Po dozo adrenalina na Gorenjsko

Poletje je čas, ko boste na račun spet lahko prišli ljubitelji adrenalinskih doživetji v naravi kot so rafting, soteskanje, zipline… SelectBox vam je pripravili pestro ponudbo spomladanskih adrenalinskih aktivnosti, ki jih lahko preizkusite sami ali v dvoje! Si želite norega spusta po brzicah, soteskanja v neoprenski obleki s plezalnimi vrvmi ali bi se raje spustili po vrvi in doživeli čudovite razglede kot še nikoli do zdaj? Berite naprej in se odločite, kaj bi to pomlad najraje preizkusili sami ali pa se tja odpravite v družbi dobrega prijatelja, moža, dekleta… Pred vami je nepozabna adrenalinska pustolovščina, le korak stran od cone udobja!

Rafting je vznemirljivo in zabavno adrenalinsko doživetje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Obkroženi z naravo, na toku brzic in v dobri družbi boste pozabili na stres vsakdanjika in uživali v adrenalinu in dih jemajoči naravi. Za vašo rafting izkušnjo boste prejeli neoprensko obleko, rešilni jopič in neoprenske čevlje, z vami pa bodo izkušeni in licencirani vodniki, ki bodo poskrbeli za varnost na brzicah! Oglejte si našo ponudbo in izberite pravi paket raftinga za vas:

Soteskanje ali tako imenovani canyoning je adrenalinska preizkušnja za tiste, ki obožujete izzive v naravi. Gre namreč za zunanjo adrenalinsko športno aktivnost, ki vključuje plavanje, hojo po naravnih strugah potokov, skakanje v tolmune in varovano plezanje po slapovih. Za tiste, ki se s to obliko adrenalinskih doživetij srečujete prvič, je na voljo nekoliko manj zahtevnejša oblika soteskanja, za dobro fizične pripravljene z osnovnim znanjem uporabe vrvi pa so na voljo zahtevnejše proge soteskanja. Spodaj si lahko ogledate naše predloge:

Bungee juming in zipline pa sta adrenalinski aktivnosti, ki nudita pogled na dih jemajočo naravo od zgoraj navzdol. Bungee jumping v naravnem okolju ponazori prosti pad. Zaradi ekstremne narave tega adrenalinskega športa je potrebna samozavest in pripravljenost na adrenalin v visokih dozah. Zipline je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi, ki je sicer nekoliko manj adrenalinski od Bungee jumpinga, vendar ponuja čudovite razglede in nepozabno izkušnjo »letenja« nad dolinami, bogatimi z ozelenelimi drevesi! Dva naša predloga za nepozaben zipline in Bungee jumping:

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!