Rimske terme, raj za telo in dušo

Dovolite si doživeti skrivnostno razvajanje v stilu starih Rimljanov.

Rimske terme so kraj, kjer se spočijete in obnovite v celoti, od glave do nog. Čudovit in dobro zasnovan dizajn Rimskim term ponuja pravo pašo za oči. Termalna voda zdravi vaše telo, odpravlja stres in vam vrača stik s samim seboj. Barve, vonji, zvoki in okusi pa poskrbijo za celostno doživetje, ki se dotakne vseh vaših čutov in pusti pečat tako v vašem spominu kot srcu.

Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, enem najlepših krajev v Sloveniji. Tukaj se prepletajo bogata tradicija in sodobne turistične storitve. Terme ponujajo mnogo več kot le estetsko dovršene kopalne površine z zdravilno termalno vodo.

V ponudbi SelectBox najdete pet izvirnih paketov, ki zajemajo izbrana doživetja Rimskih term. Izbirate lahko med Wellness paketom in Športnim paketom Rimskih term.

Kopeli vodnih nimf

Že sliši se mikavno, uživati v kopelih morskih deklic. Prepustite se pravljičnosti, ki vas bo zazibala v deželo sanj, nežnosti in zgodovinskih mitov ter legend. Podajte se na doživetje preteklosti in potujte skozi zgodovino Rimskih term. Že stari Rimljani so poznali zdravilno moč vrelcev, ki izvirajo tukaj. Ozdravitve, ki jim jih je dala termalna voda, so pripisovali večno mladim vodnim nimfam, ki naj bi prebivale v termalni vodi. Od tod tudi lepozvočno ime Kopeli vodnih nimf. Pozitivni učinki kopeli temeljijo na zapisanih zgodbah ljudi in spomenikih, postavljenih v zahvalo za ozdravitev. Prepustite se zdravilnim vrelcem, okrepite svoj imunski sistem in si povrnite življenjsko energijo.

Avtentične kamnite kadi so kulturna dediščina, kopeli v njih pa edinstven spoj tradicije, mističnosti in zdravilnih učinkov vode. Zazibajte se v skrivnostne zgodbe vode.

Rimska nega, kot nikjer drugje

Rimske terme so znane po prav posebni ponudbi neg in masaž, ki jih ni moč najti nikjer drugje. Ste že kdaj bili rimski masaži? V življenju moramo raziskovati in doživljati novosti, drugače življenje kmalu postane monotono. Dovolite si doživeti popolnoma drugačno termalno izkušnjo, prepustite se znanju Rimljanov in uživajte v izvirnih masažah. Rimska masaža, Amalijina antistresna masaža, Masaža dotik Slovenije in Masaža Valeduta vas bodo spomnile na hedonistične užitke, ki si jih premalokrat privoščite.

Wellness paketi za tiste, ki želite vse

Le kdo ne uživa v celostni negi? Kdaj ste si nazadnje privoščili več ur časa, nege in počitka? Rimske terme ponujajo izbrane wellness pakete, ki vas bodo začarali, očarali in v vas prebudili že davno pozabljeno energijo. Boginjo v vas bosta zbudila dva, skrbno načrtovana paketa, Amalijina sprostitev in Valetudino sanjarjenje. No, tudi moški boste lahko prebudili cesarja v sebi s kar tremi izjemnimi paketi; Rimska sprostitev, Spartakusova sprostitev in Cesarjeva sprostitev.

Bogato kulinarično izročilo

Po vseh razvajanjih, obiskih bazenov in savn, boste zagotovo že krepko lačni. Nobena ponudba in nobeno doživetje ni popolno brez pregrešno dobre hrane. Rimske terme ponujajo nekaj za vsak okus, izbira restavracij pa je dovolj pestra, da lahko vsak dan jeste drugje. V Rimskih termah se držijo načela sodobnih jedi z bogatim, lokalnim kulinaričnim izročilom. Obenem so dobro podkovani v poznavanju vrhunskih vin, s katerimi boste zaokrožili okusen obrok. Ker so bili Rimljani znani tudi po odličnih, zdravilnih čajih, v Rimskih termah še danes uporabljajo izvorne recepture zeliščnih čajev. Torej boste tudi ljubitelji čajev dobili priložnost raziskovati lokalno pridelane zeli, sestavljene v tradicionalne, dišeče, skrivnostne čaje.

 

Romantični oddih ali družinske počitnice

Celotne Rimske terme so oblikovane tako, da so primerne za vse vrste gostov. Če si želite romantičnega oddiha v dvoje, boste deležni vse zasebnosti, ki jo potrebujete. Če si želite razveseliti svoje otroke, se na oddih odpravite skupaj z družino, saj so urejeni tudi bazeni in igrala za najmlajše, ki bodo veselo čofotali po vodi. Če pa ste volki samotarji, ste prav tako dobrodošli! Miru in časa zase boste imeli dovolj in svoje telo boste obnovili pred ponovnim srečanje z vsakdanom.

V ponudbi SelectBox najdete pet izvirnih paketov, ki zajemajo izbrana doživetja Rimskih term. Izbirate lahko med Wellness paketom in Športnim paketom Rimskih term.

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si