ODKRIJTE NAJLEPŠE BISERE SLOVENIJE IN HRVAŠKE Z NOVIM SXP1

To poletje smo pri SelectBox-u široko ponudbo kulinaričnih in lepotnih paketov, turističnih destinacij in športnih aktivnosti, razširili z novim portalom doživetij SXP1! Za vas in vaše najdražje je na voljo več kot 3000 nepozabnih doživetij tako v Sloveniji kot na Hrvaškem. Široka ponudba SXP1 ponuja le najboljša gurmanska in vinska raziskovanja, izbrane turistične namestitve, vrhunska razvajanja v Wellness in SPA centrih ter nepozabno zabavo in adrenalin. Spodaj vam predstavljamo štiri unikatna doživetja SXP1 tega poletja!

5 hodni meni za dve osebi v Restavraciji Brič

Privoščite si nepozabno izkušnjo spajanja kulinarike in vina v dvoje! V obmorskih Dekanih na prijetni destinaciji leži restavracija Brič, ki svoje goste navdušuje z raznoliko ponudbo morskih jedi, domačimi testeninami, dobro uležanim slovenskim govedom in s svežo zelenjavo in zelišči iz lastnega vrta. Vseh tistih sestavin, ki jih za goste ne pridelajo sami, pridobijo iz okoliških kmetij ali pa jih priskrbi morje. Z vašo boljšo polovico ali dobrim prijateljem se odpeljite proti morju, posedite se na veliko senčno teraso restavracije Brič ter se prepustite morskemu zraku in vrhunski kulinariki.

Romanca v dvoje – kopel in masaža celega telesa v Wellness centru Živa

Nepozabni oddih v dvoje v Wellness centru Živa bo poskrbel za vajino popolno sprostitev in regeneracijo! Wellness Živa na Bledu velja za enega najboljših wellness centrov v Sloveniji, saj tam vedno celostno poskrbijo za dobro počutje svojih gostov, razgled na blejsko panoramo pa, kot pravijo gostje, vedno navdaja s pozitivno energijo. V tem SXP1 doživetju vaju čaka sproščujoča aromatična masaža celotnega telesa z eteričnimi olji grozdja in intimna aromatična kopel z eteričnimi olji ter pogostitev s sokom ali čajem in svežim sadjem. Čas je za sproščanje v dvoje, razgled na blejsko jezero in romantiko!

Nočitev z zajtrkom in kopanjem v Bohinj ECO hotelu

Če vam je v prestolnici ali na primorskem prevroče, potem bo zeleni in osvežujoči oddih v Bohinju prava izbira za vas in vam ljubo osebo. Bohinj ECO hotel ob robu Triglavskega narodnega parka se ponaša s štirimi zvezdicami in za svoje goste predstavlja pravo oazo miru in udobja. Prenočite v tem čudovitem hotelu, se sprostite s plavanjem in poležavanjem v Vodnem parku Bohinj in si privoščite okusen in bogat hotelski zajtrk.  SXP1 doživetje v prvem ekološkem hotelu v Sloveniji je lahko tudi čudovito darilo za vaše starše ali babico in dedka! Naj uživajo tudi oni!

Polet z balonom nad Ljubljano za dve osebi

Leteti z balonom in opazovati svet še iz druge perspektive je enkratno doživetje, ki ga bo vesela prav vsaka, vsaj malo avanturistična oseba! Tisti, ki so z balonom že leteli, vedo povedati, da je to edinstvena izkušnja, ki je ne pozabiš celo življenje! Polet z balonom nad Ljubljano ali Ljubljanskim barjem traja eno uro, celotno SXP1 doživetje pa poteka vsaj tri ure, saj je potreben še čas za vožnjo na vzletno mesto in priprava balona na polet. Po poletu sledi tradicionalni balonarski krst s kozarcem penine in obilo veselja ob tem, da sta svet skupaj uspela videti še od zgoraj navzdol!

Portal doživetij SXP1 s svojo raznoliko ponudbo in številnimi novimi doživetji prav vsakomur ponuja obilo možnosti, da uresniči svoje skrite želje in izzive. Katero željo ali izziv pa boste s svojimi najbližjimi uresničili vi? Izkoristite promocijsko akcijo in izberite nepozabno poletno doživetje SXP1 za vas in vaše najdražje!