Za dan žena jo razvajajte z neskončno izbiro

Osmi marec, dan žena je izredno pomemben mednarodni praznik, saj je posvečen enakopravnosti žensk. Po navadi ga obeležujemo z majhno pozornostjo, ki jo podarimo ženskam, ki so nam blizu. Se strinjate, da si pomembne žene v vašem življenju zaslužijo vsa darila tega sveta? Čeprav se to v praksi sliši popolnoma nemogoče, v resnici ni tako. S SuperCard darilno kartico bodo lahko dame same izbrale najboljše razvajanje zase v več kot 800 najrazličnejših trgovinah po celi Sloveniji. Med njimi smo za vas zbrali 5 idej za darila, ki jo bodo razvajala, kot si zasluži.

 

Razvajajte jo z dragocenim nakitom

Z nakitom boste le redkokdaj zgrešili. V Zlatarni Celje, ki je najbolj prepoznaven slovenski proizvajalec nakita, lahko izbira med srebrnim in zlatim nakitom, ki se ponaša z več kot 160-letno tradicijo in neprecenljivo kvaliteto. Dan žena je lepa priložnost za obogatenje njene zbirke nakita s parom bleščečih uhanov ali dragoceno verižico, ki si je sama drugače ne bi privoščila.

 

Privoščite ji svežo pomladno garderobo

Zimske jakne se vračajo na police in čas je za prevetritev pomladne garderobe. Modna trgovina XYZ združuje več kot 70 globalnih blagovnih znamk, s katerimi lahko vsaka ustvari svoj popolnoma edinstven stil za vsako priložnost. Njihovi skrbno izbrani izdelki poskrbijo za fantastično počutje in zavidljive poglede.

Podarite ji sprostitev telesa in misli z omamnimi dišavami

 

Kozmetika L’occitane, ki jo navdihuje provansa, je pravo razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami. Naj se sprosti z dnevom polnim razvajanja z nežnimi pilingi, razkošnimi maskami in dišečimi olji. L’Ooccitane razvaja z visokokakovostnimi, čutnimi negovalnimi izdelki ter dišavami, ki jih je navdihnila neponovljiva Provansa.

Razkošno perilo, v katerem se bo počutila kakor kraljica

Morda se bo vaša dama razveselila lepega kompleta perila, kakršne ponuja Lisca. V njihovi ponudbi bo vsaka našla nekaj po svojem okusu – drzno, zapeljivo ali nežno, perilo Lisca je vedno kvalitetno in očarljivo. Novo perilo bo poskrbelo za dodatno samozavest in skrito zadoščenje, ki izhaja iz nošenja ujemajočega kompletka. Naj si za dan žena privošči nekaj posebnega.

Podarite ji šopek, ki ji bo pričaral nasmeh na obraz

Najpogosteje se za dan žena podari šopek, s kartico SuperCard pa lahko nakupujete v prav posebni cvetličarni Nina & Valentin, kjer kar preko spleta izberete njene najljubše rože in šopku dodate svoj osebni pečat. S sporočilcem  »Rad te imam«, »Mislim nate« ali preprosto »Vesel dan žena« ji boste na obraz zagotovo pričarali nasmeh, cvetlice pa bodo prinesle pomlad v njen dom. Za zmagovalno kombinacijo dodajte še enega od posebnih čokoladnih izdelkov iz trgovinice Moja čokolada, ki bodo razvajal njene brbončice in poskrbel za hormone sreče.

Na dan žena ne pozabite na pomembne ženske v svojem življenju – žena, hčerka, sestra ali mama, vsaka si zasluži vedeti, da je cenjena. S SuperCard darilno kartico jim boste podarili neskončno izbiro daril, med katerimi bo našla popolno razvajanje zase, vi pa z izbiro darila enostavno ne boste mogli »brcniti v temo«. Vesel dan žena (vam želi SuperCard)!