Pozornosti, ki ogrejejo srce

Se tudi vi sedaj še posebej razveselite vsakega telefonskega klica, sporočila na družbenih omrežjih in praktično kakršnekoli vrste pozornosti, ki vam jo nekdo nameni? Vsi čutimo enako. Na račun izolacije trpijo mnoga prijateljstva, sorodstvene vezi in splošno počutje vseh nas. Dejstvo je, da se pomena druženja in fizičnih stikov začnemo zavedati šele takrat, ko smo zanje prikrajšani. Takrat se pojavi občutek osamljenosti, negotovosti in brezvoljnosti.

Čas, ko ostajamo doma, bi lahko vsi izkoristili maksimalno, da gradimo na sebi, duhovno rastemo in se učimo novih spretnosti, pa marsikoga prav pomanjkanje volje in občutek osamljenosti ločujeta od tega. Čeprav se ukrepi sproščajo, vse kaže na to, da življenja, kot smo ga vajeni, še ne bo tako kmalu nazaj. Zato je pomembno, da vzdržujemo stike in dober odnos s tistimi, ki jih imamo radi. Če boste to počeli vi, bodo ljudje enako počeli tudi za vas – nikoli pa ne morete vedeti, kdaj je lahko prepozno.

Dajte vedeti svojim bližnjim, da mislite nanje tudi v krizni situaciji, čeprav ste fizično ločeni drug od drugega. Življenje teče naprej kljub temu, da na ulicah izgleda, kot da se je vse ustavilo – odvijajo se rojstni dnevi, obletnice, rojstva otrok in druge pomembne priložnosti. Četudi se dogajajo za štirimi stenami, se lahko za svoje prijatelje in sorodnike potrudite in naredite nekaj več kot le kratek telefonski klic ali SMS sporočilo. Verjetno tudi sami veliko bolj cenite, ko se nekdo za vas resnično potrudi. Drobne pozornosti ogrejejo srce in narišejo nasmeh na obraz vsakogar. Obdarovanja in praznovanja so pri nas tradicija, zato nikar ne puščajte svojih bližnjih v negotovosti na tako pomembne datume. Bodite izvirni in ne dovolite trenutnim razmeram, da vam onemogočijo izbiro pravega darila. Res je, da se ne morete odpraviti po nakupih, lahko pa nakupovanje pripeljete naravnost v udobje svojega doma ali še bolje – na dom svojega bližnjega, kjer se lahko sam odloči, česa si želi in kaj mu v tistem trenutku najbolj ustreza.

Ste že slišali za Super E? To je originalno 100 % e-spletno darilo brez ekološkega odtisa, ki ga pošljete svojim bližnjim na elektronski naslov. Elektronsko sporočilo vsebuje kodo za nakup v izbrani vrednosti skupaj z vašim osebnim voščilom oziroma posvetilom, ki ga lahko obdarovanec izkoristi v več kot 50 spletnih trgovinah. Kdaj je čas za takšno darilo, če ne zdaj? Ljudem, ki jih imate radi, boste polepšali rojstni dan ali pa jim zgolj pokazali, da v teh težkih časih mislite nanje in vam je mar. Ne boste verjeli, koliko štejejo drobne pozornosti. Če svojih bližnjih ne morete objeti in z njimi poklepetati ob kozarcu vina, se lahko kljub temu potrudite, da ohranite dobre prijateljske in družinske vezi na daljavo – če drugače ne gre.

Za vsakogar se najde nekaj

Spletni nakupi so dandanes vse bolj popularna oblika nakupovanja, saj lahko do želenih izdelkov dostopate praktično kjerkoli in kadarkoli – tudi, ko se zjutraj zbudite v domači postelji. Namesto, da torej z iskanjem primernega darila v nakupovalnem središču zapravite ves dan in se potem ne preveč zadovoljni vrnete domov, lahko popolno in izvirno darilo kupite enostavno, varno in hitro – še pred zajtrkom. Prednost Super E darilne kartice se skriva prav v njeni širini in raznolikosti, zato je primerna za vsakogar. Vam in vašim bližnjim daje možnost, da kljub trenutnim razmeram živite vsaj približek običajnega življenja. Še bolje, izognete se lahko gnečam, vrstam na blagajnah in zapravljanju časa ob sprehajanju in iskanju izdelkov v več različnih trgovinah, še vedno pa je na voljo zelo široka izbira, ki pokriva različne interese. Sedaj ima vaš obdarovanec popoln pregled nad vsemi izdelki kar iz udobja domačega zavetja, pri čemer bo prihranil ogromno časa in živcev, hkrati pa si izbral popolno darilo. Super E je odlična rešitev tudi za vse tiste, ki sedaj že pošteno pogrešajo nakupovalno vzdušje in nakupovalna središča. Čeprav je virtualno, se v resnici od običajnega nakupovanja ne razlikuje veliko.

Kdaj, če ne zdaj?

Skrbi, da vaši bližnji v ponudbi Super E darilne kartice ne bodo našli izdelkov, ki bi jim bili všeč, se lahko v miru otresete. Gre za edino e-darilo, ki ga lahko v različnih vrednostih kupite preko spleta in koristite v več kot 50 različnih spletnih trgovinah, ki so med seboj tako raznolike, da se za vsakega posameznika najde nekaj primernega. Samo nekatere od njih so Mimovrste, Momax, 1001 Dar, Sensilab, Malinca, Hajdi.si, Unikashop, Evitas, TC Sport, Champion, Factory Store, Looblahnah, Kreativne igrače, Carbonoir, Moja čokolada, Comshop, Natis shop, drogerija.si, eterika.si in Beloved. Super E darilna kartica nudi nepozabne izkušnje za strastne navdušence nad čokolado, pivom, zdravo prehrano, naravno kozmetiko, tehnologijo, športom, športno opremo in oblačili raznih priznanih znamk. Nikar ne dovolite, da se življenje ustavi. Sedaj, ko imate čas, se preizkusite na področjih, kjer se še niste, in to s Super E kartico omogočite tudi svojim bližnjim. Naj bo to kuhanje zdravih obrokov, peka sladic, bolj redna nega kože in las, preizkušanje novih športnih aktivnosti ali prenova oziroma urejanje doma. Kdaj je čas za to, če ne zdaj? Ne glede na to, ali potrebujete novo pohištvo, preprogo, zavese, otroške igrače ali radio, boste vse to in še več našli v ponudbi Super E darila. V svoje življenje in življenje vaših bližnjih lahko vnesete nekaj svežine, jim pokažete, da ni vse tako črno, kot deluje na prvi pogled, in jih navdušite za nove življenjske izzive ter dogodivščine.

Ljubezen do vaših bližnjih ni samoumevna, zato se potrudite, da jim to poveste in še bolje, pokažete. Z darilom jih presenetite, ko bodo najmanj pričakovali. Saj veste, dejanja na koncu štejejo več kot besede. Vse zamujeno boste skupaj spet nadoknadili, ko bo trenutnih razmer konec, sedaj pa lahko kljub vsemu uživate povezani na nekoliko drugačen način.

Avtor: Lucija Zelnik

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 100 ponudnikih. Privoščite svojim najdražjim popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.