Klub Lioness sprošča vaše dlani in vrhunsko uredi vaše nohte!

Klub Lioness sprošča vaše dlani in vrhunsko uredi vaše nohte!

Urša Eva Pucelj

V primeru, da vaše dlani potrebujejo svojevrstno sprostitev, vabljeni v kozmetični salon Lioness, kjer bo profesionalna ekipa kozmetičark za njih poskrbela na visoki ravni. Prav tako bodo prijetne izboljšave deležni vaši nohti, saj jim idej za slednje v Lionessu zlepa ne zmanjka …

Kozmetični salon Lioness

Kozmetični salon Lioness

Alessandro manikura z naravnimi izdelki, piling in masaža dlani ter poslikava in okraševanje nohtov navdušujejo številne njihove stranke. Nekatere izmed njih se pri tem odločijo tudi za vse bolj popularno permanentno lakiranje nohtov.

Intimna vadba fitnesa, namenjena zgolj ženskam

Lioness pri tem sodobnim ženskam nudi tudi vadbo fitnesa in druge raznovrstne vodene vadbe, kjer lahko za nekaj časa oddate svoje skrbi na stran … Lioness se od preostalih fitnesov namreč razlikuje po tem, da je namenjen le ženskam, ki so se v mešanih fitnesih počutile neugodno in se tako ponaša s temu namenjenimi ter urejenimi manjšimi fitnes tematskimi prostori.

Kozmetični salon Lioness

Kozmetični salon Lioness

V veliko pomoč pa vam bo (po želji) tudi osebni trener, ki bo konsistentno vodil vaš osebni karton. Prostor ob tem nudi kar pet lepo urejenih kopalnic, z vsemi dodatki, ki sodobni ženski pridejo prav: sušilci in ravnalci za lase, deodoranti, vatiranimi blazinicami in različnimi kremami. Pri tem vas morda zanese tudi v finsko savno, pred katero se nahaja veliki vrt za oddih ob pijači in sprostitev od napornega vsakdana ali pa se odločite za eno izmed Lionessovih masaž.

Z Vodnikom doživetij do nakupa darilnega paketa SelectBox:

  • Nega v spa centru (Permanentno lakiranje nohtov na roki + piling in masaža – velja za 1 osebo)

Za koriščenje darilnega paketa je potrebna predhodna rezervacija po telefonu en teden pred samo realizacijo.

VIZITKA:

Kozmetične storitve Lioness
Litostrojska 41
1000 Ljubljana