Kaj, če darilnega paketa SelectBox nisem uspel izkoristiti?

Pomislite na omaro ali predal v stanovanju, kjer se vam ves čas nabirajo in kopičijo stvari, ki jih v določenem trenutku ne veste, kam v stanovanju bi jih umestili ali kako bi jih uporabili. Vsi veste, kateri predal mislim, kajne? Ste se v tem času, odkar dneve preživljamo doma, že lotili brskanja po tem predalu in našli kaj zanimivega, kar vam bo sedaj prišlo prav? Kaj pa, če ste v predalu našli še nekoriščen darilni paket SelectBox?

Ko v predalu zagledaš darilni paket SelectBox, na katerega si v hitrem tempu vsakdana že skoraj popolnoma pozabil, je občutek zagotovo fantastičen – kako ne bi bil? Izleti, oddihi, adrenalinska doživetja, razvajanja, kulinarični presežki in še in še… Le kdo, ne bi bil vesel takšnega odkritja. Če se najdete v tem opisu, se vam je najbrž v misel kaj hitro prikradlo vprašanje in skrb: »Koliko časa imam, da koristim paket?« Odgovor je preprost in zelo ugoden za vse, ki imate darilni paket SelectBox že doma – veljavnost vseh darilnih paketov SelectBox je 2 leti (od aktivacije oz. dneva nakupa darilnega paketa). Če ste torej darilni paket prejeli lani za božič, boste lahko nepozabne izkušnje iz ponudbe vašega darilnega paketa SelectBox doživeli enkrat v naslednjih dveh letih. V tem času se bo situacija, v kateri smo se znašli že zagotovo umirila in vi se boste lahko brez skrbi prepustili razvajanju po vašem okusu.

Kaj pa, če na darilni paket SelectBox, ki ga imate doma, niste pozabili, ampak ste ga hranili in načrtovali prvomajski oddih? Zaradi trenutnih razmer svojih načrtov žal ne morete izkoristiti, veljavnost darilnega paketa SelectBox pa se morda že izteka. Tudi za vse vas, ki ste se znašli v takšni situaciji, imamo super rešitev. Brezplačno bomo za dobo štirih mesecev podaljšali vse darilne pakete, ki jih zaradi aktualnega stanja pri nas in po svetu, ne morete koristiti, kot bi si želeli. Podaljšanje veljavnosti darilnega paketa pa vam zopet nudi koriščenje vseh doživetij kot se spodobi.

Darilne pakete SelectBox se lahko koristi tudi v tem času, saj nekateri ponudniki storitev delujejo nemoteno. Zakaj si ne bi dni popestrili in posladkali z vrhunsko čokolado, ki jo ročno izdeluje Marta Gašperin. Martisan čokolade so izdelane iz kakovostne čokolade iz trajnostne pridelave. Na voljo so dobrote iz temne čokolade ali mlečne čokolade, oboje pa so lahko polnjene z najrazličnejšimi nadevi. Izstopajoča zanimivost so čokolade z geografskim poreklom, ki vsebujejo vsaj 50 odstotkov kakava iz določene države.

Če nekateri uživamo v raznolikosti čokoladnih užitkov, ste med nami tudi takšni, ki raznolikost in nove presežke najdete v okušanju novih vrst piva. V trgovini Pivoteka za Popen’t boste našli piva iz vsega sveta – ameriška, nemška, belgijska, škotska, nizozemska, danska, novozelandska in še in še. Kolikor je različnih držav, od koder dobivajo piva, toliko je različnih vrst le-teh. Pri njih boste lahko poizkusili pšenična piva, ale, ipa-je, stoute, aromatične lagerje, lambice in vrsto drugih. Njihova posebnost je, da prodajajo piva izključno neodvisnih zasebnih pivovarn. V ponudbi imajo vedno tudi nekaj takšnih, ki se prodajajo v zelo omejenih količinah.

