Že veste, kaj vas čaka v letu 2016?

Marsikdo se vsakič ob izteku leta sprašuje, kaj mu bo prineslo leto, ki prihaja. Takrat prav pridejo astrološke napovedi, vsaj kot smernice, ki nam morda dajejo upanje, da ima prihodnost za nas pripravljena prijetna presenečenja.

kozmetika_astrojoy_velika-680x454

Beseda astrologija ima svoj izvor v latinski besedi astrologia, ta pa izhaja iz grške besede αστρολογία – αστρον oziroma astron, ki pomeni ‘zvezda’ in –λογία oziroma –logia, ki pomeni ‘študij’. V grobem bi torej lahko to prevedli v preučevanje zvezd oziroma v zvezdoslovje, gre pa za vedo, ki sloni na predpostavki, da obstaja vzročno-posledična povezava med položajem in gibanjem nebesnih teles in dogodki na Zemlji.

Na astrološka znanja so se opirala številna starodavna ljudstva. Indijanci, Kitajci in Maji so razvili napredne načine napovedovanja dogodkov na podlagi opazovanj nebesnih pojavov. V današnjem razvitem zahodnem svetu astrologijo poznamo predvsem v obliki horoskopov. Njihov namen je razlaga različnih aspektov osebnosti posameznika glede na horoskopsko znamenje, v katerem so rojeni, pa tudi napoved nekaterih dogodkov, ki naj bi se zgodili v življenju posameznika, glede na položaj sonca, lune in drugih nebesnih teles v času njegovega rojstva.

Če vas torej zanima, kaj vam prinaša leto 2016, potem je izdelava personaliziranega horoskopa lahko lepo darilo, ki ga podarite sebi ali komu drugemu. asttro-1024x928

Če iščete izvirno in edinstveno darilo, potem so darilni paketi odlična izbira. Darilni paketi SelectBox ponujajo edinstvena doživetja v škatlici, med več kot 1200 različnimi doživetji pa lahko najdete tudi izdelavo Zvezdnega koledarja, ki vam bo neprecenljiv pripomoček pri razumevanju dogajanja v vašem življenju.

Zvezdni koledar, ki bo prilagojen vaši osebni rojstni karti, vam bo izdelala priznana slovenska astrologinja Ema Kurent, v njem boste pa lahko na približno 200 straneh pogledali, kaj vas čaka vsak dan v letu. Poseben poudarek je namenjen navedbi in opisom nebesnih teles, ki narekujejo tok našega življenja, in opisu energij, ki v določenem obdobju delujejo na vas in spodbujajo takšno in drugačno dogajanje.

Več informacij na povezavi SelectBox.