Najboljša darila za božič in novo leto – SelectBox

Si želite za letošnje praznike svoje najbližje obdariti z darili, o katerih bodo govorili še leta kasneje? To vam lahko uspe z neverjetnimi paketi SelectBox, ki bodo vašim obdarovancem uresničili najbolj nore želje in jim omogočili razvajanje kot si ga zaslužijo!

Vsi se strinjamo, da je podarjanje denarja, pa čeprav se ga nihče ne bi branil, izredno neosebna gesta, s katero pogostokrat pokažemo, da si za obdarovanca nismo vzeli dovolj časa. Prav tako pa se vsi strinjamo, da nam včasih tako časa kot idej za nakup daril preprosto zmanjka. Zato smo se mnogi že v preteklosti posluževali nakupov darilnih bonov za izbrane trgovine, ki pa vzbudijo več negativnih kot pozitivnih občutkov. Večkrat se lahko namreč zgodi, da oseba v določeni trgovini sploh ne nakupuje ali pa mora za želen izdelek poleg bonov dodatno odpreti denarnico.
Zato so v tujini že pred časom postali priljubljeni darilni paketi, ki za določen znesek obdarovancu ponudi bogato izbiro številih ponudnikov in aktivnosti. In sedaj so takšni darilni paketi prišli tudi v Slovenijo, poznani pa so pod imenom SelecBox.

Paketi_SLO3Svoji boljši polovici lahko tako podarite nepozabno izkušnjo v dvoje v eni izmed restavraciji v mestu ali na podeželju, kmečkem turizmu ali vinski kleti, razvajanje z masažo vseh vrst, v jacuzzijih s penino ali pa ji podarite neskončno izbiro lepotnih tretmajev številnih wellness centrov po vsej Sloveniji. V nadaljevanju vam bomo predstavili le nekaj najbolj zanimivih ponudb, s katerimi lahko v teh prazničnih dneh obdarite svoje najbližje.

Za vse željne dvo ali več dnevnih doživetij najdemo v turističnem vodniku, priloženem darilnemu paketu, pobege z nočitvijo na eno izmed skritih in še ne obiskanih lokacij v sklopu turističnih kmetij, ki se vedno bolj uveljavljajo v begu pred vsakodnevnim mestnim vrvežem. Idealen pobeg v zimskem času predstavlja turistično naselje Dole, ki ponuja sprostitev v lesenih brunaricah, kjer se prepletata moderen slog z domačnostjo in toplino. Odločitev za najem te čarobne hiške vam bo prineslo čudovito počutje in kvalitetno bivanje, predvsem pa pobeg iz kaotičnega vsakdanjika v sproščujoče okolje. Nudi pa tudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Odlično darilo je tudi nočitev v istrskem penzionu Zigante, kjer se lahko udeležite iskanja pravih divjih tartufov v družbi psov in izkušenih vodičev, kasneje pa vas postrežejo z kulinarično poslastico na osnovi vašega izplena. V kolikor so vašim obdarovancem ljubša bolj gorska zimska idila, ji darilni paket ponuja tudi pobeg na visoko gorsko planoto, od koder se odpirajo brezmejni razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe, kjer se nahaja Hotel & mountain resort Golte. Razvajali vas bodo s pet hodnim menijem za dve osebi, kateremu se bo prilegel tudi kozarec vina Cuvee Golte, deležni pa boste tudi smučarske karte oziroma vstopa v wellnes center in ogled Alpskega vrta.

 

 

Za vse aktivne in adrenalina željne pa se v paketih skriva tudi vrhunska ponudba zabave v naravi. Naj omenimo zgolj nekaj najbolj atraktivnih adrenalinskih ponudb, med več kot 100 izbranimi idejami, ki jih lahko najdete v Selectbox darilnih paketih. Med te zagotovo spada popularen Zip line v Bovcu, kjer vam spust po več kilometrov dolgi jeklenici prek doline zagotovo požene adrenalin po žilah. Če pa imajo vaši obdarovanci raje hitrost v povezavi z visoko oktanskim bencinom, bodo lahko izbirali med adrenalinsko vožnjo z enim od modelov Ferrarija ali Lamoborghinijia v Italiji ali na Hrvaškem. Za tiste najdrznejše, pa darilni paketi SelectBox ponujajo tudi možnost izbire bungee jumpinga, skoka iz letala ali polet s športnim letalom, po želji tudi z lupingom!

Paketi_SLO10

Zagotovo se v prazničnih dneh nihče ne bi branil tudi ponudbe, ki jo ponuja Moja čokolada. Obdarovanec se lahko udeleži čokoladnega tečaja, kjer ima možnost sestave čokolade povsem po svojem okusu in svojih željah. Za še več izvrstnih idej, obiščite spletno stran www.selectbox.si, kjer boste zagotovo našli nekaj za vsakogar, pri tem pa boste prihranili še ogromno časa, saj boste darilni paket lahko naročili kar preko spleta. Da se bo vaš obdarovanec lažje odločil med obsežno ponudbo, je darilnemu paketu priložen tudi katalog z vso ponudbo, na spletni strani pa bo lahko preko spletne interaktivne mape na kateri so vrisani vsi ponudniki, darilo izbral tudi glede na njemu najbližjo lokacijo oziroma mu bo portal glede na želeno aktivnost sam prikazal najbližje možnosti.
S SelecBoxom nikoli več ne boste razmišljali kaj podariti za popolno darilo!