Bodite letos VI najboljši Božiček!

 

Glede na rezultate raziskave Svetovalnega podjetja EY, objavljene v nemškem časniku Bild, si največ ljudi za novoletne praznike želi gotovino, tej pa sledijo oblačila, knjige, igrače, živila, kozmetika in nakit. Morda ima vaš seznam želja nekoliko drugačen vrsti red ali pa se na njem nahajajo popolnoma druge stvari. Problem nastane, ko ne poznamo seznama želja naših obdarovancev!
al bagatto_ribji
Že res, da je denar tista stvar, ki si jo ljudje najbolj želimo, pa naj bo to v Nemčiji ali pri nas. Pa vendar, se vas bo večina strinjala, da je denar nekoliko neosebno darilo, s katerim obdarovancu sporočamo, da si nismo vezli dovolj časa za nakup darila ali pa da ga ne poznamo dovolj dobro. Hkrati pa se pri podarjanju denarja pojavi tudi večna dilema – koliko je sploh dovolj?

V tujini se vedno bolj uveljavlja nov trend daril, ki obdarovancem omogočajo svobodo izbire, hkrati pa darilo ostane darilo v vsej svoji  obliki in tradiciji. Vaši najdražji si s takšni

m darilom lahko sami izberejo, kje in kdaj  želijo izkoristiti darilni bon ter tako najdejo nekaj, kar bo zares po njihovem okusu, vsekakor pa bo precej izvirneje kot denar v kuverti.

Tako imenovane darilne kartice in darilni paketi polni izvirnih doživetij in blagovnih znamk, ki so poleg Amerike preplavili tudi že večji del Evrope, sedaj lahko najdemo tudi pri nas.

lectar3

V številnih trgovinah lahko tako najdete darilne pakete SelectBox, ki med 13. različnimi darilnimi paketi ponujajo več kot 1000 doživetij, za prav vsak okus. Vaši obdarovanci bodo lahko izbirali med raznovrstnimi tematskimi sklopi na področju čarobnih oddihov, gurmanskih užitkov, wellnes tretmajev, romantičnih pobegov v različne kraje ter športnih in adrenalinskih aktivnosti. V vsak darilni paket – SelectBox je priložen darilni bon in katalog z vso izbiro, različnih cenovnih rangov ter ponudnikov na področju celotne Slovenije ter tudi Hrvaške in Srbije. Po prejetem darilu se obdarovanec sam odloči za ponudnika oziroma storitev, ki jo bo izkoristil, na voljo pa ima tudi prehod med paketi istega cenovnega razreda, kar pomeni, da lahko v kolikor bi si želel, brez zamenjave preskoči v doživetje povsem druge vrste. In še namig, cene darilnih paketov se gibljejo od 24,80€ do 129,80€, tako da lahko izberete preprosto tistega, ki je za vas cenovno najbolj ugoden, hkrati pa ponuja nekaj kar bo pritegnilo vaše najdražje in tega tukaj res ne manjka.

Lovenjakov Dvor | darilni paketi Selectbox

Vso ponudbo najdete na spletni strani www.selectbox.si, medtem ko lahko darilne pakete najdete v večini večjih hipermarketov Mercator, trgovinah Interspar, večjih poslovalnicah pošte Slovenije, trgovinah DZS državne založbe Slovenije, trgovinah Biga Bang in Harvey Norman ter specializirani trgovini z darili 1001 dar.