8 najboljših idej za spomladanska doživetja

Pomlad je že pred vrati, z njim pa sončni dnevi, ki jih je najbolje preživeti v naravi. Pripravili smo ti 8 vrhunskih idej za preživljanje toplih dni na prostem in uživanje v enkratnih doživetjih. Med njimi najdeš jahanje, rafting, vožnjo s štirikolesniki, družinske izlete in druge aktivnosti, ki bodo poskrbele, da boš pomlad zares izkoristil/a v vsem njenem cvetenju.

Vsi ponudniki, doživetja in ideje so ti na voljo v darilnih paketih SelectBox. Z njimi lahko vedno prijetno presenetiš svoje najdražje ali pa si kar sam/a podariš nepozabna doživetja po ugodnih cenah. Pobrskaj po spletni strani www.selectbox.si in odkrij svet doživetij, ki čaka nate!

pexels-photo-681794

Aktiven izlet za vso družino 

Si želiš kratkega izleta za vso družino? Brez problema! Na Bledu najdeš društvo Funturist, kjer bodo poskrbeli, da bo vaš izlet in raziskovanje čudovite narave v okolici Bleda še zabavnejše. Izposodite si kolesa in čelade, ter odrinite na vožnjo po Bledu. Včasih so najlepše preživeti dnevi tisti, ko se ti nikamor ne mudi. Ko počasi in z užitkom kolesariš skozi pokrajino, poslušaš petje ptic in se dodobra nadihaš svežega zraka. Vmes malo počiješ, si privoščiš malico, namočiš noge v potočku in se odpraviš dalje. Kolesarjenje je verjetno eden izmed najboljših načinov za odkrivanje prelepih naravnih poti.

Ponudbo Funturist doživetij najdeš v darilnem paketu »Šport za vsakogar«, TUKAJ >>
darilni_paketi_adrenalinski_sporti_funturist_umag_1-1024x621

Jahanje konj in vožnja s kočijo

Se strinjaš, da je jahanje eno najlepših doživetij? Konji so zares čudovite živali in tako lepo se je družiti z njimi. Obenem na konjskem hrbtu raziskuješ naravo drugače, kot si je vajen/a. Počasna ježa te popolnoma umiri, sprosti in kaj hitro pozabiš na vsakdanje skrbi. Če še nikoli nisi jezdil/a, to doživetje preprosto moraš preizkusiti. Kar dodaj ga na svoj »bucket list«, kajti življenje je prekratko, da ne bi preizkusil/a tako veličastnih trenutkov, kot jih lahko doživiš med jezdenjem. Na kmetiji Vrbnjak pa se lahko pelješ tudi s kočijo! Si romantičn/a duša in si želiš, da bi živel/a v času, ko je Jane Austen pisala svoje legendarne romane? Potem boš zagotovo navdušen/a nad vožnjo s kočijo.

Ponudbo kmetije Vrbnjak najdeš v darilnem paketu »Zabava v naravi«, TUKAJ >>

darilni_paketi_jahanje_konj_na_kmetiji_vrbnjak_mala_nedelja_2

Karting za željne adrenalina

Ne moreš iz svoje kože in samo razmišljaš, katero »neumnost boš spet ušpičil/a«? če si adrenalinski navdušenec, potem počitnic zagotovo ne boš preživel/a med štirimi stenami ali ob štetju račk, ki se kopajo v bližnji mlaki, kajne? 🙂 Eno izmed zabavnih adrenalinskih doživetij, ki si ga lahko privoščiš tudi z družino, je zagotovo karting! Izberi močnejši kart za dvojno zabavo, naberi ekipo in se pomeri v hitrosti. Karting piste pod okriljem SelectBox darilnih paketov najdeš v Ljubljani, Mariboru, Celju, Zagrebu, Splitu in Poreču. Kaj pa, če bi šel/šla kar celo »karting turo«?

Karting po Sloveniji najdeš v darilnem paketu »Šport za aktivne«, TUKAJ >>

darilni_paketi_karting_po_sloveniji_1-1024x621

Poleti svobodno kot ptica

Nikar se ne boj, vdihni in beri dalje! Predstavljamo ti skok z jadralnim padalom. Ne, ni iz letala, temveč s precej visokega hriba nad Ajdovščino. Če se ne bojiš višine, je tole pravšnja izbira zate. O skoku z jadralnim padalom si lahko prebereš tudi reportažo, kjer ti iz prve roke predstavljamo to doživetje, najdeš pa jo TUKAJ >>

Zakaj je skok z jadralnim padalom tako enkratna izkušnja? Za začetek je občutek svobode zares neverjeten. Nič te ne utesnjuje, ko jadraš nad pokrajino, z vetrom na licih in se samo predajaš vetru. Veš, tam zgoraj se moraš samo sprostiti in čas, ko letiš, je morda eden redkih, ko v življenju popolnoma spustiš nadzor. Ker druge izbire niti nimaš. Osebno se mi je ta izkušnja zdela nadvse osvobajajoča. Končno mi ni treba nič delati, lahko se samo predam vetru, višini in inštruktorju, ki vodi polet, seveda. Z društvom jadralnih padalcev Nova Gorica si v varnih rokah, zato so vse skrbi odveč.

