Petdeset odtenkov doživetij

Kaj je tisto, kar v življenju največ šteje? Kaj je tisto, kar nas dela unikatne? K čemu stremi vsak individuum? Odgovor je k novemu učenju, novemu vedenju in čim več doživetjem. Vedno se vračate k isti ugotovitvi, da vas bolj zadovoljujejo občutki, kot materialne dobrine. Tudi vsak nakup sproži vrsto občutkov, a doživetja so tista, ki ostajajo.

Doživetja prerastejo v spomine, ki so edino, kar človeku ostaja vse življenje. In kaj vse so doživetja? Pravzaprav vsak dogodek, le da so nekateri dogodki rutinski in za nas nimajo globlje vrednosti, drugi pa nam prižgejo iskrice v očeh. Vsi stremimo k temu, da bi čim več dogajanja spremenili v doživetja in tudi kosilo s prijateljico je lahko pravo doživetje. Odvisno je tudi od tega, kako ovrednotimo vse, kar se nam dogaja.

Extreme-slika-4

Ker vam ne želimo zgolj prodajati svojih izdelkov in storitev, vam predstavljamo način, kako iz dogodkov ustvariti prava doživetja. Dokazano je, da si bolj zapomnimo tiste dogodke, ki se jih veselimo. Veselimo pa se nečesa, česar smo si dolgo želeli. Najboljši občutek je, ko si nečesa zelo želimo in vemo, da se bo to uresničilo. To sladko pričakovanje je še prijetnejše od dejanja samega. In kadar načrtujemo počitnice, večer s prijatelji ali avanturistično pustolovščino, smo razigrani in veseli. To so trenutki, ko vemo, da načrtujemo nekaj, kar se bo uresničilo. To so trenutki, ko krojimo svoje sanje. In s tem vedenjem postajamo vedno bolj navdušeni.

Vožnja-s-pasjo-vprego_Selectbox_Zimski-užitki_s2

Darilni paketi delujejo po istem principu, zato pa so tako uspešni in priljubljeni. Ne gre toliko za dejstvo, da ponujajo zelo širok nabor izbranih doživetij. Gre bolj za dejstvo, da ko se obdarovanec usede, si vzame čas in začne listati po knjižici, priloženi vsakemu darilnemu paketu, začuti tisto navdušenje načrtovanja. Lista, prebira in raziskuje vse možnosti, ki so mu na razpolago. Potem se odloči, kam si želi iti in rezervira svoj termin. V vmesnem času pa njegovo pričakovanje in veselje samo naraščata, dokler končno ne napoči dan, ko si lahko privošči izbrano doživetje. Tovrstno doživetje si vsakdo zapomni za celo življenje in po navadi si ga želi tudi ponavljati znova in znova. Sedaj pa vam predstavljamo petdeset odtenkov doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox.

Metropolis-slika-1-1024x621

Naj 10 lepotnih doživetij

V življenju vsi iščemo harmonijo in ravnotežje bivanja. V vsem hitenju si premalokrat vzamemo čas za razvajanje in prave lepotne tretmaje. Vendar tovrstni čas, posvečen počitku in užitku, nahrani dušo in telo in nam omogoča boljši stik s samim seboj. Kadar pa smo bolj v stiku s seboj, tudi boljše in lažje delamo in prenašamo ves stres, s katerim se srečujemo. Privoščite si pravo luksuzno razvajanje in se v novo leto podajte prenovljeni in spočiti. Predstavljamo deset najboljših lepotnih doživetij in bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox.

 1. Rosa Spa Kempinski Portorož (eksotične masaže in luksuzno razvajanje)
 2. Sense wellness club Ljubljana (filipinske in tajske masaže in čudovite savne)
 3. Wellness Nataraja studio (japonska masaža obraza po tradicionalni metodi negovanja gejš in večerni make-up)
 4. Rimske terme (unikatni bazeni in masaže)
 5. Wellness center Galactica (planet savn in svilena masaža)
 6. Kozmetični salon Vivas (podaljševanje trepalnic)
 7. Alpski wellness resort Špik (masaža in wellness)
 8. Lepotni salon Moments (nega obraza in telesa)
 9. Metropolis spa (zlata masaža, solna savna in nega telesa)
 10. Studio Ping (ličenje in celotna nega za ženske)

Sense-908x1024

Naj 10 gurmanskih doživetij

Hrana je ena izmed osnovnih komponent naših življenj. Vendar pa vse prepogosto pozabljamo, da hrana predstavlja tudi enega prvinskih užitkov. Malice, ki jih pojeste v petnajstih minutah, brez da bi ob hrani zares uživali, niso ravno zgled gurmanskih užitkov. Seveda nam čas ne dovoljuje, da bi vsak dan za mizo sedli s svojimi prijatelji ali družino in v krogu nam ljubih ljudi obedovali v slogu. Zato je še toliko bolj pomembno, da si vsaj ob posebnih priložnostih privoščite obrok na višji ravni. Miza je kraj, za katero se zberejo ljudje in uživajo v skupnem času in odlični hrani. Povabite svoje najdražje na pravo gurmansko doživetje in združite užitke ob hrani z dobro družbo. Predstavljamo vam deset najboljših gurmanskih doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox.

