10 idej s katerimi boste razveselili žensko srce

Ponujamo nekaj izbranih namigov, kako osrečiti žensko srce, da bo v začetku marca občutilo, da vsi protesti žensk v preteklosti niso bili zaman kot tudi da je zares ljubljeno in zaželjeno. Na moškemu je, da se ta dan vse vrti okrog nje. V kolikor ste nežnejšega spola in želite na ta dan razvajati sebe, vašo najboljšo prijateljico, mamo ali sestro, pa se zavedajte, da je to vaš dan, na katerega si lahko privoščite skoraj karkoli.

 

Če pustimo ob strani cvetje, ki ostaja najbolj popularno darilo na svetu, s katerim moški izbrankam pokažejo, da mislijo resno smo vam pripravili ideje kako podariti nekaj več, ne bankrotirate, potrebujete pa nekaj dragocenega časa za čudovito doživetje ali darilce, ki ga lahko izkoristita tudi oba ali pa ga bo vaša obdarjenka izbrala kar sama.

Vse bolj popularna darila so darilne kartice različnih vrednosti in storitev, popularnost jim iz leta v leto raste povsem razumljivo, saj darilna kartica prinaša obdarjencu svobodo izbire in prihrani stresno tekanje po trgovinah. V večjih trgovskih centrih lahko tudi pri nas izbirate med vrsto darilnih kartic iz programa Selectcard med katerimi najdete

1. Modne in športne blagovnih znamke katere nobena ženska ne bo zavrnila, Sportina tako ali tako vključuje vse najelitnejše svetovne proizvajalce, Tomas sport  vse kar se tiče športne obutve, kolikor produktov toliko izbire in vse to v enem samem darilu.

http://www.selectbox.si/product/darilna-kartica-tomas-sport/

2. Za mlajše damice in dekleta lahko izpostavimo učne ure jezikovne šole Lingula ali raznovrstne plesne šole studia PRO Dance iz Ljubljane, slikarske šole Brine Torkar ali foto tečaje in foto knjige profesionalnih fotografov.

http://www.selectbox.si/product/darilna-kartica-lingula/

3. Med ponudbo najdete tudi medije, naročnino na revije Svet24, revije Jana, Lady ali Anjo in na dom bo obdarjenec prejemal eno svojih naj ljubših revij.
Časnik 24svet: http://www.selectbox.si/product/darilna-kartica-svet-24/

Revija Lady: http://www.selectbox.si/product/darilna-kartica-lady/

Revija Anja: http://www.selectbox.si/product/darilna-kartica-anja/

4. Za vse samske je možno malo za zabavo malo zares kupiti erotične kartice različnih vsebin ali kartico spletnega portala zmenkarij Ona.on s katero pridobite članstvo na portalu in se izognete plačevanju z kreditno kartico kar pomeni seveda tudi anonimnost.

 Erotična kartica ‘Love in your pocket’: http://www.selectbox.si/product/eroticna-darilna-kartica/

Zmenkarije Ona-on: http://www.selectbox.si/product/darilna-kartica-ona-com/

Program darilnih kartice je res obsežen z več kot 70 različicami s katerimi ne morete zgrešiti.

Seveda je lahko darilo tudi povsem drugačno še posebaj ker letos 8. Marec pade ravno na nedeljo. Podarite nepozabno doživetje,

5. Peljite svojo izbranko na nedeljsko kosilo, ob kateri ji boste lahko namenjali lepe poglede in vso vašo pozornost, zaradi katere se bo v kombinaciji z razvajanjem brbončic počutila zares posebno in pomembno. Če ste iz Ljubljane priporočamo restavracijo Manna, ki s prenovljenimi jedilniki sega v sam vrh slovenske gastronomske ponudbe ali Valvazor, ki zaradi prenove trenutno gosti v hotelu Lesar, Ta bar z izjemno ponudbo vin in izbranih sestavin lokalnih proizvajalcev ali gostilno Krpan, ki je ena redkih restavracij s vedno svežo ponudbo negojenih jadranskih rib in drugih specialitet kot so Kvarnerski škampi in drugo. Če ste z obale skočite v Piran k Mari na najboljšo ribjo juho na jadranu, če z Gorenske pa na Bled kjer boste z prelepim pogledom na Blejsko jezero lahko uživali še v vrhunski kulinariki.

