Vabljeni na Praznik cvetja, vina in kulinarike!

V soboto, 17.9.2016 in nedeljo, 18.9.2016 vas vabimo na Praznik cvetja, vina in kulinarike, ki bo potekal v Arboretumu Volčji Potok v Radomljah.

Sprehodite se skozi čudovit park, poln cvetja in dreves. Pod krošnjami dreves bodo postavljene stojnice z različno ponudbo na temo cvetja, vina in kulinarike.

Na dogodku se bo odvijal tudi Poročni sejem, kjer si boste lahko ogledali sveže trende in aktualno poročno ponudbo. Ta vikend bo Volčji Potok prepreden s stojnicami, kjer se bodo predstavljali ponudniki domače obrti, poročne dejavnosti in kulinaričnih specialitet. Organizatorji vam pripravljajo pestro vinsko in kulinarično ponudbo, s katero želijo pokazati kaj vse ponuja Slovenija. Kulinarika je pri nas namreč zelo bogata in prav je, da v njej čim bolj uživate.

Poskrbljeno bo tudi za otroke, saj bodo za njih pripravljene predstave in interaktivne delavnice s področja domače obrti. Celoten vikend bo namenjen zabavi ob plesu, glasbi, vinu in kulinariki. Osrednji del dogodka bo spremljala tradicionalna povorka folklornih skupin, na kateri se bodo predstavili člani odraslih, mladinskih in otroških folklornih skupin, domače godbe in celo mažoretke.

V sklopu Praznika cvetja, vina in kulinarike si boste v Volčjem Potoku lahko ogledali tudi razstavo buč in okrasnega zelja ter cvetočo preprogo. Vstopnice lahko kupite na vhodu v Volčji Potok.

Vsem sladokuscem in ljubiteljem odlične kulinarike predstavljamo gurmansko doživetje, Miza za dva. Z izbiro darilnega paketa Miza za dva se boste razvajali v izbranih restavracijah in preizkušali sveže okuse.

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si