Vsakomur popolno darilo za rojstni dan!


moja-čokolda3Rojstnodnevna darila pogosto predstavljajo pereč problem – kaj izbrati, kako izbrati, kaj obdarovanec potrebuje, so le začetna vprašanja, ki hitro vodijo do pravega glavobola, medtem ko rešitev ni nič bliže. Najhuje je, kadar osebe ne poznate dovolj dobro, ali pa kadar slavljenec že ima vse, kar potrebuje. Rojstni dan se nezadržno približuje, vi pa že obupujete nad iskanjem popolnega rojstnodnevnega darila in vse bolj razmišljate o lični kuverti, v kateri je poleg čestitke zvitih nekaj bankovcev … Vam zveni znano?

Če je odgovor da, se ne prestrašite – ste le eden izmed mnogih ljudi z isto dilemo. A izvirno rojstnodnevno darilo je kljub temu bliže kot si mislite. Saj poznate darilne kartice, ki jih danes lahko kupite pri mnogih ponudnikih, in jih obdarovancu za rojstni dan podarite namesto denarja? Najpogosteje gre za kartico določene trgovine, v kateri imetnik kartice potem kupi oblačila, izdelke za dom, izdelke za nego obraza in telesa ali kaj drugega po lastnem izboru in potrebah.  Ne glede na to, ali izbirate darilo za otroka ali odraslega, za moškega ali žensko, s tem lahko vedno zadenete pravo stvar, saj je resnična izbira pravzaprav prepuščena obdarovancu.

KOzmeticni_salonSedaj pa lahko storite korak dlje in namesto materialnih izdelkov podarite določeno storitev. Zveni zapleteno? Sploh ne, pa še kup živcev in pomislekov, vam bo takšno izvirno darilo prihranilo. Zamislite si neko področje, ki bi vašega obdarovanca utegnilo zanimati (ne obupajte tudi, če ga ne poznate dobro). Je morda velik gurman? Kdo pa ni, boste rekli in prav imate, dobre večerje ali pokušine vin, se ne bi branil nihče izmed nas. Če je vaša obdarovanka ženska, ki zelo skrbi za svoj videz, se bo morda bolj razveselila darila, ki je povezano z lepotno nego … ali pa resnično potrebuje oddih od napornega vsakdana in bi ji prav prišla wellness sprostitev? S tema dvema področjema ne boste zgrešili pri nikomur. V primeru, da obdarovanca dobro poznate, recimo, da je vaš mož adrenalinski odvisnež in športni navdušenec, pa ga lahko razveselite z adrenalinskim doživetjem, o katerem bo govoril še leta, na primer skok s padalom, celodnevni treking v naravi, rafting, gorsko kolesarjenje … Različnih možnosti vam kar ne zmanjka. Ena izmed izvirnih možnosti, ki vam še preostane, pa je darilo, ki ne bo osrečilo le obdarovanca, ampak tudi njegovo ljubljeno osebo (kakšna sreča, če ste to prav vi). Če si že dolgo želita intimnega oddiha in sprostitve v spremenjenem okolju, a nikoli ne najdeta časa za kratek pobeg, bi bilo rojstnodnevno darilo za dve osebi idealno. Potrebujete le en vikend, ki si ga izberete kasneje in lahko si privoščite eno ali dve noči čarobnega oddiha na izbrani lokaciji ali pa za eno noč pobegnete v romantično okolico, kjer vas bodo gurmansko razvajali. Lepih krajev pri nas in v tujini je več kot dovolj, da bo izbira zares sladka.

DVOR_TACEN‘Moj okus je preprost – zadovoljim se s tistim, kar je najboljše,” je nekoč izjavil znani Oscar Wilde. Temu načelu lahko sledite tudi vi in rojstnodnevnega slavljenca obdarite z najboljšim doživetjem, ki si ga lahko zamislite. Možnosti in izbire imate več kot dovolj, tako da lahko izpolnite skrite želje vsakomur, ne glede na spol, poklic in starost. Še namig: zamislite si sebe v koži obdarovanca. Kakšno darilo bi razveselilo vas? Zagotovo boste na vsakem izmed področij – kulinarika, lepota in razvajanje, turizem, šport in adrenalin – našli najmanj eno stvar, ki bi zadovoljila vse in vsakogar.

Darila za rojstni dan lahko najdete v darilnih paketih SelectBox.

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami – od poskušanja kulinaričnih dobrot, ki so pripravljene in postrežene na vrhunskem nivoju, do razvajanja v številnih spa in masažnih salonih, lahko pa se odločite tudi za uživanje na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji, ali pa preizkusite katerega od najbolj norih adrenalinskih in športnih podvigov!