Za vse tiste, ki tudi v tem času pridno trenirate in se zavedate, kako pomembna je skrb za zdravo in fit telo, boste verjetno veseli novice, da lahko svoj SelectBox darilni  paket koristite tudi v trgovini Topatlet, kjer nudijo športno prehrano zanesljivih proizvajalcev. Njihovi izdelki so bili preizkušeni s strani domačih ter tujih športnikov ter ustrezajo najvišjim standardom proizvodnje športne prehrane. Svoje naročilo lahko oddate tudi na njihovi spletni strani, ob nakupu nad 30 eur pa vam bodo izdelke poslali brez stroškov poštnine.

Se vam je zgodilo, da zaradi trenutnih razmer ne morete hoditi na zmenke in spoznavati novih ljudi? Darilni paket SelectBox lahko koristite tudi na eni izmed vodilnih slovenskih spletnih portalov za zmenke in zasebne stike Ona-on.com. Tukaj boste lahko spoznali sorodne duše, nove ljudi, s katerimi imate skupne interese, morda spoznate celo življenjskega partnerja. Mesečno portal obišče več kot 70.000 Slovencev, ki se udeležujejo hitrih zmenkov, organizirajo različne dogodke in še več. Spletni klepeti so odlična alternativa druženju, ki smo ga sicer vajeni.

Ste si pri urejanju starih fotografij ter fotografij, ki jih še vedno hranite na računalniku zaželeli, da bi jih končno uredili in shranili tako, da bodo še dolgo razveseljevale vsakega, ki si jih bo želel pogledati in obujati spomine? Rešitev vam ponujajo v Digifot, kjer vam iz vaših fotografij izdelajo čudovite fotoknjige, koledarje in voščilnice. Preko spleta jih lahko posredujete fotografije, oni pa bodo na podlagi vaših želja izdelali fotoknjigo, ki vam bo omogočila lažje ohranjanje spominov na dragocene trenutke vašega življenja. Visokih standardov kvalitete izdelave fotoknjig se držijo že od leta 2001 in ljudem ustvarjajo nepozabne spomine na njihove poroke, praznovanje rojstnih dni, rojstev novih družinskih članov, potovanj v oddaljene kraje in vrsto drugih pomembnih življenjskih dogodkov.

Vse ženske, ki se v tem času še bolj posvečate negi svoje kože in razvajanju, lahko v tem času svoj darilni paket SelectBox koristite tudi pri nakupu kozmetičnih izdelkov JeSuis. To je kozmetika za neodvisne in močne ženske, ki svoje telo dojemajo kot tempelj. Njihove linije izdelkov so nastale izpod rok strokovnjakov na različnih področjih. Poznavanje kozmetike in farmacevtskih izdelkov, vedenje o zeliščarstvu ter profesionalen odnos do dela so prinesli rezultate v obliki edinstvenih izdelkov, pri katerih ima vsak svojo funkcijo in skrbno oblikovano formulo z aktivnimi sestavinami. Njihov namen je, da koži vrnejo naravno lepoto ter da se ženske zopet zavedate svoje lepote, jo cenite in ostanete edinstvene.

Kljub težkim razmeram, v katerih smo se znašli vsi, lahko z darilom polepšamo, razveselimo ter popestrimo dni svojih najdražjih. Tudi v tem času jim lahko podarite darilne pakete SelectBox, saj bodo imeli zaradi trenutne situacije vsi paketi, kupljeni v času pandemije veljavnost kar 3 leta. Prav ste slišali – kar 3 leta časa boste imeli vi ali vaši najdražji, da izkoristite neprecenljiva doživetja, ki jih najdete v široki ponudbi darilnih paketov SelectBox. Podariti in prejeti darilo v tem času je vsekakor dejanje, ki človeka če bolj zaznamuje, prebudi čustva hvaležnosti, veselja, radosti in sreče. In ravno to so občutki, ki si jih v tem trenutku želimo za vse svoje najbližje.

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!