Nenavadna doživetja kot iz filmov!

Ravno ste si ogledali zelo zanimiv, razburljiv film, poln različnih, nenavadnih doživetij. Igralci so bili tako spretni, skakali so naokrog, bivali v čudovitih hotelih in doživeli ogromno pustolovščin. Vi pa se mirno odpravite domov, v svoj vsakdan. Grize vas glasek, da si tudi vi želite takih nenavadnih, zanimivih doživetij in pustolovščin.

Zato vam danes predstavljamo doživetja kot iz filmov! Pognala vam bodo kri po žilah in vas spomnila, da resnično živite! Obenem vam ni treba biti filmski igralci, da bi si lahko privoščili vse te dogodivščine. V darilnih paketih SelectBox namreč najdete zares enkratna doživetja, ki so tudi cenovno dostopna vsakomur!

Vožnja s Ferrarijem in Lamborghinijem

Že celo življenje sanjate o vožnji kot iz sanj? Vsi filmski junaki vedno vozijo prestižne avtomobile, s katerimi dirkajo naokrog. In tokrat je prišel tudi vaš čas! Privoščite si nepozabno, divjo vožnjo s Ferrarijem in Lamborghinijem! Na pisti v Milanu vas pričakuje polna garaža različnih modelov Ferrarijev in Lamborghinijev. Poželjivi jekleni konjički že čakajo na strastno vožnjo, kateri se boste predali v Milanu. Prve kroge boste preživeli v družbi profesionalnih voznikov, ki vas bodo seznanili s skrivnostmi divje vožnje. Nato boste za volan sedli vi in doživeli moč motorja, kot še nikdar poprej! 3, 2, 1 in že drvite v jeklenem stroju, ki kar rohni od zadovoljstva, ko stopite na plin! Vožnjo s Ferrarijem in Lamborghinijem najdete v ponudbi darilnih paketov SelectBox, ogledate pa si jo lahko TUKAJ.

Soba pobega

Skupaj s prijatelji ste zaprti v sobo, iz katere morate pobegniti. Časa vam vztrajno zmanjkuje in adrenalin narašča iz minute v minuto. Vam bo uspelo? Nikakor se ne morete rešiti izza rešetk, dokler ne razrešite zapletene uganke. Iskati morate skrite namige, predmete, ki se zdijo na videz neuporabni in razbiti šifre. Se boste ujeli v past, boste nasedli ukani? Ali boste dovolj hitri in iznajdljivi, da vam uspe pobegniti, preden ostanete ujeti v sobi pobega? Escape room Mindmaze je vznemirljiva soba pobega v Ljubljani. Na voljo sta vam dve skrivnostni sobi, Alkimistova soba in Okupirana Ljubljana. Zgodba obeh sob ima zgodovinsko in mistično izročilo, ki naredi celotno igo še bolj vznemirljivo.

V 16. stoletju je znameniti alkimist v Ljubljani iskal največjo skrivnost vseh časov, zlato zmajevo jajce. To je bilo alkimistično jajce, kajti iz navadne kovine se je lahko spremenilo v čisto zlato. Jajce je bilo izmaknjeno ljubljanskemu zmaju, ki je prebival v močvarah ob reki Ljubljanici. Legenda pravi, da je zmajevo jajce še vedno nekje v tej skriti sobani, čakajoč na odkritje. Preverite ali legenda drži, pripravite se na napet lov in v Alkimistovi sobi odkrijte to, česar še nikomur doslej ni uspelo. Boste dovolj pogumni, da boste v zaklenjeni sobi odštevali vsako sekundo? Na voljo imate le 60 minut! Druga soba se imenuje Okupirana Ljubljana, ki ima še kako žive spomine v glavah vseh Ljubljančanov. Povojni čas. Slovenska prestolnica je obdana z bodečo žico. Prihod v mesto in odhod iz njega sta onemogočena. Ljubljana je tik pred propadom. Reši jo lahko samo Franc Laibach, toda potrebuje vašo pomoč, znanje in iznajdljivost. Pomagajte mu dešifrirati vse enigme, odkleniti vse ključavnice in poiskati prave namige, da bo lahko ušel iz kletke in rešil Ljubljano. Na vas je velika odgovornost, kajti rešiti morate celotno prestolnico. Vam bo uspelo? Napnite možgančke, združite moči in premagajte okupatorja! Ponudbo Escape room Mindmaze najdete v darilnih paketih SelectBox in TUKAJ.

Ogled mesta po poteh skrivnosti

Obiščite sosednji Zagreb in se predajte nadvse nenavadnemu vodenemu ogledu mesta. Turistični ogledi Opsjednuti vas namreč vodijo po poteh hiše strahov, zapuščenih pokopališč, iskanja duhov in odkrivanja starodavnih skrivnosti. V večernih urah vas bodo skozi Zagreb vodili duhovi in razkrili skrivnosti starega dela Zagreba, kjer se skriva bogata in mistična zgodovina. Spoznali boste posebnosti, ki jih ne najdete v nobenem turističnem vodiču ali med klasičnim vodenjem po mestu. Skrivnostni Zagreb je zasnovan na lokalni zgodovini, legendah, mistiki, radovednosti in zanimivih osebnostih, ki so nekoč živele v Zagrebu. Pripravite se na nočne sprehode in nenavadna odkrivanja mesta, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu. Ponudbo Skrivnostnega Zagreba najdete v darilnih paketih SelectBox in TUKAJ.

