Manikura v salonu lepote Klaris s SelectBoxom

Tokrat smo se odločili, da preizkusimo eno izmed manikur, ki jih lahko najdete v darilnih paketih SelectBox. Obiskalni smo salon lepote Klaris v Kamniku.

IMG_7120

Sprejme me nasmejana Anja, lastnica salona in kozmetičarka ter frizerka. Svoj salon ima že 13 let. Čisto po žensko – se najprej zapleteva v živahen pogovor o nohtkih. Ker ne nosim geliranih nohtov in ne želim permanentnega laka (ja, tudi take smo še, ki prisegamo na navaden lak), nama ne preostane drugega, kot da se lotiva klasične manikure.

IMG_7088

Anja mi razloži, da je povpraševanja po klasičnih manikurah vedno manj, saj se stranke najpogosteje odločajo za permanetno lakiranje. Ker se začenja sezona porok in maturantskih plesov, pa je povpraševanje po permanentnem lakiranju še večje. Le katera nevesta bi namreč želela, da se ji lak okruši? Nobena, seveda.

 

Začneva z odstranjevanjem mojega živo turkiznega laka, ki se sprva kar noče udati. Ko je lak očiščen, mi Anja nežno odstrani odmrlo obnohtno kožico, za kar uporablja posebno napravo in potem postopek dokonča s kleščami. Medtem, ko mi pili nohte in jih oblikuje v pravilno obliko, se pogovarjava predvsem o njenem delu. Pravi, da gre rada tudi na teren, kjer uredi neveste od glave do peta. Seveda je to v veliko olajšanje tudi nevestam, ker jim ni treba prihajati v salon, temveč pričesko, ličenje in urejene nohte dobijo kar na domu.

IMG_7103

Kakšno manikuro bova delali? Hm, takšno, ki si je sama ne znam narediti. In ki je nisem imela že zelo dolgo. Francosko torej! Ja, saj vem, čista klasika. Ampak vedno nosim močne barve lakomv (rdeče, črne, zelene, … ) in zakaj ne bi za spremembo preizkusila nekaj bolj nežnega? Pa še sama si je ne znam narediti.

IMG_7109

Anja je takoj za, saj pravi, da jo tako ali tako pogosto dela nevestam, in bo taka manikura tudi najbolj sovpadala z njenim trenutnim delom. Najprej mi namaže podlak, sledi nežno srebrnkast lak. Torej ne gre za čisto klasično francosko manikuro, marveč za malce bolj bleščečo. Čas je za belo obarvane konice. Anja si ogleduje moje nohte in se odloči, da jim bo dodala še piko na i – majhno poslikavo. Sicer nisem ravno tip človeka, ki bi nosil tovrstne nohte, vendar si mislim, zakaj pa ne. Enkrat za spremembo. Anja vzame dolg čopič, ga pomoči v gost srebrn lak in na nohta mojih prstancev nariše nekaj vijug. Čisto čedne so in nevsiljivo dopolnjujejo celotno manikuro.

IMG_7129

Zaključiva z negovalnim oljem in že si z vseh zornih kotov ogledujem svoje nove nohte. Bi novo manikuro imela tudi ti? Vabljena v salon lepote Klaris, ki ga najdeš v ponudbi darilnih paketov SelectBox TUKAJ >>


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1800 različnih možnosti, ki jih najdete v 26 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

Poroka_1200x400px