Ekstravagantni vinski festival

Letošnji vinski festival je bil deležen rekordne udeležbe. Ob 20. letnici tega, največjega festivala vin pri nas, so mu organizatorji nadeli ime »Festival vseh festivalov«, ki so ga tudi upravičili. Ljubljana se je tako spremenila v vinsko prestolnico, festival pa je potekal v kar dveh hotelih, kar je celotno ponudbo še bolj popestrilo.

05_utrinek

Kot generalni pokrovitelj, je tudi SelectBox prispeval svoj delež k nepozabnemu festivalskemu dogajanju. Tisti, ki ste festival zamudili, si lahko ogledate utrinke ekstravagantnega programa in vrhunskih vin ter kulinarike.

mediaspeed-398

Rekordna udeležba

Letošnji festival je bil rekorden v vseh številkah. Obiskalo ga je namreč več kot 2000 obiskovalcev, željnih preizkušanja vrhunskih vin, spoznavanja vinske kulture in odlične kulinarike. Na sejmu je bilo prisotnih tudi kar 240 vinarjev in kulinaričnih ponudnikov in 12 partnerskih salonov. Seveda ni manjkalo niti velikih kulinaričnih imen, kot so Janez Bratovž, Jorg Zupan, Tomaž Kavčič in mnogih drugih, nadarjenih in prepoznavnih chefov.

07_Salon okusi Vipavske z Tomažem Kavčičem

Ekstravagantne dame

SelectBox je med drugim poskrbel tudi za pravo pašo za oči. Za hostese so namreč izbrali ekstravaganten videz in iz njih ustvarili prave moderne dame. Dekleta so popestrila dogajanje in mu dodale poseben pečat. Za njihove pričeske je poskrbel Gusty Jesenko iz salona Carathair, popoln make-up je ustvarila Nataša Rhind – Tutt iz Nataraja studia, dizajnerska oblačila pa je ustvarila modna oblikovalka Martina Sporiš, gostujoča oblikovalka iz MS Design, Hrvaška.

mediaspeed-333

Darila za obiskovalce

SelectBox je pripravil tudi darila za obiskovalce, ki so se željno zbrali pod odrom in si ogledovali celoten program. Otvoritev programa se je začela z akrobatsko plesno točko. Čudovit nastop s plesom na tkaninah sta izvedla Urška Štrukelj in Anže Kreč. Precizni gibi in estetsko dovršena plesna točka je bila pravi spektakel za vse obiskovalce Festivala vin. Obiskovalci pa so ponovno dokazali, da so SelectBox darilni paketi več kot zaželena izbira, saj so hostese v nekaj trenutkih razdelile vseh 100 daril. Čestitamo vsem, ki boste uživali v okusih podeželja s paketi »Mal za pod zob«.

mediaspeed-372

mediaspeed-2442

Podelitev nagrad poslovnim partnerjem

Poslovni partnerji darilnih paketov SelectBox se iz dneva v dan trudijo, da svojim gostom, obiskovalcem in strankam ponudijo kar se da vrhunske storitve. Tiste, ki s SelectBoxom sodelujejo najbolje in si tudi prizadevajo, da so obiskovalci vedno zadovoljni, smo nagradili. Podelili smo 12 prestižnih nagrad partnerjem leta, imenovanih SelectAward.

09_gala večerja s tremi Chefi

Tokrat bili nagrad deležni:

mediaspeed-2227


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1800 različnih možnosti, ki jih najdete v 26 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

XXL_NLsplosni_1200x400px