Kaj je novega v ponudbi SelectBox?

V paketih SelectBox je zbranih že več kot 3000 nepozabnih doživetij, ponudba pa se neprestano širi. Jesen 2021 je prinesla kar nekaj novosti, od vrhunskih kulinaričnih destinacij, kot sta tradicionalna zasavska gostilna Pr’ Čop, kjer boste lahko v objemu narave tudi prespali in z Michelinom nagrajena Restavracija Sedem, pa do nekoliko bolj nenavadnih doživetij, kot je razbijanje avtomobila ali virtualni pobeg iz rudnika. Ponudbo doživetij smo razširili s številnimi novimi novih partnerji smo poskrbeli, da boste sedaj škatlico paketa SelectBox lahko oblekli v podobo po svoji želji – med več kot 20 motivi darilnih embalaž za različne priložnosti, boste zagotovo našli tisto, ki se najbolj prilega vam in vašemu obdarjencu. Preverite, katere so novosti, ki jih nikakor ne smete spregledati. 

Kmetija Mali raj

Ste že slišali, da kmetija Mali Raj po novem ponuja tudi linijo povsem naravnih kozmetičnih izdelkov, narejenih iz kozjega mleka? S tem se je Urški Martinec, eni izmed članic družine izpolnila dolgoletna želja, da bi se preizkusila na kozmetičnem področju. Kot rečeno, so vsi produkti kozmetike Martur pripravljeni iz kakovostnega kozjega mleka, ki vsebuje visoke koncentracije aktivnih učinkovin ter s tem na naraven način neguje vašo kožo.

Vila Podvin

Od 1. decembra vas ekipa Vile Podvin pričakuje na novi lokaciji. Odslej jih lahko obiščete v Hiši Linhart, v starem mestnem jedru Radovljice. Na novi lokaciji bodo izvajali vse dejavnosti kot doslej – kuharske delavnice za otroke in odrasle ter delavnice za profesionalce, še vedno pa jih lahko po predhodnem dogovoru obiščete tudi v večjih zaključenih skupinah.

Restavracija Maxim

Restavracija Maxim je gostila precej zahtevne goste, ki pa so domov odšli več kot zadovoljni. Uredništvo revije Dolce Vita je restavraciji v središču Ljubljane podelilo najvišjo možno oceno pet zvezdic. Visoko oceno so upravičili z besedami, da chef Peter Kovač odlično združuje francosko in slovensko kuhinjo, ki ju občasno dopolnjuje še pridih Italije in Sredozemlja.

Butični Hotel Sunrose

Boutique Hotel Sunrose 7 vam sedaj ponuja še bolj luksuzni oddih. Spomladi 2021 so namreč otvorili povsem nov wellness center Zlata Vila, v katerem boste našli popolno sprostitev in intimo. V prijetnem domačem ambientu so z mislijo na trajnostno naravnano delovanje zasnovali prostor relaksacije, ki sprejme največ 6 oseb hkrati, možen pa je tudi povsem zasebni najem.

Prejemniki Michelinovih nagrad

Svetovno znani kulinarični vodnik Michelin je v preteklih mesecih ponovno obiskal Slovenijo. Med vsemi nagradami, ki so jih prejele ali obdržale različne slovenske restavracije in naši najboljši chefi, so tudi Dvor Jezeršek, gostilna Krištof, B-restaurant, Maxim in JB. Ti so bili izbrani kot prejemniki priznanja za skrbno pripravljen obrok iz svežih sestavin The plate Michelin. Nagrado Bib Gourmand za izvrstne jedi po dostopnih cenah je Michelin podelil gostilni gostilna Repovž Šentjanžu.

Večerja na zajli

V mesecu oktobru sta gostilni Krištof in Jezeršek ponovno organizirali ekstravagantno kulinarično doživetje v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine žičnice na smučišču Krvavec so se za en večer zopet spremenile v butične restavracije, kjer so gosti lahko uživali v sezonskem 3-hodnem meniju. Tovrstne večerje sicer organizirajo nekajkrat na leto, termine pa lahko vnaprej preverite na njihovi spletni strani.

Thermana Laško

V Thermani Laško obiskovalcem v okviru ambulante za klinično prehrano ponujajo novo storitev.  Kot navajajo na njihovi spletni strani, jih je k uvedbi storitve prehranskega svetovanja vodila želja   po dobrem počutju njihovih gostov. Individualno prehransko svetovanje poteka pod vodstvom kliničnega dietetika, namenjeno pa je vsem, ki si želijo iz različnih razlogov spremeniti svoje prehranjevalne navade.

Chocolate Village

Najbolj čokoladna vas v Limbušu – Chocolate Village, je na spletni platformi Trip advisor dosegla najvišjo možno oceno. Kot pravijo sami, je zadovoljstvo gostov njihova najboljša nagrada, zato se za najboljšo izkušnjo obiskovalcev trudijo skozi vse leto. Čokoladna nebesa vam v vsakem letnem času ponudijo nekaj novega – doživite zimsko pravljico, rajsko jesen, ali začutite čarobnost luksuznega glampinga v toplejšem delu leta.

Kmetija Pustotnik

Kmetija Pustotnik, ki je daleč naokoli znana po najboljših sirih in mlečnih izdelki, je prejela potrditev še s strani uradnih ocenjevalcev. Ponosni so, da sta dolga tradicija in trdo delo obrodila sadove. Srebrno priznanje World cheese awards 2021 potrjuje vrhunsko kvaliteto in okus njihovega sira in drugih mlečnih izdelkov ne le pri nas, ampak tudi na svetovni ravni

Besedilo: Lucija Matko

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!