 1. Restavracija JB
 2. Restavracija Lambergh
 3. Restavracija Grad Otočec
 4. Restavracija in bar Atelje
 5. Restavracija Navigare
 6. Restavracija Vila Podvin
 7. Gostilna Krpan
 8. Restavracija Grad Kromberk
 9. Restavracija 1906
 10. Hiša kulinarike Manna

Restavracija-Atelje_Selectbox_Kulinarika-1

Naj 10 avanturističnih doživetij

Življenje hitro preraste v rutino, če si ne postavljamo vedno novih izzivov. Saj veste, da vas življenje ne pusti dolgo časa v coni udobja, saj je tam preveč varno in hitro postane dolgočasno. Adrenalin, ki je pravzaprav hormon, ki se sproža v naših telesih, je odgovoren za hitro bitje srca, bolj intenzivno dojemanje sveta in izostrene čute. Čeprav je adrenalin stresni hormon, pa je pri avanturističnih doživetjih zelo zaželen. Le komu ni všeč, ko se mu po žilah pretaka adrenalin, medtem ko premaguje svoje strahove in se srečuje s »tveganimi« doživetji? Adrenalinski parki, zip line-i, hitra vožnja in podobne dejavnosti so vedno bolj priljubljene, saj nam je všeč ta nori občutek, ko se adrenalin, strah, zabava in smeh pomešajo v edinstveno doživetje. Za vse, ki potrebujete malo »utrganega« odklopa, smo pripravili izbor desetih najboljših avanturističnih doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. 

 1. Bungee jumping
 2. Vožnja s Ferrarijem in Lamborghinijem
 3. Adrenalinski rafting
 4. Vožnja s huskiji v pasji vpregi
 5. Vožnja s štirikolesniki
 6. Aerodium Logatec
 7. Karting vožnja po Sloveniji
 8. Divji spust z zip-lineom Flying Fox XXL
 9. Akrobatski polet s športnim letalom
 10. Streljanje s starodavnim dolgocevnim orožjem

VOžnja-s-kolesi-in-štirikolesniki_Selectbox_šport_s3

Naj 10 turističnih doživetij

Ljudje uživamo v raziskovanju novih krajev in odkrivanju novosti. Vsakdo se kdaj rad odpravi od doma, kamor pa se po koncu počitnikovanja z veseljem tudi vrne. Nekateri bolj uživajo v potovanjih z nahrbtnikom na ramenih, spet drugi pa imajo radi prestižne počitnice, kjer se lahko resnično odpočijejo in si povrnejo svojih moči. Iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox smo izbrali deset najlepših hotelov v Sloveniji in na Hrvaškem, kjer boste deležni udobja na najvišji možni ravni. Vzemite si dan ali dva zgolj zase in se predajte sanjskim užitkom.

 1. Ortenia
 2. Hotel Kempinski Palace Portorož
 3. Hotel Sončna hiša
 4. Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera
 5. Terme Vivat
 6. Park Plaza Histria Pula
 7. Hotel Mlini
 8. Hotel La Grisa
 9. Hotel Kaštel Motovun
 10. Grand Hotel Palazzo

River Front1(1)

Naj 10 športnih doživetij

Zdrav duh v zdravem telesu pravi, da se moramo gibati, če želimo ostati zdravi. Naša telesa so narejena za gibanje in po vsakem treningu so nam neskončno hvaležna. Boleče mišice oziroma maček v mišicah (po domače musklfibr) je znak, da smo za svoje telo storili nekaj dobrega. Da pa ne boste počeli vedno enih in istih stvari, smo vam pripravili izbor najboljših deset športnih doživetij iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox. Rekreativni športniki se namreč hitro naveličajo ene in iste panoge, zato je sprememba vedno dobrodošla. Preizkusite vseh deset športnih doživetij in se odločite, katero izmed njih vam je najbolj po godu!

 1. Happy joga z Anjo Bohinc
 2. Bowling klub 300
 3. Supanje
 4. Pole dance studio
 5. Plezalni center Ljubljana
 6. Aerial vadbe, No stress center
 7. Plesna šola Plesno mesto
 8. Legionar gym, crossfit vadbe
 9. Jahanje konj na kmetiji Vrbnjak
 10. Golden gloves gym, treningi boksa

Vrnjak-slika-4


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

RC_festival-okusov_940x340px