Valentinova darila iz škatlice

Sodite med večino Slovencev in Slovenk, ki si Valentinovega ne znajo predstavljati brez bombonjere? Na letošnji Dan zaljubljencev podarite prav posebno škatlico, v kateri pa ne bo le nekaj čokoladnih bombonov, katerih ste se pred dobrima dvema mesecema odpovedali, ampak veliko več…

Podarite svojim boljšim polovicam škatlico izbire, v kateri bodo našli ogromno priložnosti za idealno darilo, ki ga bodo lahko imeli samo zase ali pa bodo v njem uživali skupaj z vami. Škatlice oziroma darilni paket SelectBox ponujajo darila za vse priložnosti, vendar pa smo se danes odločili predstaviti le tri opcije, s katerimi lahko na Valentinovo obdarite njo, njega ali pa kar oba.

Razvajajte jo
Več kot  90 lokacij in načinov za razvajanje in lepotne storitve, od skupno 900 različnih doživetij v Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji, je popolno darilo za žensko, ki jo želite na Valentinovo še posebej pocrkljati. Med številnimi opcijami bo namreč lahko izbirala med različnimi kozmetičnimi negami in masažami,  sprostitvenimi kopelmi, savnami, razvajanji v lepotnih studiih, anti-stresnimi tretmaji in še veliko drugimi pozornostmi, v katerih ženske še posebej uživajo. Če pa boste imeli srečo, se ji boste pri razvajanju lahko celo pridružili, saj nekateri paketi veljajo celo za dve osebi!

Paketi_SLO4

Potešite njegovo adrenalinsko odvisnost…
Moški , naj bodo mladi ali stari, vsi se radi igrajo, še posebej, če pri igri sproščajo adrenalin. Podarite jim škatlico, v kateri se skriva več kot 80 priložnosti za zabavna in adrenalinska doživetja, med katerimi so celo tako ekstremna, kot je denimo polet s športnim letalom, skok z bungeejem in padalom, vožnja s Ferrarijem ali terencem in še bi lahko naštevali.  V kolikor ste tudi same ljubiteljice adrenalina, obstaja možnost, da vas bo partner vzel s seboj, saj tudi tu nekateri paketi omogočajo adrenalinska doživetja za dve osebi!

Privoščita si sanjski oddih v dvoje…
V kolikor bi radi, da bi bilo letošnje Valentinovo zares nepozabno, ga morata tako tudi praznovati. Podarita si eno od škatlic, ki vključuje ekstravagantno romantično večerjo, v kateri bosta v priznanih restavracijah ob soju sveč uživala v kulinaričnih mojstrovinah vrhunskih kuharjev ali pa se odločita za  nočitev z zajtrkom na eni od 80 lokacij po vsej Sloveniji in na Hrvaškem, daleč od vsakdanjega stresa in radovednih pogledov. Odkrijta lepote novih krajev in fuzijo okusov, predvsem pa odkrivajta drug drugega in se prepustita čaru Dneva zaljubljencev.
V kolikor ste v zgoraj omenjenih namigih našli kakšno idejo, ki vam je še posebej všeč, obiščite stran www.selectbox.com , kjer boste v sklopu številnih darilnih paketov našli vsa zgoraj omenjene opcije in še mnogo več. Podarite Valentinovo škatlico številnih možnosti…

Paketi_SLO3