Privoščite si aktiven in zabaven premor

Ste si pravkar vzeli odmor od vsakodnevnih opravil, ker ste nujno rabili predah, a ste čas porabili le za brskanje po telefonu ali za izpopolnjevanje svojih veščin upravljanja TV daljinca?

Ker se verjetno zavedate, da s tem navadno le tratite svoj dragoceni čas, vaši možgani pa si ne odpočijejo kaj dosti, ste tokrat končno našli vsebino, ki vam bo ob naslednjem odmoru pomagala pri izbiri pravih aktivnosti zase in za vaše prijatelje. O kakšnih aktivnostih govorimo? O takšnih, ki bodo zaposlili vaše telo in razbremenili misli, da se boste lahko na naslednje opravilo bolje osredotočili!

V darilnih paketih SelectBox se skriva nešteto možnosti za prijetno in zabavno, predvsem pa zdravo preživljanje časa, ko se želite malo »odklopiti«. Si želite zabavne družabne igre badmintona ali bowlinga? Vas mika zibanje v norih plesnih ritmih ali bi raje že zdaj začeli delati na svojem najboljšem »summer bodyju«? Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, si nujno poglejte, kaj smo za vas in vaše najboljše prijatelje pripravili v naslednjih vrsticah. Podarite sebi ali vašim najbližjim aktiven premor s SelectBox darilnim paketom!

darilni_paketi_fitnes_4p_ljubljana_novomesto_5

Fit-fit center

Odklop, družba, šport in zabava! Najboljša kombinacija za oddih od vsakodnevnih obveznosti! Pocukajte za rokav svoje najljubše kolege in skupaj si privoščite noro zabavo v tekmovalnem duhu v Fit-fit centru v Domžalah!
Svojo spretnost boste lahko preizkusili v bowlingu ali biljardu, manjkala ne bo niti okusna hrana, posladki in pijača. Če si boste zaželeli nadaljnjih športnih udejstvovanj vam nudijo fitnes in razne vodene vadbe, med vso pestro ponudbo pa se najde tudi najnovejša pridobitev – Tanita! Ta predstavlja najnovejši več-frekvenčni profesionalni analizator telesne sestave, kar pomeni, da boste končno pridobili vse natančnejše informacije o zgradbi vašega telesa, posledično pa boste lahko na podlagi analize z usmerjeno vadbo dobili najboljše možne rezultate.

Izberite SelectBox darilni paket in še danes odpeljite svoje prijatelje na pošteno igro bowlinga ali biljarda ali končno zberite pogum za izpolnitev lanskih novoletnih zaobljub ter poskrbite za svoje telo z raznolikostjo ponudbe Fit-fit centra! Kaj vse ponudba vsebuje pa si lahko pogledate TUKAJ >>.

darilni_paketi_fit_fit_center_2

City joga center

Obstajajo ljudje, ki se veliko lažje kot v hrupnem in družabnem okolju sprostijo v zasebnem mehurčku miru in tišine. Točno to prinese joga, s katero blagodejno vplivamo na telo – tako fizično kot tudi psihično.

Če poznate koga, ki mu vsakodnevne obveznosti prinašajo veliko stresno situacijo ali če se sami pogosto znajdete v takšni situaciji je čas, da poskusite celovito sproščanje, tehnike dihanja in meditacijo v City joga centru, ki se nahaja v Ljubljani.

S strokovnimi učitelji, posebej specializiranimi na področju sodobnega pristopa k vadbi joge, boste lahko z darilnimi paketi SelectBox izkusili posebno tehniko Iyegar joge, ki vam bo omogočila popolno terapevtsko izkušnjo, saj z njo razvijamo moč, vzdržljivost, koncentracijo, koordinacijo, gibčnost, vsaka vadba pa predstavlja nadgradnjo prejšnje. Naj vas nič ne skrbi, če ste začetnik. Na voljo so namreč tudi uvajalni tečaji joge, preizkusite se lahko tudi v meditaciji, ki vam bo pomagala očistiti misli in usmeriti energijo v pravo smer.

