VINOTEKA MOVIA – širok spekter odličnih vrst vin v prestolnici

VINOTEKA MOVIA – širok spekter odličnih vrst vin v prestolnici

Urša Eva Pucelj

Vabljeni na raziskovanje okusov različnih vrst odličnih vin, v specializirani vinoteki Movia, ki kraljuje v osrčju slovenske prestolnice. Družina Kristančič Movia želi v slovenski prostor  vpeljati najvišje standarde kakovosti in odgovornega uživanja vina, njihovo široko ponudbo pa lahko spoznate v zgradbi ljubljanskega Magistrata.

Izbran slog opreme same vinoteke bo ob srkanju vin čudovitih arom tako vsekakor pripomogel k vašemu prijetnemu počutju. Vinoteka je v izjemno kratkem času postala zelo priljubljena med ljubljanskimi gosti, ki se tja redno vračajo.

Vinoteka Movia

Vinoteka Movia

Daljne korenine vinske blagovne znamke Movia

Kot zanimivost lahko povemo, da korenine posestva Movia segajo že v daljno leto 1700, s poroko v letu 1820 pa je le-to postalo last družine Kristančič. Samo posestvo meri 22 hektarjev, polovico od tega pa leži na italijanski strani Goriških brd (Collio).

Movia – način življenja v vsej njegovi veličastnosti in čistosti narave

Ustvarjalci, ki stojijo za omenjeno blagovno znamko vina, pravijo, da Movia ni samo  oznaka vin in posestva, temveč je »način življenja v vsej njegovi veličastnosti, čistosti narave in iskrenosti avtorja. Movia je oznaka za nadčasovnost in vrhunske nadstandarde, ki jih ljubitelji dobrih vin lahko iščejo po vsem svetu leta in leta. Od klasik in linije zrelih vin z odličnim potencialom za staranje do posebnežev, ki jim na svetu ni enakih. Movia je danes sinonim za vina, ki navdušujejo s svojim izrazitim značajem in izjemno elegantnostjo.«

Vinoteka Movia

Vinoteka Movia

Vinoteka MOVIA je vključena tudi v SelectBox darilni paket: 

  • Raziskovanje okusov (degustacija dveh vin + prigrizek)

Paket velja za 2 osebi, potrebna pa je rezervacija  po telefonu 1 dan pred samo realizacijo.

 VIZITKA
Vinoteka MOVIA
Mestni trg 2
1000 Ljubljana
Tel: 01 425 54 48
051 304 590

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!