Podari božično darilo, pisano na kožo

»Kaj pa naj letos Božiček pusti pod smrečico?« je vprašanje, ki se vsaj enkrat v decembrskem času gotovo zastavi prav vsakomur izmed nas. Pa ne samo enkrat – obdarujemo namreč več ljudi, ki so nam dragoceni in vsak od njih si zasluži osebno darilo, ki ga bo razveselilo in mu polepšalo letošnji Božič.

Želimo si, da bi vse nam ljube ljudi lahko obdarili s popolnim darilom, hkrati pa je težko izbrati stvar, ki bo ustrezala vsem kriterijem – pulover v ravno pravšnji velikosti, dišeča svečka z intenzivnim božičnim vonjem, ob katerem vašemu obdarovancu ne bo postalo slabo, piškoti, ki bodo ravno prav čokoladni, da bodo še vedno zdravi in ne bodo vsebovali oreščkov. Vse to lahko v nekem trenutku preprosto postane preveč in božično nakupovanje se lahko spremeni v nočno moro. Zato letos vašim najdražjim pod smrečico namesto materialnih daril raje pustite nekaj, kar jim bo pisano na kožo in ostalo v spominu za vedno! SelectBox darilni paketi z več kot 3000 doživetji bodo vaše najdražje popeljali v svet lepote, gurmanskega razvajanja, adrenalina ali narave in v njih vzbudili tisto, kar materialno darilo nikoli ne bi – sprostitev, zabavo in odklop od vsakdanjega stresa in skrbi. Do 31.1.2022 bomo vsem spletnim nakupom darilnih paketov SelectBox BREZPLAČNO dodali še darilno embalažo po vaši izbiri!

Popolno darilo za sprostitev

Za vse, ki si želijo popolnega ravnotežja med fizičnim počutjem in svojo notranjostjo je Grof wellness na Vranskem popolno praznično darilo. Izredno prostoren in svetel wellness je odet v bogat les, ki deluje pomirjujoče, velika okna pa ponujajo pogled na zasnežena polja in gozdove. Vaši najdražji bodo v wellnessu Grof lahko svoje dobro počutje vzdrževali v zeliščno-finski ali infrardeči savni, se prepustili sproščujoči Grofovski masaži z zlatim oljem ali pa se napolnili z novo energijo v njihovem prostoru za sprostitev.

Tisti obdarovanci, ki imajo veliko obveznosti v prestolnici, pa bodo gotovo uživali v devetem nadstropju hotela Union, kjer se nahaja zaseben Sense wellness. Prijazno osebje gostom ponuja sproščujoč ambient v katerem bodo pozabili, da so še pol ure nazaj sedeli v svoji pisarni. V Sense wellnessu gostje lahko zaplavajo v velikem penthouse bazenu in se po sprostitvi v vodi prepustijo še poživljajoči tajski masaži z naravnimi aromatičnimi olji – popolno darilo za pod smrečico!

Nepozabna kulinarična izkušnja

Za tiste, ki se vsakodnevno nahajajo v prestolnici, obožujejo vrhunska gurmanska doživetja in še niso obiskali najvišjega nadstropja hotela Intercontinental bo kulinarična izkušnja v B-restavraciji v hotelu Intercontinental gotovo ena izmed najbolj posebnih izkušenj letošnjega prazničnega časa. Vaši najdražji bodo uživali ob jedeh, pripravljenih po receptih Chefa z Michelinovo zvezdico. Zaznamuje jih trud, da bi povezali lokalno in slovensko kulinariko s svetovnimi trendi, odlikuje pa jih tudi čudovit razgled, ki je v tem prazničnem času še posebej čaroben – predstavljajte si romantično večerjo v najvišjem nadstropju hotela Intercontinental in razgled na zasneženo in z lučkami okrašeno Ljubljano! Kaj več bi si sploh še lahko želeli?

Za vse vam ljube ljudi, ki si želijo obedovati nekje v starem mestnem jedru, daleč stran od prestolnice in preizkusiti prefinjene jedi na domačen način bo Bistro Linhart v Radovljici čudovito božično darilo! Znotraj butičnega hotela Linhart se v stari meščanski hiši v Radovljici čokoladne dišave spajajo z gurmanskimi specialitetami chefa Uroša Štefelina, ki bo vašim najdražjim pripravil nepozabni Bistro meni z vinsko degustacijo – popolno božično darilo!

Čarobni oddih v objemu zimske idile

Za vse tiste, ki si želijo oddih od zunanjega sveta in otrok z visokim udobjem je na voljo moderno in trajnostno opremljen Heritage Boutique Hotel Sunrose 7, namenjen samo odraslim. Ker v njihovih sobah ni televizije, telefona ali radia se bodo vaši najdražji tu zares odpočili in si se »izklopili« od skrbi vsakodnevnega življenja. Sanjski oddih v čudoviti naravi vznožja Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka zaznamujejo iskrena gostoljubnost osebja, neizmeren mir in zasebnost ter zdravi in poživljajoči obroki kakovostno pripravljene hrane.

Za tiste, ki bi si poleg oaze miru in udobja želeli še sprostitve v wellness in spa kotičku s panoramskim razgledom pa je Bohinj ECO Hotel prava izbira za letošnji praznični oddih. Tu se lahko nastanijo tudi tisti pari ali družine, ki si poleg sprostitve v velikem vodnem parku Bohinj ECO Hotela želijo še preživetega časa v dih jemajoči snežni pokrajini. V bližnji okolici hotela so na voljo smučišča, priložnost za drsanje, tek na smučeh in pohode s krpljami.

Adrenalin in zabava – odlična kombinacija

Čudovito božično novoletno darilo za družino ali skupino prijateljev je doživetje v sobi pobega. Adrenalinska igra bo aktivirala prav vse udeležene, da bodo uspešno rešili zastavljene izzive in pravočasno pobegnili iz tematske sobe. Gre za interaktivno pustolovščino v živo, kjer je skupina dveh do petih oseb zaklenjena v sobo – za izhod iz nje ima na voljo šestdeset minut, najde pa ga lahko le na način, da pravilno reši vse zastavljene uganke. Še posebej v teh časih bo darilo kot je to gotovo razveselilo vse mlade in mlade po srcu, ki si v letu 2022 želijo več druženja in zabave!

Za tiste, ki so navdušeni nad hitrostjo in lepimi avtomobili pa bo vožnja s Ferrarijem ali Lamborghinijem nekaj, kar jim bo gotovo popestrilo začetek leta 2022! V Milanu ali Udinah v Italiji bo vaše obdarovance pričakala polna garaža različnih modelov obeh prestižnih znamk avtomobilov – ki čakajo na strastno vožnjo! Najprej bodo vaše najdražje profesionalni vozniki seznanili s skrivnostmi divje vožnje, potem pa bodo za volan sedli še sami – zares nepozabno božično darilo za vse adrenalinske navdušence!

Dovolj je sladkih skrbi o tem kakšno darilo podariti te praznike – pri SelectBoxu lahko izbirate kar med tridesetimi cenovno in vsebinsko raznolikimi ponudbami, s katerimi boste podarili doživetje, ki bo kot neprecenljiv spomin v srcih vaših najdražjih ostal še mesece po tem, ko bodo ugasnile novoletne lučke na smrečici. Izberite darilo, pisano na kožo vašim najdražjim in jih letos presenetite s SelectBox doživetjem!

Avtor: Rebeka Šinkovec

 

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!