Podarite darilo z osebno noto!

Darilni paketi SelectBox so idealno darilo in popolna kombinacija romantičnega, pozornega, lepega in edinstvenega. Pierre Corneille je nekoč rekel: “Način darovanja je vreden več kot darilo.” Ko se spomnimo, koliko pozornosti in časa porabimo za to, da želimo, da bi bilo naše darilo nekaj posebnega in kar bo razveselilo ljubljeno osebo, se z njim popolnoma strinjamo.

BSpodaj vam predstavljamo nekaj idej za darila za prav vsakogar. Ker se zavedamo kako pomembno je, da je darilo pisano na kožo prav vsakemu obdarovancu smo pri SelectBoxu za obdarovanje vaših najdražjih pripravili več kot trideset različnih paketov s široko ponudbo raznolikih doživetji po različnih cenah. Znotraj SelectBox paketov lahko podarite wellness, gurmansko, turistično ali športno doživetje in vaše najdražje obdarite z doživetjem, ki jih bo sprostilo, zabavalo in jim bo še dolgo ostalo v spominu. Za piko na i lahko izbirate še med raznobarvnimi prazničnimi ovitki s številnimi motivi, ki bodo izbrani SelectBox paket odeli v praznično preobleko in vaše obdarovance razveselili že na prvi pogled!

Spodaj si oglejte komu vse lahko letos ob posebni priložnosti ogrejete srce z nepozabnim SelectBox doživetjem:

Tistim, ki radi pobegnejo od vsakdanjih skrbi

Z našimi turističnimi paketi lahko za vikend ali več dni pobegnete na romantični oddih v luksuzne hotele, preživite noč na podeželju ali se nastanite v priznanih kmečkih turizmih, apartmajih in celo v sobanah starodavnih gradov. Pobeg od vsakdanjih skrbi je nekaj, kar bi si moral privoščiti prav vsak izmed nas, pa vendar za to pogosto zmanjka časa. Zato je še toliko lepše, če to prejmemo kar za darilo! Takrat namreč nimamo več izgovorov, kajne?

Vsem ljubiteljem kulinarike

Naše brbončice govorijo jezik ljubezni – ne verjamete? Pomislite na čas, preživet z vam ljubimi ljudmi nekje ob dobro obloženi mizi, s čudovitim ambientom in okusno hrano. Spreleti vas topel občutek – ker ste na tak način zaužili nekaj ljubezni. Z odlično hrano, kakovostno vinsko kapljico in družbo ljudi, ki so vam blizu. Za vse ljubitelje gurmanskih užitkov izbranih kuharskih mojstrov in smo pri Selectboxu pripravili pester izbor najboljših restavracij, kmečkih turizmov, vinskih kleti in vrhunskih restavracij z visoko kulinariko.

Tistim, ki potrebujejo sprostitev telesa in duha

Kdo bi se branil dobre tajske masaže z dišečimi olji, solnega pilinga obraza, čokoladne nege telesa, savnanja v finski savni s paro in plavanja na vrhu hotela Intercontinental z razgledom na celo Ljubljano? Vse to je le nekaj sanjskih razvajanj, kjer se lahko sprostijo vaši obdarovanci. Sprostitev telesa in njegova nega je bistvena za dobro počutje, za telesno in duševno zdravje. Podarite kozmetični, lepotilni ali sprostitveni tretma in povejte vašim obdarovancem kako pomembna vam je njihovo dobro počutje in sproščenost.

Vsem, ki svoj čas radi preživljajo v naravi

Za vse tiste, ki obožujejo adrenalin ali pa zgolj radi preživljajo čas v naravi ponujamo pestro ponudbo od vožnje s kajaki, skokov s padalom, letenja v vetrovniku pa vse do jahanja in sobe pobega v naravi! Ker si kar doživiš in ne to, kar imaš so doživetja te vrste ena od najbolj priljubljenih pri SelectBoxu. Ljubiteljem zdravega duha v zdravem telesu ali adrenalinskim navdušencem podarite nepozabno doživetje, o katerem bodo pripovedovali še leta!

Letos namesto materialnosti, ki pogosto ostanejo na policah podarite gurmansko razvajanje, wellness sprostitev ali adrenalinski pobeg v naravo. Izberite še prikupen praznični ovitek in podarite popolno SelectBox doživetje vsem, ki bodo praznovali v letu 2022!