Hoja po žerjavici

Izziv za telo, za vašo podzavest in vaš um, vse to je hoja po žerjavici. Ste kdaj razmišljali, kako je hoditi po razbeljeni žerjavici? Si upate stopiti na vroče, žareče oglje in se po njem sprehoditi? Ste sposobni dovolj natrenirati svoj um, da vas podplati ne bodo nič pekli? Hoja po žerjavici je mistična izkušnja, kjer je v igri vaš ego in vaša sposobnost prepričevanja samega sebe. Saj veste, da obstajajo ljudje, ki ne čutijo bolečine in samo s svojimi mislimi ustavijo krvavitev v nekaj trenutkih. Pri hoji po žerjavici gre za podobno izkušnjo. Oglje je resnično vroče, a od vas je odvisno, ali vas bo opeklo ali ne. Ritual hoje po žerjavici je veličasten obred, ki traja več ur, saj so potrebne korenite predpriprave. Šele, ko boste sprejeli dejstvo, da se morate soočiti s svojimi najglobljimi strahovi, ste pripravljeni na hojo pa razbeljenemu oglju. Hoja po žerjavici ni v domeni uma.

Med hojo po žerjavici se morate sprostiti in utišati svoj um, svoj racionalni del mišljenja. Soočenje z vročo žerjavico zelo dobro pokaže, kako misli vplivajo na celotno delovanje vašega telesa. Premagali boste nekaj strahov in se osvobodili omejitev, po koncu ritual pa se boste počutili prerojene in zmožne narediti veliko več! Samozavest se vam bo skokovito dvignila in ugotovili boste, da ste zmožni premagati vsakršne prepreke in strahove v življenju. Hoja po žerjavici je ena najbolj vznemirljivih, umu nedojemljivih in obenem najlepših izkušenj v življenju. V vaših očeh bodo iskre in nekaj se vam bo premaknilo v glavi. Nikoli več ne boste isti. Hoja po žerjavici vam namreč omogoča srečanje s samim seboj in globok uvid v svojo bit. K rituali hoje po žerjavici paše še zvočna kopel, ki vas pripravi na obred in vas sprosti. Zvočna kopel je meditacijsko-sprostitvena tehnika, ki umirja um in telo. Za izvajanje zvočne kopeli se uporablja starodavni gong, katerega zvoki so pravi balzam za umirjanje uma. Poleg gonga med zvočno kopeljo »pojejo« še tibetanske posode, kristalne sklede, vetrni zvončki in kristalne palice. Neponovljivo doživetje hoje po žerjavici, ki je na voljo v darilnih paketih SelectBox, najdete TUKAJ.

Polet s helikopterjem

Vsi agenti v filmih letijo v glasnih in urnih helikopterjih. Sedaj pa si tovrstno doživetje lahko privoščite tudi vi! Z Iškaadventure boste poleteli nad naravnim biserom, Iškim vintgarjem. Svobodno kot ptica, visoko nad tlemi, opazujoč okolico, boste priča pravi zračni avanturi. Verjamemo, da ste že leteli z letalom – kaj pa s helikopterjem? Razlika je precejšnja in polet s helikopterjem je veliko bolj zabaven in glasnejši od letalskega poleta. Skozi velika okna vidite osupljivo pokrajino, ki vam bo vzela dih. Pilot vam lahko tudi kakšno ušpiči in na hitro obrne helikopter na bok, da boste začutili polno mero adrenalina. Sedite tik ob piloti in opazujete lahko popolnoma vse gumbe, premike in uživate, kot že dolgo ne! Preden boste vzleteli, boste deležni nekaj navodil, ki vas bodo seznanila z letenjem. Nato boste poleteli visoko nad prekrasno pokrajino Iškega vintgarja, Krima, Mokrca in Ljubljanskega barja. Polet s helikopterjem, ki ga izvaja ekipa Iškaadventure najdete v darilnih paketih SelectBox in TUKAJ.

House of Horrors

Hiša strahov je le za najbolj pogumne in tiste z najboljšim želodcem! Ste ljubitelji srhljivk, kriminalk, groznih skrivnosti, srha in strahu? Če je tako, je House of Horrors kot nalašč doživetje za vas! Hiša strahov je navdušila in prestrašila že ogromno ljudi in prepričani smo, da bo tudi vam pognala kri po žilah in vam nagnala strah v kosti! Pripravite se, kajti v eni uri boste doživeli smrtno grozo, najhujši strah in obup. Spopadli se boste s svojimi najhujšimi strahovi in najglobljimi sencami. Ni vsakdo dovolj pogumen in vzdržljiv za take strahote. Ste morda med njimi? V hiši strahov boste srečali največje norce, srhljive klovne, grozovite like iz najbolj grozljivih filmov in opazovali srhljive holograme, ki strašijo po celi hiši strahov. Si upate priti na tolikšno dozo strahu? Pridite v House of Horrors v Gornji Radgoni. Ponudbo iz darilnih paketov SelectBox najdete TUKAJ.

SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1500 različnih možnosti, ki jih najdete v 21 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si