Naj teraso. Termalni vrelci, ki se nahajajo pod površjem prekmurske pokrajine so zaklad, ki ga Prekmurci z največjim veseljem predstavljajo turistom od blizu in daleč. Ste že obiskali Terme Vivat ali Terme Banovci? Prepričani smo, da boste pri njih doživeli zabavo in sprostitev za prav vsakega člana družine. Ker je velika verjetnost, da boste svoje raziskovanje in doživetja v Prekmurju želeli še podaljšati, bodo za vaše nočitve na visokem nivoju poskrbeli v Panonski vasi ali Hotelu Termal ter nešteto drugih, ki jih prav tako najdete v sklopu ponudbe darilnih paketov SelectBox.

Kranjska Gora s svojo široko ponudbo zunanjih aktivnosti ni samo prestolnica zimskih športov, ampak je kraj, kjer boste našli svoj užitek vsi ljubitelji neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka. Od kolesarjenja do jahanja na Ranču Mrcina, spustov po vodnih brzicah v Bovcu, preizkušanja adrenalinskih meja na Krvavcu ali sproščanja v Alpskem wellnessu s pogledom na vrhove Julijcev. Prespite lahko Pr’ Gavedarju, na domačiji Kunstelj, v Hotelu Lambergh ali v številnih drugih hotelih, med katerimi je tudi Hotel Špik, ki v svojem sklopu vsebuje tudi prej omenjeni wellness. Ko boste enkrat na Gorenjskem, si privoščite obisk daleč poznane Vile Podvin ter potešite svoja kulinarična pričakovanja. Ravnodušnih vas ne bo pustila niti hrana v restavraciji Kunstelj, kjer boste lahko okusili pristno lokalno kulinariko.

V deželi cvička bo za vas poskrbljeno na zelo prijazen in domač način, saj tamkajšnji turistični ponudniki dajejo velik pomen pristnosti in lokalni tradiciji. Vrhunsko pogostitev boste tako lahko doživeli v restavraciji Oštarija, kjer lahko po dobri večerji tudi prespite in se naslednji dan odpravite na nadaljnje raziskovanje čudovite pokrajine. Ne boste mogli tudi mimo znane restavracije na Gradu Otočec ali restavracije Repovž, ki svoje goste razvaja z visoko kulinariko. Zaradi vseh možnosti doživetij boste na Dolenjskem z veseljem ostali več dni zapored in priporočamo vam, da si novih moči naberete na domačiji Šeruga, v prijetnih rustikalnih sobah. Če ste se na oddih odpravili z družino, kjer najmlajši živijo za nepozabna doživetja izven hotelskih kompleksov ali pa če ste sami nepotešljiv uživač na področju zabave v naravi, obiščite Hotel Kovač, ki ima v svoji ponudbi športni center s široko ponudbo zunanjih aktivnosti, ki jih ni za zamuditi. Ob koncu vseh adrenalinskih doživetij pa si privoščite še oddih v njihovem wellnessu. Na Dolenjskem boste doživetja po svoji meri resnično našli prav vsi in z gotovostjo lahko trdimo, da se boste v te kraji z veseljem vrnili še večkrat.

Vam je bila od nekdaj zanimiva Štajerska ali pa je to pokrajina, ki jo najmanj poznate?  Zdaj je pravi čas, da jo raziščete. Bogata ponudba term in wellnessov vas bo navdušila. Obiščite znane Rimske Terme, Thermano Laško ali pa wellness Dobrna. Prav vsak od njih vas bo prevzel s svojimi čari in posebnostmi. Ste si od nekdaj želeli leteti? Na Štajerskem se vam ta želja v šoli letenja Solton lahko uresniči. Utrujeni po razburljivih doživetjih se lahko odpočijete na bližnjih domačijah, kot je Kmetija Gradišnik, ljubitelji hotelskih namestitev pa boste uživali v enem izmed številnih hotelov, med katerimi sta tudi Celjska Koča in Atlantida Boutique hotel. Preden se odpravite domov, vam priporočamo, da si privoščite pravo kulinarično restavraciji, ki ga lahko doživite v Vili Herberstain, Gostilni Triglav ali restavraciji Lesnika.

To je le delček namigov, ki vam jih bomo v prihodnjih tednih podrobneje predstavili ter vam olajšali odločitve o kvalitetnem preživljanju prostega časa med poletjem. Dovolite si doživeti kaj novega, kaj nepozabnega, kaj ekstravagantnega in vsekakor takšnega, ki je po meri vašega okusa. Darilni paketi SelectBox so ravno zaradi pestrosti in raznolikosti ponudbe pravi naslov za vse, ki si od letošnjega dopusta želite nekaj več. Kliknite tukaj in začnite planirati letošnje poletne izlete že zdaj.

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!