City joga center ob svoji pestri ponudbi prireja še mnoge delavnice, tako s slovenskimi kot tujimi izvajalci tovrstnih tehnik, ki bodo doprinesle k vašemu že pridobljenemu znanju do zbranih mislih in duševnega miru. Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

darilni_paketi_city_yoga_center_ljubljana_1-1-1024x621

Klub Salsa Libre Academia

Ena izmed najboljših sprostitev je za oboževalce plesnih korakov in dobre glasbe gotovo ples. Zaradi svoje živahnosti so latinsko ameriški plesi izjemno priljubljeni. Ali ste vedeli, da salsa in njene različice prihajajo iz karibskega otočja – Kube in Porto Rica? Salsa je pravzaprav znana kot nadvse razgiban in živahen ples, ki je ravno zaradi prepleta ritmov in plesnih korakov svoje ime dobila po začinjeni mehiški omaki. Za razliko od salse je bachata veliko bolj senzualen ter romantičen ples, pri katerem se v čutnih gibih še posebej zbližamo s svojim soplesalcem.

Kakšni so koraki omenjenih plesov, boste lahko izkusil v Klubu Salsa Libre Academia v Ljubljani, kjer se lahko zavrtite v divjih ritmih salse, latino mixa, bachate sensual, bachatanga, rueda de casina ali plesa srca. Plesna energija in ritmična glasba sta lahko odličen način za poglobitev vezi, razbremenitev misli ter odlično fizično pripravljenost.

Kaj še čakate? Pograbite svoj SelectBox darilni paket in povabite svojega najljubšega plesnega partnerja med razgibane ritme s pridihom vročice karibskega otočja.

Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

darilni_paketi_klub_salsa_libre_academia_slika_5-1

Fitnes center 4P

Vedno pravijo, da se popoln »summer body« začne graditi že med zimo. Zakaj ne bi tokrat prehiteli tudi tiste najbolj zagrete in začeli z oblikovanjem svojega sanjskega telesa že sedaj? Novoletne obljube so namreč že daleč za nami in če poznate koga, ki je svoje zaobljube o redni telesni vadbi že zdavnaj potisnil na stranski tir, je mogoče čas, da ga spomnite nanje z odličnim darilom.

Z darilnimi paketi SelectBox namreč lahko podarite vse od klasičnega fitnesa, osebnega trenerstva ali treninge vodene vadbe v Fitnes centru 4P, ki se nahaja v osrčju Dolenjske, Novem mestu ali v Ljubljani. Ponujajo fitnes, osebno trenerstvo in vodene vadbe kot so: bootcamp, peach booty plan, 4pump, pilates ali H.I.I.T., pomagali vam bodo tudi s pripravo ustreznega vadbenega programa glede na vaše želje – za vsakogar se lahko nekaj najde, ne glede na to, ali želi pridobiti na mišični masi, si izoblikovati telo ali se le sprostiti in zabavati ob skupinskih vadbah.
Ste tudi sami zatajili kakšno obljubo ali le potrebujete oddih od miselnih naporov? Sedaj ni več izgovorov – pograbite športno opremo in naredite nekaj za svoje telo, ki vam bo za to še kako hvaležno. Vse o ponudbi najdete TUKAJ >>.

darilni_paketi_fitnes_4p_ljubljana_novomesto_2

Badminton v Centru Harmonija

Neverjetnih 2500 kvadratnih metrov pokritih telovadnih površin kar kliče po športnem udejstvovanju, ki ga lahko dodobra izkoristite s svojimi kolegi. Badminton, tenis ali odbojka – v Wellness in šport centru Harmonija, ki se nahaja v Mengšu, lahko preizkusite svoje timske sposobnosti in se zakadite v najbolj pestro tekmo do sedaj.

Za pravi oddih od miselnih naporov si lahko v Harmoniji privoščite tudi razvajanje telesa in  učinkovito nego obraza. Kot prvi ponudnik v Sloveniji ponujajo prav posebno terapevtsko masažo, ki odpravlja posledice stresa, odpravlja utrujenost in sprošča celotno telo. Deležni ste lahko tudi športne masaže ali ročne limfne drenaže, ki jo uporabljamo za regeneracijo organizma, kot preventivo pred padcem imunskega sistema ter prezgodnjim staranjem. Svojo sprostitev lahko najdete med veliko izbiro savn ali obiščete skupinske vadbe, kot so spinning, insanity ali power step, kjer si boste pognali kri po žilah in si izboljšali svojo kondicijo.

Ker je vsak šport zabavnejši v dvoje, lahko raznovrstno priložnost podarite v SelectBox darilnem paketu, kjer si bo obdarovanec lahko izbral šport po svojem okusu, v skupinskih športnih pa se lahko za še večjo zabavo pomerita en proti drugemu.

Vse o ponudbi si lahko pogledate TUKAJ >>.
darilni_paketi_badminton_v_centru_harmonija_menges_5

Avtor: Sandra Požes za SelectBox


SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Uzivac_jesen_570x310px