 Restavracija Manna, Ljubljana: http://www.selectbox.si/place/restavracija-hisa-kulinarike-manna/

Restavracija Mara, Piran: http://www.selectbox.si/place/gostilna-pri-mari/

Hotel in restavracija Triglav: http://www.selectbox.si/place/hotel-triglav-bled/

6. Za nedeljsko razvajanje se spodobi tudi obisk enega od bližnjih wellness centrov, v katerih se lahko sproščate v prijetno vroči savni ali pa si privoščite sprostitveno masažo, ponudba je pri nas zares pestra in tudi ideje sežejo dlje, od kozarčka šampanjca v jacuzzijih do tretmajev z vročo čokolado po celem telesu. V Ljubljani priporočamo Sense, na obali v Portorožu Kempinski, na gorenjskem Lambergh in Patricijo v Rogaški Slatini.

 In če ste popolnoma drugačnega tipa oseba, ki ne more brez gibanja ali športnih aktivnosti imamo še nekaj idej…

Spa in wellness Sense: http://www.selectbox.si/place/sense-wellness-club-ljubljana/

Spa in wellness Kempinski: http://www.selectbox.si/place/rosa-spa-kempinski-palace-portoroz/

Spa in wellness Lambergh: http://www.selectbox.si/place/wellness-spa-center-lambergh/

7. Vsaka športna ženska bo znala ceniti ure yoge, ki ponujajo globoko spoznavanje svojega telesa in duha, vračajo koncentracijo, samozaupanje in dobro počutje. Redna vadba yoge izboljšuje tudi spolno življenje in v življenju pomeni velik obrat na bolje. Je lahko kaj še lepše darilo?

http://www.selectbox.si/place/studio-star-meditacija/

 

8. Na takšen poseben dan je lahko darilo tudi izlet v naravo in aktivnosti, ki nas zbližujejo, kot je naprimer polet z balonom ali panoramskim letalom. Doživetje, ki je res posebno za poseben dan, le zamislite si pod seboj sveža zelena polja, ki se prebujajo v pomlad in pogled na divje živali, ki jih sicer tako poredko opazimo. Polet je možen nad Ljubljanskim barjem ali preko Ptujskih ravnic, vedno pa se najde tudi eksotika.

http://www.selectbox.si/place/adrenalinska-dozivetja-par-sports/

 

9. Stik z živalmi ima svoj poseben čar, gotovo vam bo 9 od 10 vprašanih žena odgovorilo, da si zelo želi učne ure jahanja in crklanja s konji. Ranč Pia v bližini Zagreba na hrvaškem ponuja prav takšno avanturo in še lepše združite lahko tudi z obiskom mesta ali dobro založenih Hrvaških trgovskih centrov, kjer boste našli mnogo več zanimivih modnih in drugih produktov kot v naši prestolnici.

http://www.selectbox.si/place/ranc-pia/

 

10. Kot zadnjo idejo nekaj posebnega iz sveta astrologije, če moškim ta svet praviloma ni dobro poznan ga ženske obvladujejo z vso globino svojega vesolja in darilo, ki prinaša minute osebnega svetovanja ali izdelavo astroloških kart bo enostavno neprecenljivo.

http://www.selectbox.si/product/darilna-kartica-select-card-vedezevanje-astrologija/

 

Številne ideje lahko sami preverite tudi na www.selectbox.si kjer boste zagotovo našli primerno idejo ali darilo. Darilni paketi Selectbox vključujejo več kot 900 skrbno izbranih doživetij in storitev, med katerimi so tudi zgoraj opisana in  se skrivajo v paketih Miza za 2 in Ekstravagantna večerja, razvajanja v SPA in wellness centrih po vsej sloveniji in številna druga doživetja.

 

card-stack-8