Kakšni partnerji so ribe, kaj jih razjezi in kako se jim znova prikupiti s pravim darilom

Ribe veljajo za precej zaželjeno astrološko znamenje, tako v kontekstu prijateljstva kot ljubezni. So namreč zelo romantične in včasih celo sanjaške. Ribe se zato v partnerskem odnosu počutijo kot v vodi. Uživajo v dajanju, bolj kot prejemanju, pol tega so sposobne in željne poglobljenih in tudi spiritualnih odnosov. Zato ne preseneča, da ribe pogosto niso povsem prizemljene.  Kar pa lahko prinese kar nekaj nevšečnosti.

Kakšni partnerji so ribe

Če sem vam zdi, da mora v ljubezni vedno biti vsaj malo drame, se ribam raje ognite. Njihova mirna narava namreč prinaša predvsem mir, spokojnost in povezanost. Ribe se torej ne grejo drame. Bolj jih zanimajo večerje ob svečah in zajtrk v postelji. Ker imajo precej bogato domišljijo najdejo neskončno veliko načinov, da vam pokažejo svojo naklonjenost. Ribe veljajo tudi za eno izmed znamenj, ki lahko ponudijo izjemno oporo v težkih časih. Ker se dobro zavedajo pomena želja in sanj, vas bodo pri doseganju teh vedno podpirale.

A ribe nikakor niso popolna bitja. Kakor je ribo v vodi težko ujeti, je prav tako lahko izmuzljiva v ljubezni. Težko so namreč dolgo na enem mestu in so zato dokaj nestanovitne. Eden od očitkov, s katerimi se pogosto srečujejo je nespoštovanje meja. Kar se odraža v tem, da nimajo dovolj občutka za osebni prostor drugega ali pa da gredo same pogoste predaleč.

S katerimi znamenji se ribe dobro ujamejo in s katerimi ne

Ovni so s svojimi značilnostmi dober partner ribam. Razlike v njihovi naravi se pogosto dobro dopolnjujejo. V njihovem odnosu ponavadi prevladuje dinamika in pa intuicija.

Ribe so prav tako dober »match« z biki. Navkljub grobi zunanji podobi bikov imajo ti svojo romantično plat, ki se dobro ujema s čustvenimi ribami. Ker sta obe znamenji prijazni, nežni in empatični se lahko med njima ustvari močna vez.

Ribe se dobro obnesejo tudi v partnerskem odnosu z levi in raki.

Po drugi strani pa se ribe ne znajdejo najbolj v romantičnem odnosu z dvojčki. Riba se namreč hitro čuti prizadeta, dovolj je le nekaj napačnih besed. Ker dvojčki niso znani po svoji taktnosti in izbiri besed, so slaba kombinacija za ribe.

Kaj razjezi ribe

Ravno neobčutljiva izbira besed in netakten pristop do perečih vprašanj so za ribe povsem nesprejemljive. Želijo si namreč predvsem spoštovanja in obzirnosti. Ribe se tudi sicer hitro razjezijo, kar pa ne pokažejo hitro, saj pogosto nezadovoljstvo obdržijo zase. Zaradi tega se pogosto kujajo.

Kakšna darila razveselijo ribe

Ker gre za vodno znamenje je vse, povezano z vodo, prava izbira. Naj gre za uživanje v domači kadi ali v bazenih, riba se pač v vodi počuti kot doma. V ponudbi SelectBox imate na voljo veliko darilnih paketov, ki so odlična darila za ribe.

Izpostavimo jih le nekaj:

Za več idej o darilih za ribe obiščite SelectBox in poglejte darilne pakete, katere so za ribe priporočili strokovnjaki astrologije.