Že imate popolno darilo zanj?

Ko gre za naše najdražje, jim vedno želimo le najboljše in tudi pri izbiri daril zanje ni nič drugače.  Vendar kaj storiti, ko se nam še nekaj dni pred rojstnim dnem ali Božičem ne sanja, s čim bomo osrečile svojega dragega? Sedaj so tu različni darilni paketi SelectBox, ki poznajo rešitev za vse njegove želje in okuse.

Je vaš partner adrenalinski odvisnik? V sklopu darilnega paketa Adrenalinska doživetja, bo svojo dušo lahko nahranil s številnimi dih jemajočimi aktivnostmi, med katerimi so tudi skokom s padalom, vožnjo s Ferrarijem ali Lamborghinijem, streljanje s pravim orožjem ali pa vožnja s športnim letalom.

Si želite s svojim partnerjem preživeti več kvalitetnega časa, kjer se bo našlo dovolj prostora tudi za razvajanje in uživaje v dobri hrani? Podarite mu paket SelectBox Ekstravagantna večerja ali paket Romantični pobeg, ter skupaj preživita  noč v izbranem romantičnem ambientu z gurmanskim razvajanjem za dve osebi. Paket Romantični pobeg  ponuja namreč več kot 40 romantičnih lokacij od skupno več kot 900 različnih doživetij, ki jih v Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji nudi SelectBox. Paket vključuje nastanitev za eno noč z zajtrkom v prijetnem okolju na deželi ali okolici večjih mest s posebnim presenečenjem gostiteljev, priložnostno gurmansko dobrodošlico.

V kolikor pa se odločite za paket Ekstravagantna večerja, boste s partnerjem uživale v večerji s 5 ali več hodi priznanih kuharjev in kapljico dobrega vina, vse to v romantičnem soju svečk in toplem ambientu izbranih restavracij, ki sodelujejo s prestižnim Restaurant Clubom , ponudba pa obsega gostišča v Sloveniji in na Hrvaškem.

Vso ponudbo najdete na spletni strani www.selectbox.si, medtem ko lahko darilne pakete najdete v večini večjih hipermarketov Mercator, trgovinah Interspar, večjih poslovalnicah pošte Slovenije, trgovinah DZS državne založbe Slovenije, trgovinah Biga Bang in Harvey Norman ter specializirani trgovini z darili 1001 dar. Paketi SelectBox s številnimi originalnimi doživetji na območju Slovenije, Hrvaške in Srbije so popolna rešitev pri iskanju darila za vse priložnosti. V pestrem izboru doživetij bo vaš partner  zagotovo našel doživetje, ki si ga že dlje časa želi. In kar je najlepše, morda  bo v koriščenje paketa vključil tudi vas!

Paketi_SLO2 Paketi_SLO14 Paketi_SLO10