Kaj razjezi ovne in kako se jim znova prikupiti z darilom

Ovni so prijazni in strastni, mnogi so visoko motivirani in pogosto so vodje. Biti številka ena je torej mnogim ovnom v krvi. Primerjava s samo živaljo – ovnom se porodi v situaciji, ko se oven brez veliko razmišljanja in »z glavo naprej« loti najtežjih izzivov. Podobno torej kot bik, s katerim ima to znamenje kar nekaj podobnosti.

Kot ostala ognjena znamenja tudi ovni s svojo samozavestjo in visoko motivacijo pogosto prevzamejo stvari v svoje roke. Njihov pristop je neposreden, motivirajo jih predvsem rezultati, zato pogosto nimajo živcev za malenkosti.

Ovni v ljubezni

Glede na že zapisano ne preseneti, da ovni tudi v ljubezni in partnerskih odnosih prevzamejo nadzor. Uživajo v »lovljenju plena« in hitro prevzamejo odrejanje dinamike odnosa. Hkrati pa veljajo za morda najbolj strastno znamenje. Ne grejo se igric, njihova romantičnost pa vsekakor odtehta morebitno neučakanost.

A lahko gredo nekateri ovni v slavljenju svoje neodvisnosti predaleč in postanejo osredotočeni le nase ali pa celo sebični. Lahko imajo težave z vzkipljivostjo, a se na srečo tudi hitro pomirijo.

Zato je priporočljivo, da ste, kot partner ovna, z njim kar najbolj neposredni. Ovne namreč najbolj razjezi ovinkarjenje ali nejasno izražanje čustev, Njihovo srce boste najhitreje osvojili, če boste z njimi iskreni in neposredni.

Kaj jih razjezi in kako se ogniti prepiru

Da bi lahko čimbolj uživali v mnogih dobrih lastnostih ovnov je dobro vedeti, kaj jih razjezi.

Poraz

Ker so zares tekmovalni si vedno želijo zmagati, ne glede na situacijo ali nasprotnika. Zato težko prenašajo poraz. Sposobni so poraz pretvoriti o osebno zamero in težko boste pri tem kaj popravili. Le čas bo opravil svoje.

Imate nekaj, česar oni nimajo

Ovni bodo redko veseli za vas, če imate nekaj, kar je všeč tudi njim. Lahko postanejo zelo ljubosumni, na vas ali pa na vašo srečo, kar lahko predstavlja velik pritisk v prijateljskem ali partnerskem odnosu.

Izzivanje

Nikoli ne skušajte priti v njihov osebni prostor in ne dražite jih. Zelo hitro se bodo čutili napadene in se temu ustrezno tudi odzvali, predvsem če so se zaradi vas počutili nelagodno.

»Nič«

Oven lahko vzroji tudi zaradi »ničesar«. Torej brez pravega razloga ali pa vsaj ne razloga, povezanega z vami. Do izbruha lahko ovna privede neskončno število dejavnikov, na katerih večino tudi pomislili ne bi. Četudi ste deležni slabe volje ovna, to še ne pomeni, da se storili karkoli narobe.

Kako torej shajati z ovni? Najlažja pot do kvalitetnega sobivanja je, da jih spodbujate v zasledovanju njihovih interesov in odkrivanju novih reči. Predvsem pa se, za vsako ceno, izogibajte prepirom.

Kaj podariti ovnu?

Tako dinamičnim osebam, ki so po duši avanturisti, ki neprestano iščejo izzive, ni težko podariti nekaj, kar jih bo navdušilo. Med SelectBox paketi, znotraj katerih se bo vsak oven lahko odločil za svojo avanturo, priporočamo tri: Adrenalinska doživetja, Zabava v naravi in Bogastvo gora, sonca in morja.

Ostale darilne pakete za ovne pa lahko preverite tukaj. Prepričani smo, da boste našli več primernih daril za vsakega ovna. Morda bo še največje darilo, če se boste držali nasvetov, kako jih ne spraviti iz tira. Želimo vam obilo sreče in potrpljenja.