Skok z jadralnim padalom pod okriljem društva jadralnih padalcev Nova Gorica najdeš v darilnem paketu »Adrenalinska doživetja«, TUKAJ >>

darilni_paketi_drustvo_jadralnih_padalcev_nova_gorica_1-1024x621

Romantični Rovinj za vaju dva

Istra je še vedno ena izmed najlepših destinacij za krajše oddihe. Spomladi je že zelo toplo, vetrc z morja pa poskrbi, da ni prevroče. V Rovinju, ki je že sam po sebi eno najlepših mestec v Istri, najdeš tudi Aparthotel Locanda Blu, kjer vaju bodo razvajali, kot se zagre. Tudi njih smo obiskali, vtise in izkušnjo iz prve roke pa si lahko prebereš TUKAJ >>

Zbudi se ob šumenju morja, ki je tako blizu tvoje sobe, da bi se ga lahko skoraj dotaknil/a. Kmalu bo iz jedilnice zadišalo po svežih rogljičkih, omletah, kavi in drugih dobrotah. Mmm, temu se reče življenje! Aparthotel je obdan z borovci, čisto ob morju pa ima še restavracijo, kjer se bosta ob romantičnem večeru gostila z morskimi dobrotami. Vmes pa lahko raziskujeta lepote Rovinja, ki jih ima za tako majhno mestece zares veliko.

Razvajanje v Aparthotelu Locanda Blu najdeš v darilnem paketu »Romantični pobeg«, TUKAJ >>
selectbox_poklon_paket_aparthotel_locanda_blu_1-1024x621

Razvajanje v savnah in bazenih hotela Lambergh

 Si se kdaj spraševal/a, kakšen je hotel Lambergh, ki nosi bogato zgodovino, obenem pa spada med enega najlepših dvorcev in hotelov pri nas? Tokrat te vabimo v njihov wellness. Tukaj lahko iz bazena uživaš ob pogledu na Julijske Alpe, poležavaš na terasi za sončenje, počivaš v savnah in se sprehodiš po grajskem parku iz 18.stoletja. Le kako bi lahko še lepše preživela popoldne v paru?

Ponudbo wellness & spa centra hotela Lambergh najdeš v darilnem paketu »Nega v spa centru«, TUKAJ >>

darilni_paketi_wellness__spa_lambergh_3

Muzejska zgodovina piva in degustacija

Ha, včasih lahko igramo turiste tudi v lastnem mestu, kajne? Ljubljančani, če še niste doživeli »Union Experience« ture, potem je že skrajni čas, da se odpravite na vrček hladnega piva in ogled muzeja piva. No, četudi si iz drugih krajev in se odpravljaš v Ljubljano, razišči še to doživetje, kajti deležen/deležna boš izvrstne kulinarike, dobrega piva, pivske degustacije in ogleda muzeja piva.

Union Experience doživetje najdeš v darilnem paketu »Raziskovanje okusov«, TUKAJ >>
darilni_paketi_pivnica_union_ljubljana_5-1

Pojedina na podeželju

Obožuješ podeželje in zdravo domačo hrano? Te popolnoma razumemo! Nameni počitnice raziskovanju podeželja in se razvajaj s hrano, kot jo dobiš le na turističnih kmetijah. Tokrat ti predstavljamo doživetje Domačije Passero v Moravskih Toplicah. Lepo urejena domačija slovi po kakovostni domači kulinariki, izdelujejo pa tudi svojo čokolado. In to ne kar katero, marveč eno boljših slovenskih čokolad. Kaj praviš na bogato kosilo na domačiji, sprehodu po krajinskem parku Goričko in degustaciji čokolade? Sliši se sanjsko!

Ponudbo domačije Passero najdeš v darilnem paketu »Pristni okusi podeželja«, TUKAJ >>

darilni_paketi_domacija_passero_3


SelectBox je ime za izvirne darilne pakete, ki ponujajo izjemna doživetja in nepozabne izkušnje. Celoten program obsega preko 1800 različnih možnosti, ki jih najdete v 26 različnih darilnih paketih. Vabimo vas k ogledu celotne ponudbe SelectBox, ki jo najdete na spletni strani www.selectbox.si

Spomladanska_1200x400_SLO