7 prestižnih nastanitev, ki čakajo na vas

Se kdaj vprašate, kdaj bo prišel čas, ko si boste tudi vi lahko privoščili malce luksuza? Predstavljamo 7 luksuznih poslastic iz ponudbe darilnih paketov SelectBox, ob katerih se lahko predate sanjarjenju, za povrh vsega pa so dostopne skoraj vsakomur! Dovolite si torej občutiti nevsakdanje življenje in presenetite svoje bližnje z luksuzno izkušnjo.

LifeClass Grand Hotel Portorož

Grand Hotel Portorož je hotel s tradicijo in ugledom, kjer svoj oddih išče svetovna elita. To je edini hotel v Evropi, ki gostom nudi kopanje v termomineralni vodi s pogledom na morje. V toplih poletnih mesecih se lahko naužijete sonca na čudoviti zasebni plaži ali na romantični Sončni terasi.

Atlantida Boutique Hotel

Petzvezdični Hotel Astoria je odlično zavetje za trenutke, ko potrebujete mir, sprostitev in umik od vsakodnevnega stresa v popolni zasebnosti. Ponuja luksuzno namestitev, izvrstno kulinariko in edinstvene medical wellness programe po metodi Pegaz Mg.

Apartmaji Ortenia

Obožujete naravo, vseeno pa se radi predajate modernemu udobju? Potem so počitnice v Orteniji kot nalašč za vas. Za imenom Ortenia se skrivajo eko apartmaji, ki so ime dobili po rajskem vrtu, v katerem so rasle hortenzije, ravno tako, kot rastejo v tem naselju.

Hotel Astoria

Hotel Astoria je sodobno opremljen hotel v središču Bleda. Zaradi primerne lokacije in kakovostne ponudbe, ki vključuje tudi sodoben velneški center, je odlična izbira tako za sprostitev ob koncu tedna kot tudi aktivne počitnice in poslovna srečanja.

Forest glamping resort Blaguš

Odkrijte zgodbo, kjer je pod okrilje dreves umeščena unikatna arhitektura, ki vam bo dala občutek, da ste se prebudili v pravljici. Stopite na teraso svojega začasnega doma in pod bosimi nogami začutite nežno gozdno praprot. Udobno nameščeni v senci dreves, kjer vas iz sanj predrami zgolj neskončna modrina lesketajočega se jezera.

Vander Urbani Resort

Moderni butični hotel Vander Urbani Resort stoji v starem mestnem jedru Ljubljane, le nekaj korakov od reke Ljubljanice. Ponuja sodobno opremljene sobe, gurmansko restavracijo in konferenčno dvorano, na strehi pa tudi veliko teraso z bazenom.

Château & Hotel Lambergh

Butični hotel in prenovljen dvorec iz 11. stoletja vam omogoča nepozabno doživetje v moderno opremljenih sobah in suitah. Čudovit grajski park ponuja priložnost za romantične sprehode, razvajate pa se lahko tudi v wellness&spa centru ter v vrhunski hotelski restavraciji in kavarni.

Vsi navedeni ponudniki so skrbno izbrani iz ponudbe darilnih paketov SelectBox. Darilni paketi vam omogočajo, da obdarite sebe ali druge. Narišite nasmeh na obraz obdarovanca, ki se lahko v miru odloči, katera ponudba je prava zanj.