Šola preživetja v naravi pod budnim nadzorom usposobljene ekipe

Šola preživetja v naravi pod budnim nadzorom usposobljene ekipe

Urša Eva Pucelj

Bi si želeli preizkusiti svoje sposobnosti preživetja v naravi z le nekaj osnovnimi sredstvi? Skočiti s padalom in prepojiti svoje žile z adrenalinom? V okviru Select Boxa je možen nakup obeh paketov, ki v svoji esenci predstavljata izvrstno darilo za bližajoč praznik katerega izmed vaših bližnjih…

Šola preživetja

Šola preživetja

Predstavljamo vam edino podjetje v Sloveniji, ki nudi specialistično usposabljanje iz vojaških veščin, padalstva, preživetja v naravi in rokovanja z orožjem, pod okriljem izurjenih in visoko motiviranih specialistov.

Šolo preživetja je namreč ustanovil bivši vojak Toni Baznik, ki je po odhodu iz  Slovenske vojske želel deliti svoje znanje in raznovrstne izkušnje, pridobljene v času svojega prvotnega dela.

Osnovne veščine preživetja v naravi

Osnovnih veščin preživetja v naravi vas bodo tako naučili izkušeni inštruktorji. V spekter šole preživetja bo vključeno znanje o orientaciji, disciplini, sodelovanja v timu in vodstvenih veščinah ter posledično izboljšana psihofizična pripravljenost, ki pa vam brez dvoma lahko koristi kjerkoli na vaši nadaljnji poti. Vsak vaš korak bo strogo nadzorovan in podan z oceno, zaradi dolgoletnih izkušenj trenerjev pa lahko od njih pričakujete strogo profesionalen vojaški odnos.

Lahko pa se usposobite tudi za padalca, pri čemer vam bodo profesionalci najprej pokazali in razložili uporabo padalske opreme, po teoretičnem delu pa boste uživali v neskončnem adrenalinu, ki bo preplavil vaše žile!

Šola preživetja

Šola preživetja

Šola preživetja je vključena tudi v dva darilna paketa SelectBox: 

  • Adrenalinska doživetja 1 (celodnevna šola preživetja v naravi + diploma + certifikat + spominska majica)
  • Adrenalinska doživetja 2 (padalski tečaj in skok s padalom – 1x samostojno + spominska majica)

Paket velja za 1 osebo, potrebna pa je rezervacija po telefonu 1 teden pred samo realizacijo.

VIZITKA:
Šola preživetja
Župeča vas 42
8263 Cerklje ob Krki
http://www.hikers.si/parass

V sklopu SelectBoxa lahko iz Vodnika doživetij izbirate med več kot 900 raznovrstnimi avanturami, ki so obarvane tako s poskušanjem kulinaričnih dobrot, pripravljenih in postreženih na vrhunskem nivoju in razvajanjem v številnih spa ter masažnih salonih, kot tudi z uživanjem na različnih turističnih namestitvah po celotni Sloveniji in preizkušanjem najbolj norih adrenalinskih ter športnih podvigov!

Select Club je v decembru 2013 izdal Vodnik doživetij, ki zajema širok izbor inovativnih doživetij in morda še nepoznanih lokacij po celotni Sloveniji in Hrvaški. Pri tem smo bili še posebej pozorni na to, da so izbrane samo lokacije, kjer se lahko z užitkom preživlja prosti čas …

V okviru Select Box-a boste tako lahko izbirali med darilnimi paketi nove generacije, veljavnimi vse do septembra 2015!