Športno obarvane zimske radosti na prostem

Prednovoletno obdobje je čas, ki ga v čim večji meri želimo preživeti ob prijetnem druženju s prijatelji. A je tudi čas, ko se moramo odpraviti v nabito polne nakupovalne centre, z namenom poiskati pravo darilo za naše najdražje. A vsi dobro vemo, da je pomanjkanje idej glede daril, veliko hujša nevšečnost kot iskanje daril v gneči, čakanje na blagajnah in na vse zadnje iskanje parkirnega mesta. SelectBox je prava rešitev za vse!

Darilni paketi SelectBox so idealno darilo, ko želite vašim najbližjim podariti nekaj posebnega, pri tem pa jim ponuditi možnost, da to kaj ja za njih posebno, izberejo sami. Na voljo imajo namreč preko 900 aktivnosti in storitev tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem in Srbiji. adrenalinska doživetja

V zimskih mesecih so še posebej priljubljene aktivnosti na prostem, kot jih na primer ponujajo v društvu Alter Sport. Za vse lačne adrenalina so pripravili neverjetno zimsko doživetje imenovano ledeno soteskanje v okolici Kranjske Gore, kjer z derezami na nogah doživimo vse lepote, v zimsko idilo preoblečenih sotesk, medtem, ko se z vrvjo spuščamo po od sonca svetlikajočih zaledenelih slapovih. V kolikor pa je vašim najbližjim bolj pri srcu smučanje, jih bodo pri Alter Sportu popeljali na nedotaknjene terene gorskih vršacev v Julijskih Alpah in Karavankah, kjer se bodo skupaj predajali užitkom turnega smučanja. V obeh primerih bo obdarovanec s seboj lahko pripeljal še eno osebo.

Da pa bodo vaši najbližji za športne dogodivščine na prostem primerno opremljeni, bodo poskrbeli v lično urejeni športni trgovini Peak Performance v središču Ljubljane. Z darilnim paketom SelectBox, lahko obdarovanec ali obdarovanka namreč nakupujeta tudi v tej športni  trgovini, kjer jim bo prijazno osebje svetovalo pri izbiri primernih oblačil, obutve in ostale športne opreme, s katerimi bo športno udejstvovanje v naravi tudi v zimskem času pravo doživetje.

Na spletni strani www.selectbox.si si oglejte ostalo bogato ponudbo storitev in aktivnosti, med katerimi lahko izbirajo imetniki darilnih paketov SelectBox in zagotovo boste našli nekaj tudi zase!