3 triki za izgubo celulita

 

What-causes-cellulite-1024x682

Prijeten zunanji videz ni najpomembnejša stvar, ki jo lahko ponudite svetu, kljub vsemu pa zadovoljstvo ob lastni podobi v ogledalu ne škodi pri dvigu vaše samozavesti. A nekatere nadloge se zdijo praktično neodpravljive, med njimi tudi celulit, nočna mora številnih žensk. Na tržišču sicer obstajajo številni izdelki, ki obljubljajo malodane čudežne rešitve v boju proti nadležni pomarančasti koži, vendar boste po kupu zapravljenega denarja najverjetneje ugotovili, da je šlo zgolj za zavajanje. Za vas smo tako izbrskali nekaj manj znanih trikov za odpravo celulita, na katere prisegajo številne ženske.

KAVA
1.    Kava
Ne, ne gre za pomoto. Kavne usedline so lahko izredno uspešne v boju proti celulitu. Skuhajte si skodelico kave, nekoliko močnejše kot običajno (priporočamo, da uporabite 3 velike žlice kave). Ko je pripravljena, jo precedite, tako da vam ostanejo le usedline, s katerimi se nato namažite po problematičnih mestih in jih zavijte v folijo. Pustite učinkovati približno 30 minut, nato si privoščite sproščujoče prhanje. Za dosego optimalnih rezultatov postopek izvajajte vsaj dvakrat na teden. Kofein dokazano pospešuje krvni obtok in presnovo maščob. Poceni in efektivno!

ananasov-sok

2.    Ananasov sok
Znano je, da ananas topi maščobo in je tako zelo primerno živilo za ženske, ki se spopadajo s celulitom. Ker sveže sadje vsebuje tudi precej balastnih snovi, je bolj priporočljivo, da si privoščite naravni ananasov sok (najbolje bo, da si ga pripravite kar sami, če pa te možnosti nimate, kupite takšnega s 100-odstotnim sadnim deležem), saj bo vaše telo na ta način dobilo precej več snovi, ki so izredno učinkovite pri odpravljanju celulita, predvsem vitamina C. Ananasov sok si po možnosti privoščite že zjutraj, saj bo tako rezultat najboljši.

jabolcni-kis

3.    Jabolčni kis
Še ena rešitev, ki se na prvi pogled morda zdi nekoliko nenavadna, a zato nič manj uporabna. Če se želite znebiti celulita, je priporočljivo redno uživanje domačega jabolčnega kisa, prav tako pa je koristna tudi zunanja uporaba (masaža kritičnih predelov z mešanico jabolčnega kisa in masažnega olja). Vonj po kisu zlahka izperite pod prho.

S pomočjo teh nasvetov celulita morda res ne boste odpravili v celoti, vendar boste situacijo zagotovo vsaj nekoliko izboljšali. Preizkusite jih, izgubiti ne morete praktično ničesar!

Lepota in razvajanje tudi v darilnih paketih SelectBoxOdlične ideje za darila za rojstni dan in ostale priložnosti. Več kot 400 doživetij