Razvajajte svoje brbončice z novimi doživetji SXP1

Poletni večeri ali pozni popoldnevi so krasna priložnost, da se odpravite na kulinarično razvajanje in da ob izbranih gurmanskih specialitetah portala doživetji SXP1 uživate s svojo boljšo polovico, dobrim prijateljem, mamo ali sodelavko! Odpravite se na kosilo ali večerjo s kozarcem odličnega vina v vrhunsko restavracijo v mestnem jedru ali v objem narave Triglavskega narodnega parka. Lahko se prepustite gurmanskemu razvajanju v dvoje v pravljičnem ambientu prestižnega hotela v Rogaški Slatini ali v tradicionalno-moderni restavraciji na Dolenjskem. Ne glede na to kaj boste izbrali, je pred vami čudovit poletni večer ob dobri hrani in vrhunskem vinu – restavracijo pa boste gotovo zapustili in nasmehom na obrazu, bogatejši za še eno nepozabno izkušnjo in okuse, ki se jih boste še dolgo spominjali!

Nepozabna večerja v luksuznem hotelu Aleksander v Rogaški Slatini

V idilični okolici Rogaške Slatine se v objemu čudovito ozelenelega parka nahaja kraljevi hotel Aleksander, ki očara ne le z edinstveno arhitekturo, ampak tudi z nepozabno kulinarično izkušnjo v vrhunski restavraciji Donatela! Ponosni so na sezonsko svežino lokalnih sestavin, restavracija pa se ponaša s prvovrstnimi in inovativnimi okusi ter skrbno premišljeno izbiro kakovostnih vin. Na terasi hotela se lahko naužijete sončnih žarkov in preizkusite jedi in vina iz njihovega spomladanskega menija, ki ga odlikujeta raznolikost in okusi in arome, ki prevzamejo in navdahnejo! Nepozabna kulinarična izkušnja le najboljših lokalnih okusov v restavraciji bo zadovoljila tudi najzahtevnejše goste, ki jih bodo kulinarični mojstri restavracije Donatela razvajali s pozdravom iz kuhinje in okusno, zdravo in predvsem nepozabno štiri hodno večerjo za dva, ki si jo boste zapomnili za celo življenje!

Kosilo ali večerja s kozarcem vina v domačni restavraciji s sodobnim pridihom Tri lučke

Če si želite domačne kuhinje, preoblečene v sodobnost, potem bo restavracija Tri lučke prava izbira tako za popoldansko druženje s sodelavko ali prijateljem, kot tudi za romantični večerni zmenek ob domačih testeninah, zelju ali sveže pečenem kruhu. V očarljivem ambientu, ki ga zaznamujejo izredna prostornost in naravni materiali kot sta les in kamen, se lahko udobno namestite in uživate v jedeh, ki so navdane z domačnostjo, ki se prepleta s sodobnostjo – na krožnik jim večkrat uide tudi kakšna izbrana eksotična surovina, ki dodatno oplemeniti ponudbo in vanjo vnese drugačnost, svežino in živahnost. Kulinariko restavracije Tri lučke, ki se nahaja v Sremiču, v bližini Krškega, zaznamujejo kakovostne sestavine ter prefinjenost in domačnost njihovih skrbno pripravljenih jedi. Dovolite dolenjskim kuharskim mojstrom restavracije Tri lučke, da vas in vašo ljubljeno osebo razvajajo s štiri hodnim menijem in kozarcem vina, vi pa se prepustite okušanju!

Okušanje lovskih in ribjih specialitet na obrobju Triglavskega narodnega parka

Za vse tiste, ki bi se na kulinarično razvajanje radi odpravili v neokrnjeno naravo, stran od turističnega vrveža in okušali omamne lovske in ribje specialitete, bo restavracija Pri lovcu, ki se nahaja na obdobju Triglavskega narodnega parka, le nekaj metrov stran od Bohinjskega jezera, prava destinacija! Šef Luka Dobravec bo poskrbel, da boste doživeli lokalno kulinarično izkušnjo, ki si jo boste zapomnili za zmeraj. Najprej vas bo pričakala pijača dobrodošlice, potem pa svež in zdrav obrok, ob katerem bodo vaše brbončice gotovo zapredle od navdušenja – jurčki v zelenem ovoju, file Zupanove postrvi v trdniku, svinjska ribica v sladki omaki s skutinimi štruklji in za sladico creme brule! Jedi iz lokalnih sestavin in prijeten ambient restavracije ali pa kar pristnega bohinjskega zraka, v kolikor se boste za obed odločili zunaj, bo gotovo navdušil vas in ljubljeno osebo, s katero boste v naravi in dobri hrani uživali skupaj!

Šest hodni meni z vinsko spremljavo v luksuzni restavraciji JB

Luksuzna restavracija JB v centru Ljubljane, znana kot pravo mesto za ljubitelje prefinjenih okusov je ena izmed sto najboljših restavracij na svetu, ki jo odlikujejo številne laskave nagrade za njihove vrhunske kuharske dosežke. V pritličju Plečnikove zgradbe se nahaja slovensko svetišče kulinarike, kamor lahko na večerni zmenek ali pozno kosilo popeljete vašo drago ali dragega in ga razvajate na poseben in unikaten način z izkušnjo, ki bo za vedno ostala v spominu. Chef Janez Bratovž vaju bo na kosilu ali večerji s šest hodnim menijem razvajal s popolnoma svežimi sestavinami, ki jih vsako jutro nabere na ljubljanski tržnici in s prvinskimi okusi ter z vedno elegantno prezentacijo jedi. Kombinacija kuhinje mediteranskega okusa z globalnimi vplivi od drugod ter visoke francoske in nostalgične slovenske tradicije vas bo ob skrbno izbrani vinski spremljavi gotovo navdušila.

Novi portal doživetji SXP1 omogoča pestro izbiro med številnimi zapeljujočimi kulinaričnimi umetninami kuharskih mojstrov po celi Sloveniji in tudi na Hrvaškem! Preverite ponudbo, izkoristite promocijsko akcijo in se prepustite razvajanju kuharskih mojstrov v izbranih restavracijah ali pa nepozabno gurmansko doživetje podarite mlademu paru, staršem ali starim staršem ob obletnici njihove ljubezni! Saj veste kaj pravijo – ljubezen gre skozi želodec! Pa dober tek!