Ključ do sreče je podarjati!

Charles H. Burr je dejal: “Tisti, ki jemljejo, ponavadi niso srečni. Srečni so tisti, ki dajejo.”. Podarite neskončno možnosti osebi, ki vam v življenju veliko pomeni. SuperCard darilna kartica združuje več kot 250 različnih ponudnikov po celotni Sloveniji. S širokim izborom ponudnikov in mnogimi lokacijami darilne kartice SuperCard pričarajo nasmehe na obrazih in izpolnijo tudi tiste neuslišane želje.

Kolikokrat se znajdete pred vprašanji, »Kaj naj kupim za darilo?, Ali bo izbrano darilo obdarovancu všeč?«. Vedno nas zasuje tisoč idej in izdelkov ter željá osebe, ki bi jih rad izpolnil pa ne najdemo pravih artiklov ali pa se znajdem pred dilemo, ali bo izbrano darilo obdarovancu všeč. S pomočjo SuperCard darilne kartice se v tej dilemi ne boste znašli, saj jo obdarjenec lahko izkoristi na več kot 800 lokacijah in v več kot 80 spletnih trgovinah.

Darilne kartice SuperCard

SuperCard darilna kartica ponuja širok nabor ponudnikov na več kot 800 lokacijah po vsej Slovenij. Lahko izbirate med šestimi različnimi karticami:

SuperCard Black darilna kartica

SuperCard Black je darilna kartica za nakupovanje pri več kot 250 partnerjih, med katerimi so Intersport, Mimovrste, Lisca, Sportina, Zlatarna Celje, Pikapolonica, Thermana Laško, Mömax, DZS, Tomas Sport, Iglu šport, L’Occitane, Terme Zreče, Terme Banovci, Woop, HoodBurger, Mladinska knjiga, Arboretum Volčji Potok, Plesno mesto, Krvavec, Rogla, Kolosej, 1001 Dar, Ranč Aladin, Mali zakladi, MGL in še mnogo drugih. SuperCard black darilna kartica je darilo, ki se prilega vsakomur!

SuperCard White darilna kartica

Darilne kartice SuperCard White so na voljo v obliki zanimivih in tematskih voščilnic za različne priložnosti (božič, rojstni dan, poroka, rojstvo otroka ali kot zgolj pozornost za vam poseben in vesel dogodek). Obdarjenec si lahko ogleda film v Koloseju, izkusi Michelinove specialitete v dvoru Jezeršek, se razvaja v široki izbiri wellnessov po celotni Slovenij (Thermana Laško, Terme Vivat, Bohinj Eco hotel, …), si privošči oddih v hotelu Lambergh, hotelu Grof in številnih drugih. Lahko se prepusti športnim aktivnostim na Krvavcu ali Rogli, zapleše v ritmu Plesnega mesta, tekmuje s prijatelji v Woop Kartingu, tisti bolj pogumni pa obiščejo SkyDive Ljubljana.

Super E darilna kartica

Super E darilna kartica je unovčljiva v več kot 80 spletnih trgovinah, med katerimi so vsem dobro znane Mimovrste, Momax, Malinca, Wolt, Comshop, drogerija.si, Factory Store ter mnogo drugih. Spletno nakupovanje je v teh časih zmeraj bolj priljubljeno, saj se izognemo vsemu vrvežu v trgovinah, hkrati pa lahko željene artikle naročimo kar z udobja domačega naslonjača. A ni to super? Super E darilno kartico lahko enostavno pošljete kar na elektronski naslov in ji dodate osebno voščilo.

SuperCard Family darilna kartica

Kupujete darilo za celotno družino? Boljše rešitve ni! SuperCard Familiy darilna kartica ponuja nepozabna doživetja za vso družino pri več kot 50 partnerjih. Med njimi najdete Kolosej, Minicity, Mladinsko knjigo, Pikapolonico, Woop, Arboretum Volčji potok, Škrateljc  in mnogih drugih. Obdarjanje celotne družine, kjer bodo tako otroci kot starši uživali v medsebojnih trenutkih, je vedno težko, ampak s to darilno kartico zadenete v polno. Enostavno izberete vrednost, ki jo želite podariti, nato pa prepustite odločitev izbire družini. Naj se zabava začne!

SuperCard Gourment darilna kartica

Imate med svojimi znanci tiste, ki uživajo v dobri hrani, sami pa niste prepričani katere restavracija je prava zanje? S SuperCard Gourmet darilno kartico lahko oseba izbira med več kot 60 gostišči po vsej Slovenij, kjer se bo prepustila modernim kulinaričnim doživetjem. Na izbiro so tako tradicionalne jedi, lokalne specialitete in pa tudi sodobne kreacije priznanih kuharskih mojstrov. Med njimi najdete vsem dobro znane Hood burger, Foculus, Pizzerio Parma, Hišo Pod Gradom, Allegrio, Pivnico Union, Dvor Jezeršek in druge.

SuperCard ECO darilna kartica

SuperCard ECO darilna kartica, kjer poleg darilne kartice osebi podarite še seme in zemljo, iz katere zraste rastlina. Zbirate lahko med 9 različnimi semeni: paradižnik, meta, sončnica, čili, spominčica, žajbelj, bazilika, marjetica in kumarica. Eco darilno kartico lahko podarite v različnih vrednostih vse od 15€ do 50€. Ko se vrednost na kartici izprazni, obdarovani osebi vzklije seme izbrane rastline, ki daje darilu bolj trajen in oseben značaj.

Z nakupom darilne kartice SuperCard se izognemo zaskrbljenosti, ali bo osebi darilo všeč, saj ima darilna kartica nešteto možnosti za unovčenje. Z darilno kartico osebi podarimo popolno darilo – svobodo izbire! Tako si lahko privošči tisto, kar si zares želi.

SuperCard kartica je darilo, ki se prilega vsakomur in je edina darilna kartica, ki jo lahko kupite preko spleta in jo koristite pri več kot 100 ponudnikih. Privoščite svojim najdražjim popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.